نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

somayeh mo

New member
بچه ها سلام،کلید ساعت چند میاد؟مثل کلید اولیه اونم تو سایت سنجشه؟:ahi5slcgm04mi8jqqkl

somayeh mo

New member
بچه ها خوب شد بعضی سوالا عوض شد اما هنوزم جای اعتراض داره من نمره م8تا رفت بالا:thumbsupsmileyanim:

آخرین ویرایش:

mamai86

New member
مرسی
الان سر زدم دیدم
اون آنمی داخلی جراحی تصحیح شده..اون vdrl ..اون لینولئیک اسید

disjermino

New member
بچه های عزیز کلا 6 تا سوال جواباش تغییر کرده که ستون سمت راست جدول به دفترچه ی سوال مربوطه و شماره ی سوال اشاره داره و ستون سمت چپ به گزینه ی صحیح..........که بعضی سوالاتم 2 جوابه هستند........:ad54ad:

بازم خدا خیرشون بده یه اپسیلون اثری داشـــــــــــــــــــــــــــــت:65d6a5d6s:

somayeh mo

New member
نه عزیزم دو جواب نداره،چون در هر دفترچه جای گزینه هام عوض شده بود .مثلا سوال 36 الف/48ب(الف ود)یعنی تو دفترچه الف جواب سوال 36،گزینه الفه و همون سوال شماره ش تو دفترچه ب 48ه وجوابش گزینه د است که متنش همون گزینه الف دفترچه الفه ،امیدوارم متوجه شده باشید:smiliess (6):

smoosapour

New member
نه عزیزم دو جواب نداره،چون در هر دفترچه جای گزینه هام عوض شده بود .مثلا سوال 36 الف/48ب(الف ود)یعنی تو دفترچه الف جواب سوال 36،گزینه الفه و همون سوال شماره ش تو دفترچه ب 48ه وجوابش گزینه د است که متنش همون گزینه الف دفترچه الفه ،امیدوارم متوجه شده باشید:smiliess (6):
من فکر نمی کنم اینطوری که شما می گین باشه-با یه نگاه به بقیه رشته معلوم میشه که منظور دو جواب درست بوده-چون اگه بخوایم اینطور که شما میگین فرض کنیم جواب سوال 150دفترچه ب نسب به کلید قبلی هیچ فرقی نکرده!

vb2

New member
آره بعضی هی 2 تا جواب داره اینکه تابلوه مثلا vdrl هم میشه مرد هم زن

vb2

New member
مریم الان میشه ویرایش کرد؟؟
هیچی اندازه vdrl منو خوشحال نکرد

vb2

New member
آخه چی بگم به این طراحای سوال

چرا 2تا گزینه درسته من بین همون 2تا شک داشتم نزدم با خودشون نگفتن آخه چرااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا