سلام بچه های گل مامایی.وای من از این که این همه همکار گل دارم خیلی خوشحالم وبه رشتمون بیش از پیش افتخار میکنم و به خودم میبالم که همکار شما مهربونا هستم.وقتی پیامهاتونو میخونم بس که شماها مهربونید و انرزی مثبت دارید اصلا یادم میره که شماها جزو همون رقیبهایی هستید که وقتی داشتم واسه ارشد میخوندم سعی میکردم بهتون برسم یا ازتون پیشی بگیرم و الان وقتی یکیتون میگه برام دعا کنید از ته قلبم براش بهترینو آرزو میکنم و یا وقتی یکیمون ناراحت میشه و ناامید میشه دلم میگیره.همکارای مهربونم خیلی دوستون دارام و بی صبرانه منتظر خبر موفقیت همتونم و باور دارم با وجود ما نسل جدید مامایی رشته مامایی به اوج افتخار میرسه.بوووووووووووووووووووووووووس برای همه شما نازنیین ها:riz304::riz304::riz304::riz304:
:shocked:ببینید بچه ها کل تهران حدود 70 نفر اعلام ظرفیت کرده اگه 20نفرم بگیریم که با رتبه پایین بقیه شهرارو بزنن تا حودو رتبه 90میتونه قبولی تهران بده نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
:shocked:ببینید بچه ها کل تهران حدود 70 نفر اعلام ظرفیت کرده اگه 20نفرم بگیریم که با رتبه پایین بقیه شهرارو بزنن تا حودو رتبه 90میتونه قبولی تهران بده نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
When you pray for others, God listens to you and blesses them,
and sometimes, when you are safe and happy, remember that someone has prayed for you.
وقتی شما برای دیگران دعا می کنید، خدا می شنود و آنها را اجابت می کند
و بعضی وقتها که شما شاد و خوشحال هستید یادتان باشد که کسی برای شما دعا کرده است