نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی بیوالکتریک اردیبهشت 94

bme eng

New member
به عنوان نمونه رشته فیزیک پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران سال گذشته 10 نفر رو به عنوان قبولی های دوره های با پرداخت شهریه گرفته ولی حتی 1 نفر هم در این دوره ها ثبت نام نکرده. یعنی حتی 1 نفر هم آگاهانه و منطقی این موارد رو انتخاب نکرده بوده. به علاوه با این کارش باعث شده خیلی های دیگه که امکان تحصیل در این دوره ها رو داشتند نتونند در این دوره ها قبول بشند.
به قول معروف همون ضرب المثل " نه خود خورم ، نه کس دهم" شده. نه خودشون استفاده کردند و نه گذاشتند دیگران استفاده کنند.
حالا این تازه فقط 1 رشته فیزیک پزشکی و تازه فقط دانشگاه علوم پزشکی تهران بود.
شما تصور کنید در بین این همه رشته و این همه دانشگاه چند صد نفر قبول میشن ولی ثبت نام نمیکنند. و با این کار جلوی پیشرفت و موفقیت چند صد نفر دیگه رو هم میگیرن.
خواهش میکنم اگر توانایی پرداخت شهریه بالای 5 میلیون برای هر ترم رو دارین و اگه امکان تهیه هزینه اجاره مسکن در یک شهر دیگه که همه اون شهر ها هم کلان شهرهای اصلی ایران هستند و هزینه تهیه مسکن در اون ها بالاست، رو دارید این موارد رو انتخاب کنید.
به خصوص خانم ها چون واقعا زندگی در یک شهر دیگه و در مسکن مستقل و تنها براشون سخته.
به خاطر همین لطفا از روی احساس انتخاب رشته نکنید.

DAVID_H

New member
اینم مقایسه ظرفیت های سال 93 و 92 که خودم اوکی کردم
به چند نکته توجه کنید
1- سال 92 ظرفیت تهران صفر بوده و سال 93 دوباره تهران اضافه شده,پس ممکنه امسال هم حذف بشه چون کارای اینا حساب کتاب نداره
2- سال 92 ظرفیت شبانه ای در کار نبوده(اکثر رشته ها از جمله بیوالکتریک نداشته)واز پارسال شبانه به اکثر رشته ها اضافه شد
3-توجه کنید که کل ظرفیت روزانه 92 35 نفر بوده در حالی که کل ظرفیت روزانه 93 23 تا این یعنی در کل ظرفیت کم شده (12 ظرفیت از روزانه حذف شده)
4-ظرفیت 93 نسبت به 92 5 نفر اضافه شده ولی همون طوری که قبلا گفتم این افزایش فقط اضافه شدن ظرفیت شبانست در حالی که ظرفیت روزانه کم هم شده !
5- ظرفیت دانشگاه اصفهان از 10 نفر روزانه سال 92 به 6 نفر روزانه+شبانه سال 93 تغییر پیدا کرده ! ظرفیت دانشگاه شهید بهشتی از 9 نفر روزانه به 5 نفر روزانه+شبانه سال 93 تبدیل شد! ظرفیت دانشگاه کرمانشاه در سال 92 حذف شد و دانشگاه تبریز در سال 93 اضافه شد
6-بقیه موارد رو هم میتونید خودتون آنالیز کنید دیگه من چی بگم؟

چه بگویم ؟ رازهایی در دل است که با گفتنش آسمان هم گریبان چاک خواهد داد

3333.jpg

آخرین ویرایش:

muogen

New member
دوستان این کل ظرفیت بیوالکتریک پارسال تمام دانشگاهای علوم پزشکی کل کشوره
احتمالا همین ظرفیت ها رو امسالم میگیرن (اگه کمترش نکنن.زیاد کردن که محاله

23 تا روزانه 12 تا شبانه و در کل 35 نفر
حالا بهتر میتونیم فشرده بودن رقابت رو درک کنیم
تکمیل ظرفیت رو هم فراموش کنید.حتی اگه کسی که قبول میشه ثبت نام نکنه .تکمیل ظرفیتی نمیشه.
مشاهده فایل‌پیوست 7955

شبانه با ظرفیت مازاد فرق داره.کسی خبر داره شهریه شبانه علوم پزشکی تهران حدودا ترمی چقدر میشه؟

DAVID_H

New member
دوستان این کل ظرفیت بیوالکتریک پارسال تمام دانشگاهای علوم پزشکی کل کشوره
احتمالا همین ظرفیت ها رو امسالم میگیرن (اگه کمترش نکنن.زیاد کردن که محاله

23 تا روزانه 12 تا شبانه و در کل 35 نفر
حالا بهتر میتونیم فشرده بودن رقابت رو درک کنیم
تکمیل ظرفیت رو هم فراموش کنید.حتی اگه کسی که قبول میشه ثبت نام نکنه .تکمیل ظرفیتی نمیشه.
مشاهده فایل‌پیوست 7955

شبانه با ظرفیت مازاد فرق داره.کسی خبر داره شهریه شبانه علوم پزشکی تهران حدودا ترمی چقدر میشه؟

بله درسته( شبانه) با (ظرفیت مازاد شبانه) فرق داره . ولی رشته ما فقط( شبانه با ظرفیت مازاد )داره(رشته های دیگه شبانه خالی دارن ولی رشته ما نه)
دقت کنید این کل ظرفیت رشته ماست دیگه چیزی به نام شبانه نداره.وقتی رشته ما شبانه نداره خب قیمتی هم نداره.حالا شما چقدر میتونی بدی؟یه قیمت بزار ما همون صداش می کنیم :a2d3:

bme eng

New member
آقا داود سال 92 در ابتدا توی دفترچه اسم دانشگاه علوم پزشکی تهران نبود.
برای همه جای تعجب داشت. وقتی بررسی کردند دیدند مسئولان تایپ این دفترچه انتخاب رشته دچار اشتباه شده بودند.
سال 92 هم علوم پزشکی تهران میگرفت. 10 نفر هم گرفت. همین دوستان bioelectric و admin2 ، قبول شدگان علوم پزشکی تهران در سال 92 هستند.
بنابراین سال 92 در مجموع 40 نفر قبول شدند.
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هم واقعا زیرساخت های لازم برای این رشته رو نداشت ، به خاطر همین هم پارسال نگرفت. البته شاید امسال دوباره بگیره.
در مجموع پارسال خیلی نسبت به سال قبل بدتر شده بود. خدا کنه امسال بهتر بشه ، یا حداقل دیگه بدتر از سال قبل نشه.

muogen

New member

بله درسته( شبانه) با (ظرفیت مازاد شبانه) فرق داره . ولی رشته ما فقط( شبانه با ظرفیت مازاد )داره(رشته های دیگه شبانه خالی دارن ولی رشته ما نه)
دقت کنید این کل ظرفیت رشته ماست دیگه چیزی به نام شبانه نداره.وقتی رشته ما شبانه نداره خب قیمتی هم نداره.حالا شما چقدر میتونی بدی؟یه قیمت بزار ما همون صداش می کنیم :a2d3:

نه آقا.اگه دقت کنی برای علوم پزشکی تهران،ظرفیت مازاد نگذاشته،فقط نوشته شبانه.بین الملل که در بهترین حالت ترمی 8تومن میفته.شبانه دانشگاه خودمونُ میدونم نهایتا ترمی دو تومن میشه که میخواستم ببینم در همین حدِ یا نه

DAVID_H

New member
نه آقا.اگه دقت کنی برای علوم پزشکی تهران،ظرفیت مازاد نگذاشته،فقط نوشته شبانه.بین الملل که در بهترین حالت ترمی 8تومن میفته.شبانه دانشگاه خودمونُ میدونم نهایتا ترمی دو تومن میشه که میخواستم ببینم در همین حدِ یا نه

به درسته ببخشید دقت نکردم شما درست میگی
تورو خدا به جدولی که درست کردن دقت کنید؟کد رشته ها اول نوشته بعد 2 تا فاصله زیاد بعد اسم دانشگاه.فنت افتضاح اون شیراز آخری هم رفته وسط.حال تایپ و مرتب کردنشم نداشته !

DAVID_H

New member
آقا داود سال 92 در ابتدا توی دفترچه اسم دانشگاه علوم پزشکی تهران نبود.
برای همه جای تعجب داشت. وقتی بررسی کردند دیدند مسئولان تایپ این دفترچه انتخاب رشته دچار اشتباه شده بودند.
سال 92 هم علوم پزشکی تهران میگرفت. 10 نفر هم گرفت. همین دوستان bioelectric و admin2 ، قبول شدگان علوم پزشکی تهران در سال 92 هستند.
بنابراین سال 92 در مجموع 40 نفر قبول شدند.
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هم واقعا زیرساخت های لازم برای این رشته رو نداشت ، به خاطر همین هم پارسال نگرفت. البته شاید امسال دوباره بگیره.
در مجموع پارسال خیلی نسبت به سال قبل بدتر شده بود. خدا کنه امسال بهتر بشه ، یا حداقل دیگه بدتر از سال قبل نشه.

من نمیدونستم.دفترچه اصلاح شده رو تو سایت ندیدم
قصد من فقط مقایسه بود . خب اینطوری که بدتر شد ظرفیت 45 نفر روزانه سال 92 به 23 تا روزانه سال 93 تغییر دادن
اینا خیلی باحالن اگه کسی اعتراض نمیکرد شاید اصلا متوجه هم نمیشدن ! دیدید توی اطلاعیه تغییر تاریخ امتحان زده بود 30 اردیبهشت 93 !!! جای 94 ؟؟
یعنی سرنوشت ما دست تایپیست سنجش پزشکیه؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

bme eng

New member

درسته علوم پزشکی تهران فقط شبانه میگیره. اصفهان و شیراز و بهشتی ظرفیت مازاد میگیرن که این ظرفیت مازاد همون بین الملل سابق هستش. ظرفیت مازاد یا همون بین الملل سابق شهریه خیلی بالایی داره که همون بالای 5 _ 6 میلیون در هر ترم هستش.
ولی شبانه هم شهریه کمی ندار. فکر کنم پارسال ترمی بین 3تا 4 میلیون بوده. که خب البته چون همه چیز گرون شده و شهریه بقیه دانشگاه ها هم بالاتر رفته ، احتمالا شهریه این موارد هم بیشتر خواهد شد.

bme eng

New member
راستی آقا داود صفحه 5 دفترچه انتخاب رشته پارسال رو نگاه کن. در توضیح ظرفیت مازاد نوشته همون بین الملل سابق.

البته در کل چه ظرفیت مازاد که همون بین الملل هستش و چه شبانه هیچ کدوم خوابگاه ندارن. بنابراین اگه شما از یه شهر دیگه باشید باید حتی هزینه تامین مسکن رو هم بپردازید.
اجاره خونه + پول قبض آب و برق و گاز و .... + هزینه خوراک + هزینه های ریز زندگی + هزینه رفت و آمد و ... . و خلاصه این که با این همه هزینه اگه فکر میکنید براتون امکان پذیر هستش انتخاب رشته کنید.

DAVID_H

New member
درسته علوم پزشکی تهران فقط شبانه میگیره. اصفهان و شیراز و بهشتی ظرفیت مازاد میگیرن که این ظرفیت مازاد همون بین الملل سابق هستش. ظرفیت مازاد یا همون بین الملل سابق شهریه خیلی بالایی داره که همون بالای 5 _ 6 میلیون در هر ترم هستش.
ولی شبانه هم شهریه کمی ندار. فکر کنم پارسال ترمی بین 3تا 4 میلیون بوده. که خب البته چون همه چیز گرون شده و شهریه بقیه دانشگاه ها هم بالاتر رفته ، احتمالا شهریه این موارد هم بیشتر خواهد شد.

:5: این همه پولو از کجا بیاریم؟من اگه از این پولا داشتم همون 4 5 سال پیش میرفتم پزشکی آزاد بین المللی قشم میخوندم.قبول شدم ولی به خاطر اینکه ترمی 5 میلیون میخواست اونم واسه دانشگاه آزاد بین المللی اونم تو قشم .نرفتم

bme eng

New member

:5: این همه پولو از کجا بیاریم؟من اگه از این پولا داشتم همون 4 5 سال پیش میرفتم پزشکی آزاد بین المللی قشم میخوندم.قبول شدم ولی به خاطر اینکه ترمی 5 میلیون میخواست اونم واسه دانشگاه آزاد بین المللی اونم تو قشم .نرفتم

خب دقیقا من هم به همین خاطر میگم که دوستان اگر بنا به هر دلیلی امکان تحصیل در این دوره ها براتون فراهم نیست یا این که خودتون حاضر نیستین چنین مبالغی رو هزینه کنید خواهشا خواهشا خواهشا .... خواهشا انتخاب نکنید.
به خاطر همین مسائل پارسال از 10 نفر قبولی رشته فیزیک پزشکی علوم پزشکی تهران حتی 1 نفر هم ثبت نام نکرده بود.
لطفا لطفا لطفا با احساس مسئولیت بیشتری انتخاب رشته کنید و کاری کنید که بقیه هم بتونن در مسیر پیشرفت و موفقیت گام بردارن.
به خصوص دوستانی که در کنکور وزارت علوم رتبه های خوبی آورده اند ، خواهشا این دوره های با شهریه بهداشت رو انتخاب نکنند.

bioelectric

Active member

رشته مهندسی پزشکی بیوالکتریک از سال قبل شبانه میگیره و اونم البته فقط و فقط دانشگاه علوم پزشکی تهرانه که کلا شبانه میگیره.

bioelectric

Active member
به عنوان نمونه رشته فیزیک پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران سال گذشته 10 نفر رو به عنوان قبولی های دوره های با پرداخت شهریه گرفته ولی حتی 1 نفر هم در این دوره ها ثبت نام نکرده. یعنی حتی 1 نفر هم آگاهانه و منطقی این موارد رو انتخاب نکرده بوده. به علاوه با این کارش باعث شده خیلی های دیگه که امکان تحصیل در این دوره ها رو داشتند نتونند در این دوره ها قبول بشند.
به قول معروف همون ضرب المثل " نه خود خورم ، نه کس دهم" شده. نه خودشون استفاده کردند و نه گذاشتند دیگران استفاده کنند.
حالا این تازه فقط 1 رشته فیزیک پزشکی و تازه فقط دانشگاه علوم پزشکی تهران بود.
شما تصور کنید در بین این همه رشته و این همه دانشگاه چند صد نفر قبول میشن ولی ثبت نام نمیکنند. و با این کار جلوی پیشرفت و موفقیت چند صد نفر دیگه رو هم میگیرن.
خواهش میکنم اگر توانایی پرداخت شهریه بالای 5 میلیون برای هر ترم رو دارین و اگه امکان تهیه هزینه اجاره مسکن در یک شهر دیگه که همه اون شهر ها هم کلان شهرهای اصلی ایران هستند و هزینه تهیه مسکن در اون ها بالاست، رو دارید این موارد رو انتخاب کنید.
به خصوص خانم ها چون واقعا زندگی در یک شهر دیگه و در مسکن مستقل و تنها براشون سخته.
به خاطر همین لطفا از روی احساس انتخاب رشته نکنید.
اینطور نیست. اتفاقا فک کنم تو دوره شبانه هر 10 نفر ثبت نام کردند

