داش علی این ایمیلمه ما در خدمتیم
alitorel@gmail.com
مرسی داش علی
داش علی این ایمیلمه ما در خدمتیم
alitorel@gmail.com
سلامدوستان ارشد كيلو جنده ؟
من اصفهان قبول شدم ، خبراي بدي داره ميرسه از اصفهان مثﻻ اينكه هزينه خوابكاه ترمي 750 تومن يا اينكه ممكنه بفرستنمون خوابكاه خودكردان ك هزينه ها 2 برابر ميشه ، مثﻻ دولتي روزانه نميدونم جه كوفتي اسمش هست قبول شديما اين مسخره بازيا جيه در آوردن اينا ، اونم با ايم وضع اقتصاد رو براه خونواده ها ، اونم از بيكاري و بي بولي شخص خودم .
كﻻ اﻵن نفسم باﻻ نمياد شيطونه ميكه نرم واسه ثبت نام .
ك جي بشه ؟
ك يه هزينه اضافي و يه مدرك اضافي و 2-3سال اﻻفي بكشي ك جي ؟
آيا كار كيرت بياد بتوني ب آرزوهات برسي يا نه .
اه حالم از اين مملكت بهم ميخوره ،
من توي اين تريبون اعﻻم ميكنم يه زماني تمام افتخارم اين بود كه توي خاك ايران قدم بر ميدارم ولي اين نا مﻻيمتي ها رو ك ميبينم ، متوجه ميشم جندان افتخاري هم نداره فقط بوي غربت نميده وكرنه خاكش همون خاكه .
دوستان عزيز اكه كار بيدا ميشه براتون ، اول كارتون رو اوكي كنين بعد بياين ارشد رشته اي ك آيندش معلوم نيس جيه .
من رو ك ميبينين يه جورايي مجبور شدم بيام واسه كنكور دادن ، نميدونم شايد يا نه حتمأ كار خدا بوده ك منو توي اين مسير انداخته ، و با همه سختيهاش باش ميمونم ببينم به كجا ميخاد ببره منو .
فقط ديروز خوشحال بودم درحد يه جشنواره شادي كردم ولي بيشتر ك بش فكر ميكنم ميكم كه جي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جي بشه؟ ؟
من كسي هستم ك توي 3 - 3.5 ماه تونستم دانشكاه علوم بزشكي اصفهان قبول شم ، كسي بودم كه از نظر كار آزمايشناهي مواد غذايي ، از نظر تحليل مخاطره ها و ... سرآمد ورودي هاي كارشناسيم بودم ولي هيج جا حاظر نشد حتي از من تست بكيره جرا ؟؟؟؟؟؟ جون بارتي نداشتم .
اه
ضیا جان این روزا همه این حسه دارن ولی چه میشه کرد من خودم داشتم میرفتم یه مغازه کرایه کنم فلافلی بزنم ولی همش دارم بخودم امید میدم که ما مدرکا بگیریم اوضاع بهتر میشه ،ادمی به امید زندس:dadad4:
سلام
اینکه میگید هزینه ی خوابگاه شده ترمی 750 تومن رو از کی شنیدید ؟
چون من هم امسال رشته ی بهداشت و ایمنی مواد غذایی رو اصفهان قبول شدم.
سلام داش ضیا
یه ایمیل برام به این آدرس بفرست که ایمیلتوداشته باشم(اینقدم ناشکرنباش)ali_30mzh@yahoo.com
داش علی وماتریکس اگه شماهم این کاروبکنیدممنون میشم
چرااینقد ناامید؟اصفهان علوم بزشکیش واقعا قویه .اصلا وارده دانشکدش که بشین دیکه این حرفارونمیزنید.اصفهان جندتاشهرک صنعتی داره باید بی گیر باشید من خودم خیلی دنبال کارنبودم .اماایشالایه شغل مناسب واستون بیدابشه.
سﻻم ، تبريك ميكم قبوليتون رو ، از يكي از دانشجوها شنيدم ، البته فكر كنم درصورتيه ك بفرستنمون خوابكاه خودكردان ك اميدوارم جنين جيزي نشود .
من چهار سال تو اون دانشگاه درس خوندم اصلا همچین چیزی سابقه نداشته. همین الان هم با اداره ی خوابگاه های دانشگاه تماس گرفتم اصلا همچین چیزی رو خبر نداشتن . گفتن که سشنبه تماس بگیرم تا خبر قطع که خوابگاه میدن یا نه رو بپرسم.
اینا یا خوابگاه میدن یا نه که به اختمال زیاد هم میدن اگر هم ندن به دانشجوهای phd و رزیدنت نمیدن در هر صورت از کسی پول نمیگیرند.
من رئیس اداره ی خوابگاه ها ی دانشگاه رو میشناسم اون هم منو میشناسه مطمئن باشید تمام تلاش شو میکنه تا همه ی بچه ها خوابگاه داشته باشند.
حالا شماره ی اداره ی خوابگاه ها رو میدم حتما الان زنگ بزنید تا مطمئن شید. 03117923043
سلام شرمنده من دیر تبریک گفتم انشاله که همیشه موفق باشی با این تفاسیر 3 نفر از قبولی های تهران ، اصفهانی اند یه خانم دیگه هم قبول شدن که عضو علوم پزشکینیستنbache ha man tehran ghabol shodam
horaaaaaaaaaaaaaaaaaa:4d564ad6:
tooran jan ham kelasi shodim...
va inke ham shahri ham hastim
سلام ببخشید با تاخیر جواب دادم خدمت دوستانی که اصفهان قبول شدن عرض کنم که از خود دانشگاه پرسیم گفتن فعلا که چنین خبری نیست خیالتون راحت خوبگاه را بهتون میدن اگه هم خوابگاه خودگردان باشه هزینه خیلی ناچیزی میگیرن
اگه قبل از ثبت نام سوال دیگه ای بود بگین بپرسم من فردا گذرم طرفای دانشگاه می افته
سلامسلام ببخشید با تاخیر جواب دادم خدمت دوستانی که اصفهان قبول شدن عرض کنم که از خود دانشگاه پرسیم گفتن فعلا که چنین خبری نیست خیالتون راحت خوبگاه را بهتون میدن اگه هم خوابگاه خودگردان باشه هزینه خیلی ناچیزی میگیرن
اگه قبل از ثبت نام سوال دیگه ای بود بگین بپرسم من فردا گذرم طرفای دانشگاه می افته
خدمت سارا و روشنا جان عرض کنم که من هم سال قبل بعد از اینکه قبول نشدم فقط برای تهران میخوندم انشاله سال بعد شما هم تهران قبول میشین
سلام به توران عزبز
تبريك ميگم بهت قبوليت رو .اميدوارم موفق باشي. توران جان منم خوندم ولي قبول نشدم هنوزم نميدونم بايد شروع كنم يا نه و اگه بخوام شرع كنم از كجا و چطوري لطفا اگه برات امكان داره راهنمايي كن و اگه ميتوني جزواتت رو در اختيارم بذار(با هر مبلغي).مرسي.اگه شمارتو هم بتوني بدي ممنون ميشم