درخواست:
دوستان ما الان داریم تعداد سوالات هر درس رو وارد سیستم تخمین رتبه سایت می کنیم لطفا تعداد دقیق سوالات هر درس در دفترچه سوالات رشته تون رو بگید تا ما وارد کنیم؟
بیوشیمی 72
شیمی آلی 24
زیست شناسی 24
زبان 40
مجموع 160
درخواست:
دوستان ما الان داریم تعداد سوالات هر درس رو وارد سیستم تخمین رتبه سایت می کنیم لطفا تعداد دقیق سوالات هر درس در دفترچه سوالات رشته تون رو بگید تا ما وارد کنیم؟
من آزمایشگاه های تهران و مدرس رو دیدم .مدرس تجهیز تره. و بیوشیمی تهران هنوز گروه مستقل نداره و مدیر گروهش از دانشگاه تهران کلی شاکیه.
سلام اظهارات مدیر گروه که شما بهش استناد کردین مال زمان ادغام دانشگاه ایران و تهران ه ومنظور دکتر خاقانی این بوده که دانشجوها که زیاد شدن براشون فظا نداریم نه اینکه بگن امکانات نداریم در ضمن ما که دانشجو تهران هستیم واز نزدیک همه چی رو می بینیم "احتمالا" بهتر از شما بتونیم قضاوت کنیم .مدرس دانشگاه خوبی ه اما در حد تهران نیست این تقریبا یه چیز بدیهی ه.بیشتر بچه ها بهشتی رو به تربیت مدرس ترجیح میدن.
sina20 darsadat chand bod ke tehran ghabol shodi?
ايول اينو خوب اومدي!:black_eyed:میگم بچه ها درس شیمی چقدر سوالاش به جا و متنوع بود:shocked: از کمپوت توش بود تا شیر تا نفت!!!!!!!!!!!!!
ايول اينو خوب اومدي!:black_eyed:[/QUOT2 تا سوال هم از حبوبات میومد تکمیله تکمیل میشد:smiliess (2):
سوال 87 شيمي گزينه 2 درسته يا 4؟؟ كليد خليلي 2 زده وزارت بهداشت 4 !!!
من 2 زدم
سلام و خسته نباشید لطف میکنید رتبه منو تخمین بزنید ممنون میشم. بیوشیمی62 - شیمی16 - زیست 62 - زبان 46
be nazare manam gozine 2 dorsteeeeeeeeeeeeeeeeeeeسوال 87 شيمي گزينه 2 درسته يا 4؟؟ كليد خليلي 2 زده وزارت بهداشت 4 !!!
من 2 زدم
be nazare manam gozine 2 dorsteeeeeeeeeeeeeeeeeee [/QUO
گزینه 2 درسته من مطمئنم ولی اگر فهمیدی برای اعتراض کدوم منبع و کدوم صفحه رو باید ذکر کنیم به منم بگو ممنون میشم