bioelectric

Active member

خوشبختانه سال قبل دانشگاه علوم پزشکی تهران ظرفیت مازاد نگرفت و فقط روزانه و شبانه گرفت؛ باز هم تاکید می کنم فقط یه دانشگاه تو دانشگاههای علوم پزشکی داریم که شبانه داره، اونم فقط تهرانه، البته بقیه الله هم هست که داستانش فرق میکنه

muogen

New member
خب دقیقا من هم به همین خاطر میگم که دوستان اگر بنا به هر دلیلی امکان تحصیل در این دوره ها براتون فراهم نیست یا این که خودتون حاضر نیستین چنین مبالغی رو هزینه کنید خواهشا خواهشا خواهشا .... خواهشا انتخاب نکنید.
به خاطر همین مسائل پارسال از 10 نفر قبولی رشته فیزیک پزشکی علوم پزشکی تهران حتی 1 نفر هم ثبت نام نکرده بود.
لطفا لطفا لطفا با احساس مسئولیت بیشتری انتخاب رشته کنید و کاری کنید که بقیه هم بتونن در مسیر پیشرفت و موفقیت گام بردارن.
به خصوص دوستانی که در کنکور وزارت علوم رتبه های خوبی آورده اند ، خواهشا این دوره های با شهریه بهداشت رو انتخاب نکنند.

جدی انقدر پر انرژِی حرف میزنی که کسی نزنه اینا رو واقعا میخوام مسلمون شم برم برات دعا کنم قبول بشی:))
من که بین الملل رو به هیچ وجه نمیزنم،ولی کلا این خودخواهیه باعث میشه همه بزنن بعد اگه خواستن نرن.امیدوارم امسال انتخاب بچه ها خودخواهانه نباشه و شعور به خرج بدن تا شما قبول شی.فقط یه سوالی میخواستم همیشه از کسایی که حاضرن انقدر هزینه کنم بپرسم.اینکه چرا یه پولی نمیذاری روی همین پول و نمیری اروپا برای تحصیل؟

bme eng

New member
اینطور نیست. اتفاقا فک کنم تو دوره شبانه هر 10 نفر ثبت نام کردند

آقای مهندس توی این لینک : فیزیک پزشکی و مهندسی پزشکی
اسامی دانشجویان فیزیک پزشکی و مهندسی پزشکی نوشته شده. در مورد فیزیک پزشکی ورودی های 93 اسم 11 نفر نوشته شده. توی دفترچه انتخاب رشته نوشته شده 8 نفر روزانه و 10 نفر شبانه. این یعنی این که 8 نفر روزانه به علاوه 3 نفر شبانه در مهرماه سال 93 وارد این دانشگاه شدند.
یعنی از 10 نفر شبانه فقط 3 نفر ثبت نام کردند. البته من به اشتباه گفته بودم هیچکس ثبت نام نکرده ولی الان متوجه شدم از این 10 نفر قبولی شبانه پارسال فقط 3 نفر ثبت نام کردند که البته بازهم یعنی 70درصد ثبت نام نکردند!!!

bme eng

New member
جدی انقدر پر انرژِی حرف میزنی که کسی نزنه اینا رو واقعا میخوام مسلمون شم برم برات دعا کنم قبول بشی:))
من که بین الملل رو به هیچ وجه نمیزنم،ولی کلا این خودخواهیه باعث میشه همه بزنن بعد اگه خواستن نرن.امیدوارم امسال انتخاب بچه ها خودخواهانه نباشه و شعور به خرج بدن تا شما قبول شی.فقط یه سوالی میخواستم همیشه از کسایی که حاضرن انقدر هزینه کنم بپرسم.اینکه چرا یه پولی نمیذاری روی همین پول و نمیری اروپا برای تحصیل؟

1) مگه تا الان مسلمون نبودی؟؟؟

2) دقیقا من هم همین سوال رو از اون ها دارم؟ یه ذره فکر کن شاید به نتیجه رسیدی !

بالا