نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

somayeh mo

New member
سلام بچه ها خوبید ؟چه خبر چیکار می کنید؟راستی ویدا جون تو الان تو تخمین چندمی؟نمره ت300 شد ،آ:shocked:ره؟

vb2

New member
بچه ها سال 89 با نمره 240 رتبه 4 و نمره 260 رتبه 1 آوردن

میدونم سال به سال فرق داره ولی بازم کمک کننده است

sud

New member
كسي ميدونه باوجودي كه تعداد تغيير نكرده رتبه ي من توي تخمين داره بالاترميره

mamai86

New member
رتبه منم مثل تو بالا میره
اینه که دیگه خیلی بالا زد..مطمئن شدم قبول نمیشم.سر نمیزنم دیگه به تخمین

vb2

New member
بچه ها تعداد شده 337 نفر زیادتر شده

بچه ها من الان کارنامه رتبه 4 سال 88 رو دیدم درصداش خیلی کم بودن واسه رتبه 4

mamai86

New member
آره ویدا
امسال رقابت سخت تر شده
با درصدای سال 88 امثال نمیشه قبول شد

mamai86

New member
من فکر میکنم به نظر من سخت بوده
از دوستام می پرسم میگن متوسط بوده سختیش
معلومه من خوب نخوندم.از درصدای بقیه هم مطمئن شدم اینو

mamai86

New member
من یکی از دوستام بعد عید فقط خونده
همه شو 60 زده
اصلا هم فک نمی کنه سوالا بد بوده
میگه همکارای بیمارستانم همین قدرا زدن

آخه پس چرا؟

mamai86

New member
آخه ویدا
همینا که میگن خیلی خوب زدن که
به درصدای خودت نگا کن..پس معلومه رقابت سختر تر شده حتی اگه کنکور سخت تر بشه باز این رقابت سخت تر باعث میشه درصدا بالاتر باشه
ولی اینو قبول کن من خنگم

vb2

New member
دور از جونت دختر نگو اینو

کنکور بدی بود میشد بهتر از اینا باشه

تو خودت پارسالو دیدی
من درصدام به اون خوبی ولی هیچی نشد

امسال با در صدای پارسال من کسی قبول نمیشه؟؟

mamai86

New member
انقد دلم ازین طراحای سوالا پره که نگو
دیگه به خودم هی توهین میکنم..میگم تقصیر خودمه.

sud

New member
نگران نباشيدبه نظرمن سختي ازمون امسال باسال89-90قابل قياسه چون اون ازمون هم همه ميگوفتن بدنبوده اما ازمون راحت واقعا يه بي انصافي بزرگه منكه دارم از استرس ميميرم

sud

New member
به نظرشماچندنفرممكنه بيشتراز307باشن كه اينجانباشن ياچندنفربين300تا307 هستن واينكه ممكنه بيشتراز100نفربين300تا250باشن

senoritamaria

New member
آذر جون این حرفا چیه آخه؟؟؟ خیلیا بعد کنکور گفتن آسون بوده ولی اونقد خوب ندادن که به قبولی منتهی بشه. دوستای منم همینا رو گفتن الانم میگن آسون بوده ولی بهتر از من ندادن کنکورو. به نظرم نباید زیاد بخونی چون همه چی قاطی میشه. وایسا نتایج بیاد بعد معلوم میشه. انقد نا امید نباش. بازم وقت داری عزیز من :tsimuzpzwoap1t9y3o7:riz304::a2d3:

زری

New member
salam dostaye golam,in harfaro k mizanin adam strsesh khili mishe.vali injor ham k fk mikonin nistaaa!hamkaraye man ba inke nakhonde bodan migoftan asone,vali hame darsadashon paain zadan,midonin chra?chon hame fk mikardan konkor khaili vahshatnake ,vaghti omadan didan chanta soal ashnaro didan fk mikinan ason bode,daghighan hamon hsi k man parsal dashtam,ba inke nakhonde bodam goftam ason bod,vali ghabol nashodam

sud

New member
salam dostaye golam,in harfaro k mizanin adam strsesh khili mishe.vali injor ham k fk mikonin nistaaa!hamkaraye man ba inke nakhonde bodan migoftan asone,vali hame darsadashon paain zadan,midonin chra?chon hame fk mikardan konkor khaili vahshatnake ,vaghti omadan didan chanta soal ashnaro didan fk mikinan ason bode,daghighan hamon hsi k man parsal dashtam,ba inke nakhonde bodam goftam ason bod,vali ghabol nashodam
سلام زري جون خوبي من بانظرت كاملا موافقم به نظرت نمره ي اخرين فردقبولي امسال چنده الن تخمين رتبه چندي

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا