نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد آمار زیستی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

biosta

Well-known member
چون دوستان درخواست داده بودند لینک زیر را می گذارم هر چند شاید بدانید

http://olumpezeshki.ir/forum/thread5371.html

مقایسه با نمرات قبول شدگان سال قبل را جدی نگیرید
اگر هم خواستید مقایسه ای کنید تا حدودی دستتان بیاید وضعیتتان چگونه هست 20 نمره ای یا 15 نمره ای به آن نمره ای که از کلید اولیه بدست آوردید اضافه کنید بعد مقایسه کنید .

shayeste

New member
راحله و زهرا وبیو زود بیاین ببینم تهران قبولین یا نه؟رثبه برتر شدین آیا؟ :applause:

rahele.t

New member
راحله و زهرا وبیو زود بیاین ببینم تهران قبولین یا نه؟رثبه برتر شدین آیا؟ :applause:

آره عزیزم. خودت که میدونی دیگه سوال نداره که! فقط واسه روحیه دادن به بقیه ممکنه امسال خودمو کنار بکشم:whistle: آخه واسه من فرصت زیاده:sad:

با شرایط منو داشتن یه انتخاب احتمال زیاد امسال قبول نیستم. باید فکر سال دیگه باشم:dadad4:

آخرین ویرایش:

shayeste

New member
آره عزیزم. خودت که میدونی دیگه سوال نداره که! فقط واسه روحیه دادن به بقیه ممکنه امسال خودمو کنار بکشم:whistle: آخه واسه من فرصت زیاده:sad:

با شرایط منو داشتن یه انتخاب احتمال زیاد امسال قبول نیستم. باید فکر سال دیگه باشم:dadad4:
از من خو بدتر نبودی :motat:
روحیه رو حال میکنی؟خداییش اومدم بعد عید مثل بچه آدم بخونم زیاد نشد.اما سر جلسه هم خیلی بی دقتی کردم ساعت ده و نیمم تموم کردم یه کم به زبانا نگاه کردم دیگه نکردم دوباره سوالا رو چک کنم. حداقل اون غلطامو درس میکردم
راستی مامانت چطوره؟

sanaz

New member
خودم حساب کردم نمرم شد 97:sad:دیگه واضحه قبول نمیشم بچه ها من دیگه کلا قید ارشدو زدم

صالحی60

New member
سلام وخسته نباشید
فک کنم منم باید برم تایپیک "مطالعه گروهی ارشد امارزیستی 93" با بچه ها شروع کنم:65d6a5d6s:
ایشالا دوستان نتیجه زحمتاشونو بگیرن وقبول شن

shayeste

New member
سلام وخسته نباشید
فک کنم منم باید برم تایپیک "مطالعه گروهی ارشد امارزیستی 93" با بچه ها شروع کنم:65d6a5d6s:
ایشالا دوستان نتیجه زحمتاشونو بگیرن وقبول شن
بابا چه ناامیدین؟
من که عمرا بیام اون تاپیک حالا تا شهریور یا قبول میشم یا نه.والا
:smiliess (7):

mortezahaji

New member
سلام من با این کلید حدودا شدم 111 چطوره ها؟
قبول میشم؟ نمیشم؟ کجا میشم؟:sad::13:
بیوستا من چی؟

آخرین ویرایش:

biosta

Well-known member
خودم حساب کردم نمرم شد 97:sad:دیگه واضحه قبول نمیشم بچه ها من دیگه کلا قید ارشدو زدم

با اجازه
به نظر من اگر همه ی شهر ها انتخاب کنی امید قبولی داری مگر این که نخواهی هر جایی قبول بشوی.
نمره 97 بعد از کلید نهایی میشود حدود 107 البته به امید حذف چند سوال و با توجه به این که سوالات نسبت به پارسال سخت تر بوده میانگین نمره ی همه داوطلبان کمی پایین تر میاد و این یهنی نمره ی آخرین نفر قبولی در امسال 105شاید باشد .شاید .

biosta

Well-known member
سلام من با این کلید حدودا شدم 111 چطوره ها؟
قبول میشم؟ نمیشم؟ کجا میشم؟:sad::13:
به نظرم قبولی
البته بستگی به ترتیب انتخاب هایت دارد و این که همه شهر ها را انتخاب کنی یا نه .
ترتیب انتخاب برای شما خیلی مهمه .

صالحی60

New member
بابا چه ناامیدین؟
من که عمرا بیام اون تاپیک حالا تا شهریور یا قبول میشم یا نه.والا
:smiliess (7):

نه فدات ناامید چرا؟
واقع بینم.خوب من نرسیدم بخونم سرجلسه یه اشتباه کردم وقتمو با زبان تلف کردم ک بعدش دیدم میتونستم حد اقل 4 تاسوال کاربردی رو جواب بدم.از این ناراحت شدم اما از کل عملکردم با توجه به وقتی ک گذاشته بودم نه.بازدهی ام بد نبود...البته فک میکنم از الان خوندن برای سال دیگه اصلا درست نباشه یه مزاح بود:tonguesmiley:

sanaz

New member
با اجازه
به نظر من اگر همه ی شهر ها انتخاب کنی امید قبولی داری مگر این که نخواهی هر جایی قبول بشوی.
نمره 97 بعد از کلید نهایی میشود حدود 107 البته به امید حذف چند سوال و با توجه به این که سوالات نسبت به پارسال سخت تر بوده میانگین نمره ی همه داوطلبان کمی پایین تر میاد و این یهنی نمره ی آخرین نفر قبولی در امسال 105شاید باشد .شاید .
:sadsmiley:واقعا دیگه نمیتونم 1 سال دیگه بمونم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا