نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

nayere- D

New member
دیس ژرمینو جون تراز با نمره چه فرقی داره ؟:smilies-azardl (181

آخرین ویرایش:

vb2

New member
نیره من کامل خوندم واقعا تا کامل نخونی بقیشو نمیشه فهمید

disjermino

New member
دیس ژرمینو جون تراز با نمره چه فرقی داره ؟:smilies-azardl (181

سلام نیره جون ......عزیزم تراز یه فرمولی داره که درجه سختی سوال هم توی اون لحاظ میشه ولی فرمول دقیقش الان خاطرم نیســــــــــــت :21:

disjermino

New member
یعنی ضریب رو توش اعمال میکنن؟

آره عزیزم........همین الان از توی گوگل فرمولشو سرچ کردم ولی نمیشد پیس کرد.......:whistle: خداییش فرمولش یه جورایی خیلی پیچیدســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت :shocked:

senoritamaria

New member
آره عزیزم........همین الان از توی گوگل فرمولشو سرچ کردم ولی نمیشد پیس کرد.......:whistle: خداییش فرمولش یه جورایی خیلی پیچیدســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت :shocked:

کلمه کلیدی سرچتو بگو عزیزم

vb2

New member
من جنینم خیلی خوبه خیلی دوس دارم دانشجوییام عاشقش بودم نمیدونم سختم نبود خوندنش .ولی فصول مهترش تابلوه ادراری تناسلی.گوارش.عمومی کامل.عصبی اصلا مهم نیست.گوش و چشم مهم نیست.

vb2

New member
اوووووووووووووووووووووووووووو کنکور ریاضی فیزیک بود که

disjermino

New member
درجه سختی چی؟؟

عزیزم درجه ی سختی یه جنبه ی آماری داره و این موضوع رو مسئولای سازمان سنجش که آلان پاسخنا مه ها رو دارن و بر اساس اینکه به چه سوالی و چند نفر جواب دادن مشخص میکنند :smiliess (12):

nayere- D

New member
من جنینم خیلی خوبه خیلی دوس دارم دانشجوییام عاشقش بودم نمیدونم سختم نبود خوندنش .ولی فصول مهترش تابلوه ادراری تناسلی.گوارش.عمومی کامل.عصبی اصلا مهم نیست.گوش و چشم مهم نیست.

ویداجون ممنون از راهنماییت.اینجوری خیلی بهتره.کلی از مباحث کم میشه.مرررررسییییییییییی

vb2

New member
مریمممممممممممممممممممممممممممممممممممم نا امیدی زوده هنوز

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا