نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد آمار زیستی خرداد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

casio

New member
سلام دوست عزیز اکی بابت سوال 67 خیالمون راحت شد.
راجبه سوالاته 39 و 53 که کاربر masudjani در پست های 187و189 صفحه قبل گذاشته نظرت چیه؟؟؟؟
خوب نمی تونم نظر دقیقی بدم .
اما در مورد سوال 53 دوستم از استاد روش تحقیق مون پرسیده گفتند جواب در گزینه ها نیست.

masoudjani

New member
خوب نمی تونم نظر دقیقی بدم .
اما در مورد سوال 53 دوستم از استاد روش تحقیق مون پرسیده گفتند جواب در گزینه ها نیست.
در مورد سوال 53 بهتره یه نگا به ص 232 کتاب آمارناپارامتری بهبودیان(پیام نور) بندازی
مطمئنن اگه گزینه ج جواب صحیح نباشه میتونیم با عدم تطابق با کتاب سوال رو حذف کنیم
البته این نظر شخصیه و قطعا کاملا صحیح نمیباشد،شاید در منبع دیگری نکته اش موجود باشد که از ان بیخبریم

babak.stat1

New member
و اما سوال 38 متاسفانه باید بگم که سوال درسته و گزینه صحیح ج می شه. اینم راه حل کاملش البته امیدوارم راه حلم درست نباشه.
38.PNG
دوستان اگر نظری دارند بیان کنند تا اصلاحش کنم.

masoudjani

New member
و اما سوال 38 متاسفانه باید بگم که سوال درسته و گزینه صحیح ج می شه. اینم راه حل کاملش البته امیدوارم راه حلم درست نباشه.
مشاهده فایل‌پیوست 1222
دوستان اگر نظری دارند بیان کنند تا اصلاحش کنم.

دوست عزیز یه اشتباه اول کاری داری این که از تنها در مدل خطی ساده است(یک متغیر داریم)جذر ضریب تعیین ضریب همبستگی بین y,x را به ما میدهد
اینجا دو متغیر داریم

masoudjani

New member
دوست عزیزراه حلت درسته
اما در خط یکی مونده به آخر جذر زیر رادیکال ، شما منفی رو هم باید در نظر بگیری که در نهایت برای a دو مقدار منفی 0/86 و مثبت 8/86 بدست می آید.

اون ضریب رو باید بر حسب مثبت یا منفی بودنSxy تعیین کرد که صورت مساله به ما نداده است
که چون هردوتاشو حساب کردمو باز بین گزینه ها نبود حالت مثبتشو در نظر گرفتم

babak.stat1

New member

راستی دوست عزیز یه نگاه به سوال 45 بنداز.
چطور بدون داشتن نوع توزیع میشه پارامترو به روش درستنمایی ماکزیمم برآورد کرد؟؟؟

masoudjani

New member
دوست من به نکته خوبی اشاره کردی من سرجلسه متوجهش شدم
طراح این سوالات واقعا آماری نیستند به همین دلیل خیلی جاها اشتباه میکنن
خیلی از سوالاتشون واقعا گنگ و نامفهوم هستند مثل همون سوال 14
فقط این نکته که براورد تمام ضرایب رگرسیونی در هردوروش یکسان میباشد پس گزینه الف است

babak.stat1

New member
فقط این نکته که براورد تمام ضرایب رگرسیونی در هردوروش یکسان میباشد پس گزینه الف است

بله دلیلت منطقیه.
حالا 1 سوال تحصصی. در سوال 11 هدف طراح سوال از دادن رابطه میانگین پیراسته چی بود؟؟؟؟

masoudjani

New member
بله دلیلت منطقیه.
حالا 1 سوال تحصصی. در سوال 11 هدف طراح سوال از دادن رابطه میانگین پیراسته چی بود؟؟؟؟

اون سوال منو یاد سوالای دهه هفتاد و هشتاد انداخت که میخواستن با اطلاعات اضافی دانشجو هارو گول بزنن
من که دلیلی براش پیدا نکردم ولی این سوالو قبلا جایی دیده بودم هرچی فک میکنم نمیدونم کنکور چه سالی بوده یا تو آزمونام بهم داده بودنش!
اگه دلیلی براش پیدا کردی مشتاقم بشنوم

masoudjani

New member
حالا دقیقا متن اون سوال 11 رو بخون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
xn,...,x2,x1 هم توزیع مستقل نرمال استاندارد!
اگه یه اماری بود می گفت متغیرهای مستقل و هم توزیع با توزیع نرمال استاندارد

biosta

Well-known member
سوالات کنکور را ( چه مقطع ارشد و چه دکتری ) دانشجویان ارشد و دکتری و اساتید از سراسر کشور طرح می کنند
بدین صورت که به اساتید آمار زیستی از سراسر کشور می گویند چند سوالی را بفرستد
و آن استاد آمار زیستی هم ( با توجه به تخصصی که دارد ) گاهی به دانشجویان می گوید که سوالاتی را طرح کنند و وقتی خودش بررسی کرد فرستاده می شود و سوالات توسط افرادی( که احتمالا" آماری هستند ) انتخاب می شود .
البته از بانک سوالات هم استفاده می شود
( آنگونه که می دانم معمولا" سوالات دکتری توسط اساتید و به صورت گروهی طرح می شود .)
بهرحال من خودم سوالات ارشد امسال را ندیدم ولی طراح سوالات و انتخاب کنندگان سوالات همان هایی هستند که بعد ازقبولیتان به شما تدریس خواهند کرد

farzan19

New member
سلام دوستان
خیالتون راحت طراح سوالات همه شون از اساتید بزرگ آمار زیستی هستند
اشتباهات به دلایل دیگه س.

babak.stat1

New member
دوستان عزیز اینم حل سوال 13 که الان یه مدته درگیرم کرده بود.
13.PNG
نامساوی بالا براساس نامساوی مارکف است. براین اساس گزینه الف صحیح می باشد.
این سوال واقعا باحال و لم دار بود فقط باید دقت بیشتری می کردیم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا