نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

vb2

New member
آره مریم منم واسم سواله کاش ادمین جوابمونو بده البته تا حدیش بستگی به تراز داره اینطور که شنیدم

سلام . تخمین رتبه من شد 170 . نمرم 190

به نظرتون اگه بخونم قبول میشم سال دیگه ؟ الان روزی 2 ساعت (بدلیل مشغله و رمضان و مسافرت و...)

راستی در مورد شعب بین الملل یه توضیح بهم بدین . تو سایتشون که واضح نگفتن .
کلاساش کجا برگزار میشه:33:

vb2

New member
من زیاد در مورد بین الملل اطلاعاتی ندارم که چیزی نمیگم مامان متین

ولی چند روز پیش تو روزنامه نوشته بود شهریه اش 15%زیاد تر شده

senoritamaria

New member
من زیاد در مورد بین الملل اطلاعاتی ندارم که چیزی نمیگم مامان متین

ولی چند روز پیش تو روزنامه نوشته بود شهریه اش 15%زیاد تر شده

20 میلیون بود 15% هم که زیاد بشه آدم بره دوباره پزشکی بخونه آزاد بهتره!!!:p7977cujr38iyymsu8:

زری

New member
saaaaaalam dostaye golam.khastam b hamaton salami karde basham.b omide piroziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vase hame dostaye golam.:thanks::thanks::thanks:

نيازي

New member
شورشو در اووردن 20درصد هزينه بين المللو بردن بالا كه چي بشه؟ اين جوري اصلا نمي صرفه ارشد بين الملل بخوني پزشكي بخوني كه بهتره. ويدا جان بابت شماره ممنونم

نيازي

New member
بچه ها ي سوال؟كسايي كه ليسانسشونو از دانشگاه دولتي گرفتن نمي تونن كنكور سراسري پزشكي شركت كنن.

نيازي

New member
سلام گلم .من شنيدم بين الملل تهران و شيراز كلاساش كيش برگزار ميشه ولي بين الملل اهواز آبادان كلاساش برگزار ميشه دوسته من آبادان ارشد ميخونه گفت ترمي 3ميليونو 200 هزينش ميشه.
سلام . تخمین رتبه من شد 170 . نمرم 190

به نظرتون اگه بخونم قبول میشم سال دیگه ؟ الان روزی 2 ساعت (بدلیل مشغله و رمضان و مسافرت و...)

راستی در مورد شعب بین الملل یه توضیح بهم بدین . تو سایتشون که واضح نگفتن .
کلاساش کجا برگزار میشه:33:

nadiap

New member
سلام دوستان گلم . بین المللی هزینش ترمی چقدر میشه ؟ با نمره 206 بین المللی قبول میشم؟؟
نمی دونم چه کار کنم خیلی به هم ریختم
انشالله همه ی شما قبول بشیددد

بچه ها سلام .

آخه واسه پزشکی هم باید بخونیم و کنکور بدیم .....من که دیگه حال و حوصله ی ریاضی و عربی و .....رو ندارم .

بعدشم به مامایی علاقه دارم .

بچه ها نمره م 190 و رتبه م تا الان 172 شده . :smiliess (9):

واسه سال دیگه دارم میخونم . دعا کنید

راستی بچه ها جواب نتایج استخدامی وزارت بهداشت کی میاد ؟

آزمون استخدامی بعدی کی برگزار میشه ؟ ماما هم میخان ؟ :65d6a5d6s:

vb2

New member
مامان متین مال تامین که جوابش اومد
شبکه هم گفتن این هفته

استخدامی بعدیم معلوم نیست

sud

New member
بچه ها ي سوال؟كسايي كه ليسانسشونو از دانشگاه دولتي گرفتن نمي تونن كنكور سراسري پزشكي شركت كنن.salam azizam mitunan sherkat konan age pezeshki ya dandanpezeshki ghabul shan ya chizi ke madrake doktorast hazineiy pardakht nemikone ama vase reshtehaye karshenasi bayad hazineye azado pardakht kone

نيازي

New member
بچه ها جون به نظرتون پزشكي خوندن ديوونگي نيست من الان 25 سالمه احساس مي كنم واسه خوندن پير شدم نظرتون چيه؟

mamai86

New member
نه دیر نیست
برا ادامه تحصیل هیچ وقت دیر نیست.من یکی رو میشناسم 45 ساله بود.ارشد مامایی میخواست بشه
خوند.88 هم جزو رتبه های زیر 40 شد الانم داره رو پایان نامه ش کار میکنه
بچه هم داره
اینو گفتم تا بدونی هیچ وقت برا کسی که هدفی داره دیر نیست
25 سالگی تازه اوج جوونیه دختر!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا