نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

vb2

New member
خدارو شکر ایشالله قبولی عزیزم من یه سوال بهداشت یه داخلی جراحی و 1 سوال بارداری واسم درست شد

amisay2012

New member
من قبلا نمرم240بودولیحالا نمرم248 شده توتخمین رتبم39 شده بودبا نمره قبلی الان نمیدونم دارم غصه میشم

somayeh mo

New member
الان نمرت چنده سمیه? تو تخمین چندی?
الان 229هستم ورتبه م61.من اصلا امسال آمادگی ارشد نداشتم واین اولین بار بود کنکور ارشد شرکت می کردم.متاهلم وشرایط ادامه تحصیل برام یه کم ناجوره اما خدا کنه قبول شم،با مشکلام یه جور کنار میام همش 2تا3ماه اونم دست وپا شکسته واسه ارشد خوندم اما نمره ودرصدام به نسبت خوندنم عالی بود انتظار تهران قبول شدن رو ندارم فقط می خوام ادامه تحصیل بدم و تو کارشناسی نمونم:sarma:برام دعا کنید.

آخرین ویرایش:

amisay2012

New member
سمیه جو نم منم متاهلم یه ÷سر2ساله دارم کارمندم هستم با همه مشکلاتم خوب خوندم نمرمم 248 شده شهر اولم تبریزه امیدوارم قبول شی واسه منم دعا کن

somayeh mo

New member
سمیه جو نم منم متاهلم یه ÷سر2ساله دارم کارمندم هستم با همه مشکلاتم خوب خوندم نمرمم 248 شده شهر اولم تبریزه امیدوارم قبول شی واسه منم دعا کن
وای عزیزم همه کلی مشکل دارن.من پارسال ازدواج کردم وازون جایی که مطمئن بودم نمی تونم درس بخونم ارشد شرکت نکردم.رفتم طرح،اریبهشت طرحم تموم شدو دست وپاشکسته این اواخر کمی خوندم هنوزم با زندگی متاهلی و مشکلاتش... راه نیومده بودم و هر روز یه مشکل داشتم.اما با این اوضاعم کنکور دادم اصلا هم فکر نمی کردم اینجور بشم.منم اولویت وتنها جایی که می تونم ادامه تحصیل بدم تبریزه.یک همکلاسی کارشناسیم پارسال با نمره217ورتبه110تبریز قبول شد،منم امیدوارم که بشه وبتونم تبریز قبول شم:14:آرزو دارم همه مون قبول شیم.تازه آزمون استخدامی هم قبول شدم اما هنوز جواب مصاحبه م نیومده.

زری

New member
salam dostaye golam.omidvaram k hamaton khoshal bashin.manam koli nomram taghir kard.alan shodam 254 va rotbeye 19.bnazareton tehran miaram azizan?ama bnazaram in taghir klida khili ham khoshal konande nist chon vase aksaran ykami nomreha bala rafte pas khaili khoshal konande nisaaaa?

vb2

New member
آره واسه همه ذفت بالا من 286 بودم با اون 3تا سوال درصدای بهداشتم شد 70 داخلی(متنفرم)شد 58 و بارداریمم شد 70 نمرم 300

vb2

New member
ااااااااااااااااا ندیدم بذار برم ببینم منم

senoritamaria

New member
آره واسه همه ذفت بالا من 286 بودم با اون 3تا سوال درصدای بهداشتم شد 70 داخلی(متنفرم)شد 58 و بارداریمم شد 70 نمرم 300

اگه واسه همه تغییر کنه پس باید رتبه هم تغییری نکنه ولی رتبه من 21 نفر کم شد.
منم بهداشتم شد 72 داخلی 42 بارداری 51

vb2

New member
آره مریم منم شدم رتبه 2 یعنی چی؟؟؟ادمین که گفت حقیقیه خودم بهش زنگ زدم؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا