نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد آمار زیستی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

masoudjani

New member
دوستان عزیز اینم حل سوال 13 که الان یه مدته درگیرم کرده بود.
مشاهده فایل‌پیوست 1232
نامساوی بالا براساس نامساوی مارکف است. براین اساس گزینه الف صحیح می باشد.
این سوال واقعا باحال و لم دار بود فقط باید دقت بیشتری می کردیم.
احسنت.چطور به ذهنت رسید من اصلا فکرم رو نامساویا نرفت!

babak.stat1

New member
دوستان بالاخره سوالات غلط 14 و 38 و 59 و 61 شد؟؟؟؟
یه سوال حالا اگه سوالی غلط باشه و کسی اعتراض نکنه آیا بازم اون سوالو حذف می کنند؟؟؟؟

yekta_63

New member
سوال59رو نزدم ولی فکرمیکنم راه حل شما babak.stat1درست بود...چون منم مثل شما رفته بودم فقط منفی رو درنظرنگرفتم که جوابو بدست نیاوردم.ولی خداکنه حذف بشه.4 یا5تاحذف شه کلی به نفعمونه....

yekta_63

New member
درسته نمره به همه تعلق میگیره ولی به نظرشما برا کسی که اون سوالو اشتباه زده و کسی که درست زده تاثیرش یکیه.....کسی که اشتباه زده 4نمره(3نمره برادرستیش و1نمره برا غلط زدنش که کم میشه) بهش تعلق میگیره ولی براکسی که درست زده هیچ فرقی نمیکنه....واین تو رتبه هم تاثیرمی ذاره...

masoudjani

New member
درسته نمره به همه تعلق میگیره ولی به نظرشما برا کسی که اون سوالو اشتباه زده و کسی که درست زده تاثیرش یکیه.....کسی که اشتباه زده 4نمره(3نمره برادرستیش و1نمره برا غلط زدنش که کم میشه) بهش تعلق میگیره ولی براکسی که درست زده هیچ فرقی نمیکنه....واین تو رتبه هم تاثیرمی ذاره...

نه فرقی نداره چه درست یا غلط زده باشیش یا سفید گذاشته باشیش نمره کاملشو بهت میدن!(هر سال که اینطوری بوده)

babak.stat1

New member
مطلب کاربر یکتا درسته
چون اگر شخص اول سوالات حذفی رو درست بزنه نمرشو در صورت حذف نشدن میگیره در صورت حذف هم میگیره.
اما اگر شخصی به سوال حذفی جواب غلط یا نزده باشه در صورت حذف نشدن نمره منفی یا تعداد درست کمتری نصیبش میشه که در صورت حذف نمره کامل می گیره.
حذف سوالات برا افرادی که خوب دادن چندان تاثیری ندارن اما برا افرادی که متوسط دادن خیلی کمک کنندست

yekta_63

New member
نه فرقی نداره چه درست یا غلط زده باشیش یا سفید گذاشته باشیش نمره کاملشو بهت میدن!(هر سال که اینطوری بوده)
میدونم به همه (چه درست یا غلط زده باشی یا نزده باشی)نمره شو میدن. منظورم اینه که شما که گفتی تو رتبه فرقی نمیکنه میگم میکنه چون تاثیرش برا کسی که درست زده که نمره شو بهش بدن چون خودشم میگرفته فرقی نمیکنه. ولی کسی که غلط زده4نمره بهش اضافه میشه. ورو رتبه ش هم تاثیر میذاره...

masoudjani

New member
اینو جدی میگم اگه کاربردی رو نزدیک75 زدی شک نکن بین10 نفر برترآزمون خواهی بود(حتی زبان صفر)!
به همین نسبت بقیه درصدات نزدیک همین میشه

babak.stat1

New member
اینو جدی میگم اگه کاربردی رو نزدیک75 زدی شک نکن بین10 نفر برترآزمون خواهی بود(حتی زبان صفر)!
به همین نسبت بقیه درصدات نزدیک همین میشه

فعلا چیزی نیم گم تا فردا
ببینم چی میشه
هر جی خدا بخواد همون میشه

hairin

New member
بابا بیخیال اون عینکو درارید از چشتون.
نمی خوام نا امیدت کنم دوست عزیز اما چه کشکی چه دوغی کدوم بهتری برا اطمینان یه نگاه به تعداد شرکت کنندگاه آمار برا ا همچنین اعلام نیاز هیئت علمی ها بنداز حتی اسم آمارم به چشت نمی خوره. اما حداقلش آمار زیستی کمترین تعداد شرکت کننده دربین کلیه رشته های وزارت علوم و علوم پزشکی و داره.
و اما راجبه رتبت شما که 2 رقمی آوردی خوشبینانه ترین حالتش شهید بهشتی قبول شی الان یکی هسن با 2تا مقاله isi و معدل 18/68 فارغ التحصیلی 2سال پشت در است الانم پیگیره رفتن از ایرانه. حالا تو الان می خوای تازه بری ارشد بشنی کاربر محترم و تا تهش بخون.
و کلام آخر غرورم حدی داره ......................

یکی از دوستای منم که خیلی به آمارریاضی علاقه داشت از آمارزیستسی انصراف داد
استاادمون همه میگفتن اشتباه محضه که بره آمارریاضی چون آمارزیستی هم بازار کارش هم کاربردش خیلی بیشتر از ریاضیه

biosta

Well-known member
یکی از دوستای منم که خیلی به آمارریاضی علاقه داشت از آمارزیستسی انصراف داد
استاادمون همه میگفتن اشتباه محضه که بره آمارریاضی چون آمارزیستی هم بازار کارش هم کاربردش خیلی بیشتر از ریاضیه

همین طور هست که می گویید
مثلا" 4 سال قبل دانشجویی که آمار زیستی مشهد می خواند بعد از گذراندن سال اول آمار ریاضی شیراز قبول شد و از آمار زیستی انصراف داد
برعکس این مورد هم وجود دارد .
عده ای هستند که از خواندن دروس محض بسیار لذت می برند در حالی که به دروس کاربردی به اندازه محض علاقه ندارند
معمولا" ایشان کسانی هستند که در کنکور وزارت علوم رتبه ی دو رقمی یا یک رقمی می اورند
یا مثالی دیگر که هم ورودی من ارشد آمار ریاضی دارد و برای ارشد دومش با من آمار زیستی می خواند این اتفاق بسیار پیش می آید .
بهرحال کسانی که تمام واقعیت را در مورد رشته ی امار ریاضی یا آمار زیستی بگویند کم هستند
هر کسی سنگ خودش را به سینه می زند و میگوید رشته ی من بهتر هست در حالی که یا نمی داند یا نمی خواهد تمام واقعیت را در مورد آمار زیستی و آمار ریاضی بگوید
هم رشته ای عزیز , من و شما که ارشد آمار زیستی می خوانیم می دانیم که کدام رشته و به چه علت هایی می تواند از دیگری برتری هایی داشته باشد .

آخرین ویرایش:

biosta

Well-known member
اگر سوالی را اشتباه جواب داده اید سعی خود را برای این که توسط سازمان سنجش پزشکی به عنوان سوال حذفی معرفی گردد انجام دهید
چرا که در این صورت تاثیر مثبتی در نمره و رتبه تان خواهد داشت در این صورت 4 تا به نمره ی داوطلبی که پاسخ غلط داده اضافه خواهد شد .

هر سوال به طور کلی حدود 7 تا در رتبه تان تاثیر دارد البته برای رتبه های بالاتر از حدود25 که نمرات به هم بسیار نزدیک می شود .
برای رتبه های بالاتر از حدود 25 یا 30 هر دونفر یا سه نفر در ارشد آمار زیستی یک نمره را خواهند داشت که رتبه ی این فراد که کدام مثلا" 50 کدام 51 و کدام52 باشد بوسیله معدشان مشخص می شود .
هر سوالی که غلط زده ید اگر حذف شود حدودا" می تواند 3 تا رتبه تان را بهتر می کند
سوالات را امروز دیدم ( خدا را شکر که من امسال کنکور ندادم !) دوستان نگران نباشید که سوالات با سال های قبل کمی متفاوت و البته سخت تر بود
چرا که متوسط درصدهای داوطلبان به علت این سختی پایین می آید و نمی توان صرفا" با نمره های قبولی پارسال خود را مقایسه کرد و از این مقایسه نتیجه گرفت که امسال وضعیتم چگونه هست .

sanaz

New member
بچه ها فردا کلیدا میاد جمع بندی میکنین که بالاخره کدوم سوالا اشتبان؟
سعی کنیم حذف بشه

babak.stat1

New member
بچه ها فردا کلیدا میاد جمع بندی میکنین که بالاخره کدوم سوالا اشتبان؟
سعی کنیم حذف بشه

با توجه به بررسی چند نفر از بچه ها به این نتیجه رسیدیم که سوالات 14 و 38 و 59 و 61 حذف بشه.
حالا اگر دوستانی سوالاته دیگه ای مد نظرشونه که حذف بشه بیان کنند.

آخرین ویرایش:

masoudjani

New member
همین طور هست که می گویید
مثلا" 4 سال قبل دانشجویی که آمار زیستی مشهد می خواند بعد از گذراندن سال اول آمار ریاضی شیراز قبول شد و از آمار زیستی انصراف داد
برعکس این مورد هم وجود دارد .
عده ای هستند که از خواندن دروس محض بسیار لذت می برند در حالی که به دروس کاربردی به اندازه محض علاقه ندارند
معمولا" ایشان کسانی هستند که در کنکور وزارت علوم رتبه ی دو رقمی یا یک رقمی می اورند
یا مثالی دیگر که هم ورودی من ارشد آمار ریاضی دارد و برای ارشد دومش با من آمار زیستی می خواند این اتفاق بسیار پیش می آید .
بهرحال کسانی که تمام واقعیت را در مورد رشته ی امار ریاضی یا آمار زیستی بگویند کم هستند
هر کسی سنگ خودش را به سینه می زند و میگوید رشته ی من بهتر هست در حالی که یا نمی داند یا نمی خواهد تمام واقعیت را در مورد آمار زیستی و آمار ریاضی بگوید
هم رشته ای عزیز , من و شما که ارشد آمار زیستی می خوانیم می دانیم که کدام رشته و به چه علت هایی می تواند از دیگری برتری هایی داشته باشد .

خودمونیم الان کی داره سنگ رشته خودشو به سینه میزنه؟؟؟؟؟!!!!!!:13:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا