قبول شدم
رشته پرستاری دانشگاه ازاد اصفهان(خوراسگان) رتبه در انتخاب 1 از 27 نفر قبولی:4d564ad6::4d564ad6:
:smiliess (8)::smiliess (8):
قبول شدم
رشته پرستاری دانشگاه ازاد اصفهان(خوراسگان) رتبه در انتخاب 1 از 27 نفر قبولی:4d564ad6::4d564ad6:
:smiliess (8)::smiliess (8):
سلام
در خدمتم
دوست عزیز شاید باورت نشه ولی من همه درسارو nvp خوندم و تاریخ شروع مطالعه م از 14 فروردین بود تا آخر اردیبهشت هم فول اضافه کار داشتم و فقط خردادو موظفیمو پر کردم
ولی زیاد تست کار کردم و مطمئنأ زبان هم کاملأ تو قبولی من تأثیر داشته به خصوص لزگی که واقعأ دست مؤلفش درد نکنه ،به زیاد خوندنم نیست باید خوندنتون کیفیت داشته باشه
آدرس میلم smko.iums@gmail.com هستش سإالی داشتین در خدمتم
salam, tabrik ke ghabol shodin , mishe komakam konid? man avalin sal bod ke arshad sherkat kardam , kole sal ro ham khondam , vali ghabol nashodam , kheyli narahatam , gij shodam ke bayad chetor mikhondam ke ghbol besham, mishe shoma barnamaton, manabeii ke azash khondiin ,.... behem begin . mamnon misham[/QUOTE
چقد این پیامه شبیه حرفای saba saba هست!!!!!!!!!!
سلام
در خدمتم
دوست عزیز شاید باورت نشه ولی من همه درسارو nvp خوندم و تاریخ شروع مطالعه م از 14 فروردین بود تا آخر اردیبهشت هم فول اضافه کار داشتم و فقط خردادو موظفیمو پر کردم
ولی زیاد تست کار کردم و مطمئنأ زبان هم کاملأ تو قبولی من تأثیر داشته به خصوص لزگی که واقعأ دست مؤلفش درد نکنه ،به زیاد خوندنم نیست باید خوندنتون کیفیت داشته باشه
آدرس میلم smko.iums@gmail.com هستش سإالی داشتین در خدمتم
چقد این پیامه شبیه حرفای saba saba هست!!!!!!!!!!
صبا خانوم شدن مشاور ارشدای پرستاری اینده دگه کلی راهنمایی میکنند
منم پرستــــــــــــــــــاری تهـــــــــــــــــــرون قبول شدم!!!!!!!!!!!!!
هوراااااااااااااااااااااااا
خدایـــــــــــــــــــــــــا شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
1000 مرتبه شکرت::thanks::4d564ad6::thanks::4d564ad6:
:
اهاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تنکس
سلام
منم ارشدازادخوراسگان اصفهان قبول شدم
سلام
منم ارشدازادخوراسگان اصفهان قبول شدم
عجب تو که سراسری تهرانم اوردی من نمیدونم چرا ازاد شرکت کردی وقتی سرسری میدونی میاری