نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

vb2

New member
سنا نگفتی نفر اول واسه توم واسه جنین درصد نداره؟؟

vb2

New member
آره خب منم میگم اون تعدادی که اضافه میکنیم همین افرادن دیگه

نيازي

New member
دوستاي گلم باور كنيد جز توكل و دعا كاري ازمون بر نمياد افرادي كه وارد تخمين ميشن همه بچه در سخونن و استرس قبولي دارن ما با اينا مقايسه مي شيم نه با كل افراد شركت كننده من كه همه چيزو به خدا سپردم :thanks::thanks::thanks:

amisay2012

New member
salam doostaye ghooooooooooolam manam nomram 242 shode va felanam to takhmin nafare35 shodam entekhabe avalamam tabrize vali kheyli negaranam nazaretona beghid vasam mamnoon misham

vb2

New member
عزیزم خیلی خوبه هم نمرت هم رتبه تو تخمینت به انتخابتم جوره

vb2

New member
منم امروز دلشوره دارم مریم همش دلم میریزه :eek:t0837h0nn8zfqu8ult با خودم درگیرم

amisay2012

New member
manam mesle shoma kheyli delshore daram del shoramam vaghti bishtar mishe ke bedone etelaye shoharam ke behem gofte bood faghat tabriza bezanam ta ahvazam zadam akhe ba ye niniye 2 sale mage mishod bishtaraz inam khond dar zemi to otahge zaymanam ke hastam va faghat shifte shab midam

vb2

New member
آذر استرس مثل خوره روحم آدم رو میجوه.من نمیدونم با کارنامه ها ترشی میگیرن ای کاش زودتر میدادن دیگهههههههههههههههههههه:p7977cujr38iyymsu8:

نيازي

New member
شما با اين درصداي عالي چرا نگرانيد من چي بگم كه احتمال قبوليم صفر درصده. ويدا جون اگه حرفاي تو نبود من از نا اميدي مي مردم حالا خودت دم از استرس مي زني. من اصلا قصد ارشد خوندن نداشتم به خاطر موقعيت شوهرم خواستم ارشد شركت كنم اخه اون متخصصه و من ليسانس نمي خواستم كم بيارم اما انگار همه جيز داره بر عكس ميشه.
:riz303:

senoritamaria

New member
نمیدونم آذری. خدا کنه همینی باشه که تو میگی. :1dco2x0p1lilzhfpg1t

ویدا تو اصلا استرس نداشته باش ها. تو قبولی عزیزم :bunnyearsmiley:

vb2

New member
مرسی بچه ها نظر لطفتونه من قبولی هممونو با هم میخوام .نیازی منم داره شرایطم یواش یواش مثل تو میشه :rolleyessmileyanim:

sud

New member
سسسسلام بوس واسه همه تون بچه هاتخمين رتبه روضربدرچندكنيم كه به واقعيت نزديك شه

sana

New member
عزيزم نگران نباش هرچي خيره همون اتفاق ميوفته گلم:riz277:
شما با اين درصداي عالي چرا نگرانيد من چي بگم كه احتمال قبوليم صفر درصده. ويدا جون اگه حرفاي تو نبود من از نا اميدي مي مردم حالا خودت دم از استرس مي زني. من اصلا قصد ارشد خوندن نداشتم به خاطر موقعيت شوهرم خواستم ارشد شركت كنم اخه اون متخصصه و من ليسانس نمي خواستم كم بيارم اما انگار همه جيز داره بر عكس ميشه.
:riz303:

somayeh mo

New member
سسسسلام بوس واسه همه تون بچه هاتخمين رتبه روضربدرچندكنيم كه به واقعيت نزديك شه
سلام عزیزم تو صفحه اول سایت یه اطلاعیه نوشته در مورد محاسبه رتبه،گفته رتبه توی تخمین رو در 2 ضرب کنی می شه رتبه اصلی تون البته زیاد معتبر نیست:smiliess (11):/COLOR]

somayeh mo

New member
راستی بچه ها این 310 کیه؟چرا نمره های بالا به این صفحه نمیان؟:smiliess (12):

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا