نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

زری

New member
aval tehran,bad shiraz.shoharam mige ina aksaran alaki mizanan k rohiatono tazif konan.man goftm akhe ch dalili dare.didam vaghean rast mige.darsadam inan bardari71 janin 70 behdasht 55 nozadan 55 dakheli 41 zaban 34

زری

New member
dostam k parsal rotbeye 18 shod darsadash injor bod bardari 65 zaban 40 behdasht 45 janin 50 dakheli 90 nozadan 60

sana

New member
:13::14::smiliess (4):سلام بچه ها رتبه ها تو این تخمین رتبه هی داره بالا میره همزمان استرس منم دارم میزنه بالا چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:14:[/SIZE]

senoritamaria

New member
dostam k parsal rotbeye 18 shod darsadash injor bod bardari 65 zaban 40 behdasht 45 janin 50 dakheli 90 nozadan 60

منم فکر میکنم خیلیا الکی وارد میکنن چون دوست خودمم سال 87 که 75 نفر ظرفیت بوده با درصدای حدود درصدای من رتبه ش 42 شد و مشهد قبول شد

sana

New member
خدا کنه همه چی اینجا الکی باشه تو وزارت خونه یه جور دیگه باشه:sadsmiley:
منم فکر میکنم خیلیا الکی وارد میکنن چون دوست خودمم سال 87 که 75 نفر ظرفیت بوده با درصدای حدود درصدای من رتبه ش 42 شد و مشهد قبول شد

smoosapour

New member

نمره دوست شما با این درصدها میشه 248.4- اما طبق کارنامه ای که توی همین سایت هست رتبه 28 شده : نمره=250

فکر می کنم یا دوست شما اشتباه میکنه یا کارنامه ای که توی سایت گذاشتن

نيازي

New member
زري جان به نظر منم نميشه به اين تخمين رتبه اعتماد كرد بهتر خودمونو با درصداي سال قبل مقايسه كنيم[[size=7]

آخرین ویرایش:

نيازي

New member
بچه ها من درصداي رتبه 100 پارسالو مي خوام اگه كسي اطلاع داره بي زحمت برام بنويسه.

سحا

New member
مگه رتبت چند شده به خدا توکل کن من وقتی شما هارو میبینم نمی تونم دعا کنم آخه هممون خوندیم :sadsmiley:

mama1391

New member
بچه ها امروز 13 تیره . جوابا رو 6 شهریور میدن . یعنی حدود 50 روز دیگه . چرا این قدر خودتون رو اذیت می کنین؟ سیستم تخمین رتبه هم اصلا سیستم مطمئنی برای امید یا نا امیدی نیست .این که بچه های سال پیش هم چطور دادن ، مطمئن نیست. تقریبا هر سال با خودش سنجیده میشه و با رقابت اون سال. ÷
به خدا توکل کنین. این ازمون مهم تریه که بتونیم به جای بی قراری و ناآرومی ، نتیجه را به خدا بسپاریم و آرام این روزهای باقیمانده از ماه شعبان و ماه مبارک رمضان از خدا بخوایم که بهمون بینشی بده که بتونیم درست ترین ها رو انتخاب کنیم و از گذشتمون پشیمون نباشیم . فرصت تلاش برای اون امتحان بسته شد . الان آزمونی دیگر جاریست و آن صبر و توکل و دعا به پیشگاه قادر عالم است...

زری

New member
are bacheha ras mige. az samim ghalb doa mikonam baraye hameye dostaye golam k zahmat kshida doa mikonam n khoda naomidshon nakone.bhtare khodemono sargarme karoemon konim.vasemanam khaili doa konin chon khaili zahmat kshidam.ishala javabaro k zadan hamaton khabare khoshe ghabolitono bzani to sitoo khoshal bashin.hamatono dos daram hamkara va dostaye azizam.zariiiii

نيازي

New member
منم از صميم قلب واستون دعا مي كنم اما باور كنيد تا 50 روز ديگه از استرس ميميرم

نيازي

New member
دوستاي گلم كسي از شرايط دانشگاه بين الملل خبر داره اينكه هر ترمي چقدر هزينه مي خواد خوابگاه داره يا نه و اينكه چه شهرايي اين دانشگاهو داره

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا