somayeh mo
New member
اره عزیزم مرسی.:riz513:
اره 8نمره بهم اضافه شد،باز خوب شد:sarma:بهتر شد نمرت؟؟؟
دقیقا منم 3 تا سوال از این 3 درسخدارو شکر ایشالله قبولی عزیزم من یه سوال بهداشت یه داخلی جراحی و 1 سوال بارداری واسم درست شد
الان 229هستم ورتبه م61.من اصلا امسال آمادگی ارشد نداشتم واین اولین بار بود کنکور ارشد شرکت می کردم.متاهلم وشرایط ادامه تحصیل برام یه کم ناجوره اما خدا کنه قبول شم،با مشکلام یه جور کنار میام همش 2تا3ماه اونم دست وپا شکسته واسه ارشد خوندم اما نمره ودرصدام به نسبت خوندنم عالی بود انتظار تهران قبول شدن رو ندارم فقط می خوام ادامه تحصیل بدم و تو کارشناسی نمونم:sarma:برام دعا کنید.الان نمرت چنده سمیه? تو تخمین چندی?
وای عزیزم همه کلی مشکل دارن.من پارسال ازدواج کردم وازون جایی که مطمئن بودم نمی تونم درس بخونم ارشد شرکت نکردم.رفتم طرح،اریبهشت طرحم تموم شدو دست وپاشکسته این اواخر کمی خوندم هنوزم با زندگی متاهلی و مشکلاتش... راه نیومده بودم و هر روز یه مشکل داشتم.اما با این اوضاعم کنکور دادم اصلا هم فکر نمی کردم اینجور بشم.منم اولویت وتنها جایی که می تونم ادامه تحصیل بدم تبریزه.یک همکلاسی کارشناسیم پارسال با نمره217ورتبه110تبریز قبول شد،منم امیدوارم که بشه وبتونم تبریز قبول شم:14:آرزو دارم همه مون قبول شیم.تازه آزمون استخدامی هم قبول شدم اما هنوز جواب مصاحبه م نیومده.سمیه جو نم منم متاهلم یه ÷سر2ساله دارم کارمندم هستم با همه مشکلاتم خوب خوندم نمرمم 248 شده شهر اولم تبریزه امیدوارم قبول شی واسه منم دعا کن
خوش اومدی،کاری یا سوالی داشتی؟ا من اینجا چه میکنم؟؟؟!!!!:riz513:
آره واسه همه ذفت بالا من 286 بودم با اون 3تا سوال درصدای بهداشتم شد 70 داخلی(متنفرم)شد 58 و بارداریمم شد 70 نمرم 300
راست می گی این سوال منم هست،شاید خواسته ویرایش کنه اطلاعاتشو اما نتونسته وحذف شده:dadad4:ویدا نمره 310 چرا غیب شد یهو؟ :21: