نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

سماء

New member
[من همه ی شهر ها رو زدم .......................سمین جان باید بری وزارت بهداشت یا اگر بخوای من شماره فکس رو می دم شما پیگیری کن ولی باید هرکی نمرش خوب شده و قبول نشده با همه به وزیر بهداشت نامه بنویسم

fateme1990

New member
يه مشهديم كه اينجا پیدا نمیشه با من همکلاس باشه :14:
احساس تنهایی میکنم خب :dadad4:

همشهری عزیززززززززززززززززم:smilies-azardl (113
منم اول مشهد زده بودم بعد عوض کردم تو ویرایش تهرانو زدم. ولی یکی از دوستام مشهد قبول شده ولی تو سایت نیس

nazaninmahdavi

New member
به نظر من چیزی که جای سئوال داره اینه که چرا کارنامه ها رو همزمان با نتایج نمیدن . وقتی همه چیز مشخص و البته اینترنتیه دیگه این همه فاصله چرا ؟ واقعا چرا ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!کاش هر کش میخواد اعتراض بده حکمت این موضوع رو هم بپرسه....

زری

New member
بچه ها ثبت نام شهید بهشتی گفتن 12 مهر هست.خیلی دیر نیس؟کسی بهشتی نداریم اینجا؟:28::28:

زری

New member
:(40):بچه ها اگه کسی شهید بهشتی قبول شده؟ بیاد اینجا کلی سوال دارم دوستای گلم:33:

se.zh1984

New member
:(40):بچه ها اگه کسی شهید بهشتی قبول شده؟ بیاد اینجا کلی سوال دارم دوستای گلم:33:

سلام زری جان من عضو تازه واردم که قبول نشدم میخواستم ازت خواهش کنم یکم درمورد برنامه ریزی و نحوه ی درس خوندنت اینکه چه کتابایی خوندی و اینکه روزی چن ساعت و چن ماه درس خوندی راهنماییم کنی ازت ممنون میشم اگه جواب بدی

senoritamaria

New member

سلام زری جون تبریک عزیزم
یکی از بچه ها هست تو انجمن نیست ولی تو سایت علوم پزشکی میتونی بهش پیام بدی اونم شهید بهشتیه

اینم ای دیش تو علوم پزشکی : n_jr

sana

New member
دارم دیوونه میشم امسال با این کلیدای 2جوابیشون رسما هممونو بدبخت کردن خداااااااااااااااااااا

sana

New member
اصلا تا حالا تکمیل ظرفیت اعلام کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

vb2

New member
نه هنوز اعلام نکردن پازسال که با کارنامه ها اومد

نمرتم خیلی خوبه آخه من موندم به خدا

سنا به نظرم تراکم نمره تو رنج شما که 240-260 بودید خیلی زیاد بود یعنی لب مرزی قبول نشدید

sana

New member
آره بخدا فکر کن
زری جون با نمره 254 شهید بهشتی آورده من15تا کمتر در حد 3-4تا تست اصلا قبول نشدم :smiliess (2):
زوره بخدا

vb2

New member
من حس میکنم نمرهامون کم و زیاد شدن شاید اصلا نمره 300 من الان 280 باشه و رتبمم شاید 30 با اینکه تخمین 2 بودم من حسم اینه یکم نمره هامون جا به جا شده باشه

sana

New member
شاید باید بازم منتظر کارنامه باشیم همش باید منتظر باشیم واااااااااااای که انتظار آخرش منو میکشه

vb2

New member
حس پارسال مننننننننننننننننننن :smiliess (2): اذیت شدم خیلی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا