shayeste
New member
کلا بدون زبان 42 سوال ج دادم که 7 تاش غلطه :smiliess (2):یعنی حدودا به چند سوال جواب درست دادید و به چند سوال جواب غلط؟؟؟؟
کلا بدون زبان 42 سوال ج دادم که 7 تاش غلطه :smiliess (2):یعنی حدودا به چند سوال جواب درست دادید و به چند سوال جواب غلط؟؟؟؟
راحله و زهرا وبیو زود بیاین ببینم تهران قبولین یا نه؟رثبه برتر شدین آیا؟ :applause:
یعنی دوستان دراین حد بیخیالید که کلید و نمیگیرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
از من خو بدتر نبودی :motat:آره عزیزم. خودت که میدونی دیگه سوال نداره که! فقط واسه روحیه دادن به بقیه ممکنه امسال خودمو کنار بکشمآخه واسه من فرصت زیاده:sad:
با شرایط منو داشتن یه انتخاب احتمال زیاد امسال قبول نیستم. باید فکر سال دیگه باشم:dadad4:
شما چه کردین؟مطمئننا جزو نفرات برترینخب حالا چه کردی؟؟؟؟
بابا چه ناامیدین؟سلام وخسته نباشید
فک کنم منم باید برم تایپیک "مطالعه گروهی ارشد امارزیستی 93" با بچه ها شروع کنم:65d6a5d6s:
ایشالا دوستان نتیجه زحمتاشونو بگیرن وقبول شن
خودم حساب کردم نمرم شد 97:sad:دیگه واضحه قبول نمیشم بچه ها من دیگه کلا قید ارشدو زدم
شما چه کردی آقا بابک؟نمرات چند میشه؟
به نظرم قبولیسلام من با این کلید حدودا شدم 111 چطوره ها؟
قبول میشم؟ نمیشم؟ کجا میشم؟:sad::13:
بابا چه ناامیدین؟
من که عمرا بیام اون تاپیک حالا تا شهریور یا قبول میشم یا نه.والا:smiliess (7):
:sadsmiley:واقعا دیگه نمیتونم 1 سال دیگه بمونمبا اجازه
به نظر من اگر همه ی شهر ها انتخاب کنی امید قبولی داری مگر این که نخواهی هر جایی قبول بشوی.
نمره 97 بعد از کلید نهایی میشود حدود 107 البته به امید حذف چند سوال و با توجه به این که سوالات نسبت به پارسال سخت تر بوده میانگین نمره ی همه داوطلبان کمی پایین تر میاد و این یهنی نمره ی آخرین نفر قبولی در امسال 105شاید باشد .شاید .
خوب یعنی چجوری ؟ کجا؟به نظرم قبولی
البته بستگی به ترتیب انتخاب هایت دارد و این که همه شهر ها را انتخاب کنی یا نه .
ترتیب انتخاب برای شما خیلی مهمه .