نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی بیوالکتریک اردیبهشت 94

امیدم

New member
منم سوال 68روبادرنظرگرفتن دوحالت حل کردم وباتقریب نسبتاخوبی 3میلی میشه وهمونم زدم!سوال 70هم بنظرگزینه سه وچهاردرسته شاید(دوگزینه معادل هم اند)!ازطرفی اگه معادل تونن هم بگیریم دقیقامعادل گزینه 4که همون گزینه3میشه!درموردسوال 72من بازم حلش کردم که بهره بازم شده 10.5البته بعضی ازدوستان صحبت ازhieدرطول حل کردند ممنون میشم توضیح بدن بدون vbeبگن چه طور محاسبه اش کردن البته بدون فلسفه و...چون کنکورجاواسه فلسفه نداره وحل سوال نیازمندمعلومات صورت سوال است

DAVID_H

New member
منم سوال 68روبادرنظرگرفتن دوحالت حل کردم وباتقریب نسبتاخوبی 3میلی میشه وهمونم زدم!سوال 70هم بنظرگزینه سه وچهاردرسته شاید(دوگزینه معادل هم اند)!ازطرفی اگه معادل تونن هم بگیریم دقیقامعادل گزینه 4که همون گزینه3میشه!درموردسوال 72من بازم حلش کردم که بهره بازم شده 10.5البته بعضی ازدوستان صحبت ازhieدرطول حل کردند ممنون میشم توضیح بدن بدون vbeبگن چه طور محاسبه اش کردن البته بدون فلسفه و...چون کنکورجاواسه فلسفه نداره وحل سوال نیازمندمعلومات صورت سوال است

احسنت امید .چیزی نمیتونم بگم جز اینکه :جانا سخن از زبان ما میگویی . . .

امیدم

New member
هرکسیکه میتونه سوالات سیگنال روواسه استادتقدسی بفرسته تاحلشون کنه .
ایشون معمولاحل تشریحی انجام میدهندوواسه اعتراض هم میتونه مفید باشه گفتن سوالات روندارن منم امکان ارسال سوالات روندارم

muogen

New member
من دیگه در مورد این سوال بحث نمیکنم.من که فیلسوف نیستم من یه دانشجوی ساده ام.اصلا من به این سوال جواب ندادم حذف بشه یا نشه هم فرقی به حال من نداره.من فقط نظرم رو گفتم.به قول شما با هر کدوم از این اعداد گزینه 3 ma صحیحه.پس چرا بحث بیخودی میکنیم؟

حرف دروست رو bem eng زد.به نظر من اصلا چرا طراح کاری کنه که ما متوسل به قرعه کشی بین 4 گزینه بشیم؟؟؟
کلا سنجش پزشکی بیاد به جای امتحان گرفتن. از بین تمام شرکت کننده ها قرعه کشی انجام بده 20 30 نفر رو از گوی در بیاره انتخاب کنه.به جای اینکه انقدر خودشو کارمندان سخت کوشش و طراح عزیز و دانشمندمونو به زحمت بندازه که سوالی طراحی کنه که انقدر مفهومی و دقیق !!! طراحی شده باشه.
به نظر شما این روش گزینش منطقی تر نیست؟؟؟

بله منطقی تره

bme eng

New member
چیزی که خیلی جالبه این هستش که توی این آزمون اگر سوالی ایراد علمی داشته باشه یا چند تا گزینه درست داشته باشه یا اصلا گزینه درست نداشته باشه و یا ... ، حالا چه حذف بشه و چه حذف نشه هیچ فرقی نمیکنه!!!
چون توی این آزمون درصد و تراز مهم نیست و فقط تعداد سوالات صحیح مهمه. بنابراین اگر سوالی حذف بشه یا حذف نشه هیچ تاثیری روی بقیه سوالات نداره. در حالی که در کنکور وزارت علوم و یا حتی در کنکور دانشگاه آزاد اینطور نیست

bioelectric

Active member
چیزی که خیلی جالبه این هستش که توی این آزمون اگر سوالی ایراد علمی داشته باشه یا چند تا گزینه درست داشته باشه یا اصلا گزینه درست نداشته باشه و یا ... ، حالا چه حذف بشه و چه حذف نشه هیچ فرقی نمیکنه!!!
چون توی این آزمون درصد و تراز مهم نیست و فقط تعداد سوالات صحیح مهمه. بنابراین اگر سوالی حذف بشه یا حذف نشه هیچ تاثیری روی بقیه سوالات نداره. در حالی که در کنکور وزارت علوم و یا حتی در کنکور دانشگاه آزاد اینطور نیست
معمولا اگه سوالی حذف بشه ، نمره اون سوال را به همه میدن و اینطوری حداقل مشکل کسب 30 درصد نمره کل برای خیلی ها حل میشه، همچنین داوطلبان میتونند طوری اعتراض کنند که اگه یکجا حذف یه سوال به ضررشونه، رو اون سوال اعتراض نکنند و اینجا هم دوباره یه نوع رقابت برقراره! هرچند شاید برا بعضی از سوالات زیاد تاثیری نداشته باشه!
پس حذف سوالات توی نتایج تاثیر گذاره

DAVID_H

New member

تکبییییییییییییییییییییییییییییییییییییر

DAVID_H

New member
این "تکبیر" گفتن یعنی چی؟؟؟

تکبیر در لغت عربی به معنای الله اکبر گفتن است
در فرهنگ عامیانه امروز مردم در زبان فارسی به معنای تایید صحبت شخص گویینده یا صاحب تریبون است
خوب توضیح دادم آیا؟

DAVID_H

New member
معمولا اگه سوالی حذف بشه ، نمره اون سوال را به همه میدن و اینطوری حداقل مشکل کسب 30 درصد نمره کل برای خیلی ها حل میشه، همچنین داوطلبان میتونند طوری اعتراض کنند که اگه یکجا حذف یه سوال به ضررشونه، رو اون سوال اعتراض نکنند و اینجا هم دوباره یه نوع رقابت برقراره! هرچند شاید برا بعضی از سوالات زیاد تاثیری نداشته باشه!
پس حذف سوالات توی نتایج تاثیر گذاره

مدیر جان bioelectric.شما خودتون ارشد علوم پزشکی تهران میخونید یا دانشگاه دیگه؟اگه میخونید سالی که شما امتحان دادی 30 درصد رو گرفتید؟
یه توضیح هم در مورد جو دانشگاه علوم پزشکی تهران میدید (اگه اونجا درس میخونید).مرسی

bioelectric

Active member
مدیر جان bioelectric.شما خودتون ارشد علوم پزشکی تهران میخونید یا دانشگاه دیگه؟اگه میخونید سالی که شما امتحان دادی 30 درصد رو گرفتید؟
یه توضیح هم در مورد جو دانشگاه علوم پزشکی تهران میدید (اگه اونجا درس میخونید).مرسی

این قانون 30 در صد امسال مطرح شده و تا پارسال چنین قانونی توی دفترچه نبود.

آخرین ویرایش:

DAVID_H

New member
خب تقریبا درصدا داره مشخص میشه.
با غلط درستی که واسه فیزیک مهندسی زدم.درصد من 48 درصد میشه.اگه سوالی که جواب نداره حذف بشه به 50 هم میرسه
پس تا اینجا 56 سیگنال 48 فیزیک مهندسی .( 55 تا 60 )ریاضی و منفی 3 درصد مدار و بقیه صفر واسه من تقریبا قطعی شده.(با کلید نهایی هم احتمالا تغییر آنچنانی نمیکنه)
که مجموع 156 درصد (با 55 درصد ریاضی نه 60 درصد) میشه
من درصد نفر اول پارسال رو چک کردم با مجموعا 167 درصد (با درصد زبان نصف درصد بقیه دروس)

یعنی من 11 درصد کمتر از نفر اول پارسال زدم(با توجه به سخت تر شدن آزمون نسبت به پارسال حداقل تو درس ریاضی و مدار الکترونیک و حتی سیگنال)
واسه من رتبه 1 با رتبه 8 شدن تفاوتی نداره مهم قبولی علوم پزشکی تهرانه
بچه ها به نظرتون من نهایتا رتبه 8 میشم؟
مدیر جان bioelectric نظر شما از بقیه مهمتره

آخرین ویرایش:

bioelectric

Active member
خب تقریبا درصدا داره مشخص میشه.
با غلط درستی که واسه فیزیک مهندسی زدم.درصد من 48 درصد میشه.اگه سوالی که جواب نداره حذف بشه به 50 هم میرسه
پس تا اینجا 56 سیگنال 48 فیزیک مهندسی .( 55 تا 60 )ریاضی و منفی 3 درصد مدار و بقیه صفر واسه من تقریبا قطعی شده.(با کلید نهایی هم احتمالا تغییر آنچنانی نمیکنه)
که مجموع 156 درصد (با 55 درصد ریاضی نه 60 درصد) میشه
من درصد نفر اول پارسال رو چک کردم با مجموعا 167 درصد (با درصد زبان نصف درصد بقیه دروس)

یعنی من 11 درصد کمتر از نفر اول پارسال زدم
واسه من رتبه 1 با رتبه 8 شدن تفاوتی نداره مهم قبولی علوم پزشکی تهرانه
بچه ها به نظرتون من نهایتا رتبه 8 میشم؟
مدیر جان bioelectric نظر شما از بقیه مهمتره

میشه بگید تعداد تستهای درست و غلطتتون چندتا هست؟ هم توی دروس تخصصی و هم توی درس زبان؟

DAVID_H

New member
میشه بگید تعداد تستهای درست و غلطتتون چندتا هست؟ هم توی دروس تخصصی و هم توی درس زبان؟

مگه درصد مهم نیست؟مگه نمیگید تراز مهم نیست پس تعداد غلط که مهم نیست؟
به هر حال با کلید سنا
12 سوال ریاضی زدم که 11 درست 1 سوال هم یا حذف میشه یا غلط زدم یا درست (بین 55 تا 60 درصد)
13 تا فیزیک مهندسی پزشکی 10 تا درست 3 تا غلط که یکی از غلط ها هم شاید حذف بشه(48 درصد)
13 تا سیگنال که 10 تا درست 3 تا غلط که قراره 3 تا سوال هم حذف بشه.(بین 52 تا 56 درصد)
1 دونه مدار که غلطه(1.7 درصد منفی)
زبان و فیزیولوژی هم صفر

آخرین ویرایش:

bioelectric

Active member
مگه درصد مهم نیست؟مگه نمیگید تراز مهم نیست پس تعداد غلط که مهم نیست؟
به هر حال با کلید سنا
12 سوال ریاضی زدم که 11 درست 1 سوال هم یا حذف میشه یا غلط زدم یا درست (بین 55 تا 60 درصد)
13 تا فیزیک مهندسی پزشکی 10 تا درست 3 تا غلط که یکی از غلط ها هم شاید حذف بشه(48 درصد)
13 تا سیگنال که 10 تا درست 3 تا غلط که قراره 3 تا سوال هم حذف بشه.(بین 52 تا 56 درصد)
1 دونه مدار که غلطه(1.7 درصد منفی)
زبان و فیزیولوژی هم صفر

تراز مهم نیست. و از روی درصد هم نمیشه قضاوت کرد.نمره مهمه فقط.
یعنی شماالکترونیک نزدید؟!
اگه این قانون 30 درصد لحاظ نشه. احتمال قبولیتون خیلی زیاده.حتی برا خود تهران

DAVID_H

New member
تراز مهم نیست. و از روی درصد هم نمیشه قضاوت کرد.نمره مهمه فقط.
یعنی شماالکترونیک نزدید؟!
اگه این قانون 30 درصد لحاظ نشه. احتمال قبولیتون خیلی زیاده.حتی برا خود تهران

مرسی مدیر جان
نه من فقط 1 دونه از 20 سوال مدار الکترونیک رو زدم که اونم مثل اینکه غلط از آب در اومده
درصد نمره همه اینا یکیه نمره چطوری به دست میاد؟تعداد درست منهای هر سه غلط 1 درست رو پاک میکنه و . . . وبعد ضرب در ضریبی میشه یا تقسیم بر ضریب خاصی میشه
خب این همون کاریه که تو درصد گیری میشه.حالا مجموع یه عدد رو چه به صورت درصد چه نمره به نسبتی خاص ضرب یا تقسیم کنیم خود عدد اولیه تغییر نمیکنه که میکنه؟

اگه قرار باشه 30 درصد لحاظ بشه که 1 نفرم قبول نمیشه اگه نسبت به سالای پیش میگید قبول میشم که خیلی عالیه.ممنون

bioelectric

Active member
مرسی مدیر جان
نه من فقط 1 دونه از 20 سوال مدار الکترونیک رو زدم که اونم مثل اینکه غلط از آب در اومده
درصد نمره همه اینا یکیه نمره چطوری به دست میاد؟تعداد درست منهای هر سه غلط 1 درست رو پاک میکنه و . . . وبعد ضرب در ضریبی میشه یا تقسیم بر ضریب خاصی میشه
خب این همون کاریه که تو درصد گیری میشه.حالا مجموع یه عدد رو چه به صورت درصد چه نمره به نسبتی خاص ضرب یا تقسیم کنیم خود عدد اولیه تغییر نمیکنه که میکنه؟

اگه قرار باشه 30 درصد لحاظ بشه که 1 نفرم قبول نمیشه اگه نسبت به سالای پیش میگید قبول میشم که خیلی عالیه.ممنون
من نسبت به جوو الان و نمرات سالهای پیش میگم
نه دیگه تقسیم و این حرفا را نداریم،چند صفحه قبل نحوه محاسبه نمره را گفتم، یه نگاهی بندازید؛ اگه واضح نیست بگید تا یه جور دیگه بنویسم

DAVID_H

New member
دوستان این کل ظرفیت بیوالکتریک پارسال تمام دانشگاهای علوم پزشکی کل کشوره
احتمالا همین ظرفیت ها رو امسالم میگیرن (اگه کمترش نکنن.زیاد کردن که محاله

23 تا روزانه 12 تا شبانه و در کل 35 نفر
حالا بهتر میتونیم فشرده بودن رقابت رو درک کنیم
تکمیل ظرفیت رو هم فراموش کنید.حتی اگه کسی که قبول میشه ثبت نام نکنه .تکمیل ظرفیتی نمیشه.
1.jpg

آخرین ویرایش:

bme eng

New member
دوستان این کل ظرفیت بیوالکتریک پارسال تمام دانشگاهای علوم پزشکی کل کشوره
احتمالا همین ظرفیت ها رو امسالم میگیرن (اگه کمترش نکنن.زیاد کردن که محاله

23 تا روزانه 12 تا شبانه و در کل 35 نفر
حالا بهتر میتونیم فشرده بودن رقابت رو درک کنیم
مشاهده فایل‌پیوست 7955

یه نکته ای رو من میخواستم بگم که خب اول تصمیم داشتم موقع اومدن رتبه ها بگم ولی دیگه حالا الان میگم.
ببینید بچه ها این آزمون به هیچ عنوان تکمیل ظرفیت نداره.
شهریه دوره های پولی برای هر ترم بالای 5 میلیون تومان هستش. یعنی میشه سالی بالای 10 _ 12 میلیون.
به علاوه برای دوره های با شهریه خوابگاه نمیدن. یعنی شما اگه یه شهر دیگه باشید باید خونه هم اجاره کنید که اون هم خودش هزینه بالایی خواهد داشت.
بنابراین تحصیل در دوره های با پرداخت شهریه، برای خیلی ها اصلا امکان پذیر نیست. حتی ممکنه که بعضی ها به لحاظ اقتصادی توانایی این کار رو داشته باشند ولی خودشون حاضر نباشن همچین مبالغی رو برای دوره ارشد هزینه کنند.
تقریبا در تمامی رشته ها دیده شده که اکثر قبول شدگان این دوره های پولی ، بعد از قبولی ثبت نام نمی کنند و این ظررفیت ها بدون استفاده خالی میمونه.
از طرفی چون این آزمون تکمیل ظرفیت هم نداره ، بنابراین اگر قبول شدگان این دوره های با پرداخت شهریه ثبت نام نکنند ، در حقیقت نه خودشون از این موقعیت استفاده کردند و نه گذاشته اند بقیه استفاده کنند.

بنابراین از همه دوستان عزیز خواهش میکنم در صورتی که بنا به هر دلیلی امکان تحصیل در دوره های پولی رو ندارید یا خودتون تمایل ندارید چنین مبالغی رو هزینه کنید ، ازتون خواهش میکنم در انتخاب دانشگاه هاتون ، این موارد رو انتخاب نکنید. لطفا اجازه بدید حداقل دیگران از این امکان استفاده کنند.

بالا