نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

nadiap

New member
مرسیییی سمیه جان
انشالله تو هم موفق باشیی
فقط باید دعا کرد

somayeh mo

New member
دقیقآ منظورم از سوال داخلی همین سوال بود که آنمی با توجه به ویلیامز درسته :wacsmiley: و از سوالای بارداری که سوال در مورد تحریک رسیده شدن سرویکس که PGE1جواب درسته وسنجش PHخون ÷ پوست سر جنین که با توجه به جلد 2 ویلیامز نیم ساعت بعد میشه ودر بررسی پا پ اسمیر میتونه 3سال بعد از شروع فعالیت جنسی باشههههههه :(50):

AZIZAM MANAM BE PROSTAGALANDIN ETERAZ DARAM HAMCHENIN BE SOAL PAP ESMIR.HALA CHIKAR KONIM?:wacsmiley:

نيازي

New member
من درصدام اين جوريه بارداري50 نوزادان 66 جنين72 داخلي 50 بهداشت40زبان 10 به نظرتون جايي قبول ميشم انگار امسال ظرفيتا زياد شده به نظرتون اميدي هست

نيازي

New member
من از چند نفر از بچه ها درصد گرفتم همه درصدا به هم نزديك و همين حول حوشه توكل به خدا اميدوار باش

disjermino

New member
بچه ها سوال 54 از دفترچه ی ب (داروهای موتر در درمان pmsبه نظرم با توجه به نواک صفحه ی 333 )با کلید اعلام شده همخونی نداره اگه شما هم موافقید لطف کنید اعتراض بزنید :(50):

mamai86

New member
بچه ها سوال 54 از دفترچه ی ب (داروهای موتر در درمان pmsبه نظرم با توجه به نواک صفحه ی 333 )با کلید اعلام شده همخونی نداره اگه شما هم موافقید لطف کنید اعتراض بزنید :(50):

به نظر من جواب دیورتیک ها بود. چون تاثیری رو پروستاگلاندینا نداره
اما جواب یه چیز دیگه ست.چند تا سوال اینجوری تو بارداری زنان اندازه ی 10-15% ازمون کم کرده با اون جوابای به ظاهر اشتباه
مثلا اون تست که جوابش پره اکلامپسی خفیفه..!!

mamai86

New member
لطفا فارسی تایپ کنین سمیه جان
شما تو تخمین چندمی تا الان سمیه؟

somayeh mo

New member
ای وای تخمین رتبه هم خراب شد .صفحه رو باز نمی کنه مال شمام اینجوریه؟

gandom67

Member
سلام ،دوسنان بارداری 60 نوزادان 65 ،زبان35 ،بهداشت 65 ،جنین 50 داخلی 38 بنظرتون بااین درصدها احتمال قبولی هست من که دیگه ناامید شدم:p7977cujr38iyymsu8:

نيازي

New member
رتبه

من نمي تونم صفحه تخمين رتبه رو باز كنم بچه ها لطفا نظرتونو راجع به رتبه احتمالي من بگيد:(50)لطفا اگه درصدامو ديدي نظرتونو بگيد

آخرین ویرایش:

نيازي

New member
منم عين تو خيلي دوست دارم رتبمو بدونم اما تخمين رتبه انگار خرابه

gandom67

Member
ممنون از دلداریت گلم باید منتظر موند دیگه چاره ا:smiliess (11):ی نیست

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا