نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

vb2

New member
نه قبلش چطوری حساب کرده بودی؟؟یا مال تخمینو میگفتی؟

vb2

New member
228 میشه .واسه تو هم همینه؟

آخرین ویرایش:

vb2

New member
منم میگم 228 دیگه .ببین مثلا واسه نوزاد میشه:44%*24*3 تقسیم بر 100 .که حالا تقسیم مهم نیست

vb2

New member
سنیوریتا نمرت واسه قبولی خوبه امسال خیلی اوضا خوبه پارسال با نمره تو قبول بودن امسال که ظرفیتا انقدرم زیادتر شدن شک نکن قبولی

vb2

New member
ضریب تعداد سوالاته دیگه.ولی واسه زبان که ضریبش 2 هست مثلا باید 24 تا سوال میدادن دیگه ولی چون 40 تا هست معادل سازی کردن و به هر سوال 6. اختصاص دادن که تو فرموله

senoritamaria

New member
سنیوریتا نمرت واسه قبولی خوبه امسال خیلی اوضا خوبه پارسال با نمره تو قبول بودن امسال که ظرفیتا انقدرم زیادتر شدن شک نکن قبولی

خدا از دهنت بشنوه ویدا
من میخام مشهد قبول شم چون کار میکنم
اما اگه قبولم نشم مهم نیس چون همش 2 ماه خوندم زیاد زحمت نکشیدم
کاش زودتر شروع کرده بودم :dadad4:
همش 2 بار ارشد شرکت کردم این دومی بود

vb2

New member
مثلا جنین ضریب 1 ما تو فرموا 12 میذاریم و نوزاد ضریب 2 ما 24 میذاریم

smoosapour

New member
حتما اشتباه می کنید-اگه درصداتون اینا باشه نمرتون قطعا 234 هست

نمره شما اینطور حساب میشه: تعداد جوابهای درست ضربدر 3 منهای تعداد جوابهای غلط--البته بجز زبان
فرمول نمره زبان هم اینطوره: (تعداد جوابهای درست ضربدر 3 منهای تعداد جوابهای غلط) ضربدر 0.6

البته من چون تعداد پاسخهای صحیح و غلط شما رو نداشتم از روی درصداتون حساب کردم

سلام

فرمول قطعا همینیه که نوشتم-هر سوالی دارین در موردش بپرسین

vb2

New member
خب منم هین طوری حساب میکردم ولی تو سایت انجمن این فرمول جدید رو دیدم و دیدم تخمین رتبه هم همین طوری حساب کرده با این جدیده

آخرین ویرایش:

vb2

New member
ولی انگار این علمی تره چون ضریب توش اعمال میشه :smilies: نمیدونم والا .تخمینم واسه سنیوریتا جواب منو داده

smoosapour

New member
خب منم هین طوری حساب میکردم ولی تو سایت انجمن این فرمول جدید رو دیدم و دیدم تخمین رتبه هم همین طوری حساب کرده با این جدیده

من نمره پارسالم رو با همین فرمول حساب کردم و دقیقا درست شد--نمره امسالم هم با همین فرمول 227 شد که سایت تخمین رتبه هم دقیقا همین نمره رو داده.
البته فرمول دیگه ای هم هست برا محاسبه نمره از روی درصدها که اگه اونو هم خواستین فرمولش رو براتون می زارم-البته جواب تقریبی می شه (که دلیل ریاضی داره)

رتبه ای که نرم افزار تخمین رتبه میده اصلا قابل اطمینان نیست. جون من خودم دو بار با نمرات مختلف وارد کردم و خطا نداد. من می تونستم برا 100 نفر دیگه هم وارد کنم!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا