نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی بیوالکتریک اردیبهشت 94

feri70

New member
سلام خوب زدین که..اگه قانون سی درصدو اعمال نکنن ایشالا هممون یه جورایی قبول میشیم

وای آره سالنش خیلی افتضاح بود انگار فقط واسه تقلب کردن ساخته بودنش !!!

- - - Updated - - -

5ریاضی درست 10تاسیگنال درست 11تامداروالک درست البته ظاهرامجازنخواهم شد ولی شانشی هم نزدم

به جز این 3 تا درس ، درس دیگه ای نزدید ؟

robogirl

New member
دوپینگ کدومه برادر.به خدا من یه هفته بعد از تموم شدن کنکور علوم از 6 صبح که بیدار میشدم تا 12 شب درس میخوندم.حساب کردم از قبل از عید تا روز کنکور 73 روز تمام من پامو از در خونه بیرون نزاشتم(فقط 2 بار رفتم موهامو اصلاح کردم)(یه بارم از شدت فشار حالم بد شد که رفتم زیر سرم)
همین چند روزی هم که کنکور تموم شده ساعت 6 صبح بیدار میشم میرم سمت میز که شروع کنم درس خوندن یادم میاد که کنکور تموم شده
تازه هنوز ناراحتم که چرا با این همه زحمتی که 1 سال تمام کشیدم بیشتر از اینا نزدم

دیوید خداااییش اینقدر درس خوندی؟؟
عاقا من خیلی کم درس خوندم ناراحتم همش آخه نمیتونستم زیاد درس بخونم

DAVID_H

New member
دوپینگ کدومه برادر.به خدا من یه هفته بعد از تموم شدن کنکور علوم از 6 صبح که بیدار میشدم تا 12 شب درس میخوندم.حساب کردم از قبل از عید تا روز کنکور 73 روز تمام من پامو از در خونه بیرون نزاشتم(فقط 2 بار رفتم موهامو اصلاح کردم)(یه بارم از شدت فشار حالم بد شد که رفتم زیر سرم)
همین چند روزی هم که کنکور تموم شده ساعت 6 صبح بیدار میشم میرم سمت میز که شروع کنم درس خوندن یادم میومد که کنکور تموم شده
تازه هنوز ناراحتم که چرا با این همه زحمتی که 1 سال تمام کشیدم بیشتر از اینا نزدم

دیوید خداااییش اینقدر درس خوندی؟؟
عاقا من خیلی کم درس خوندم ناراحتم همش آخه نمیتونستم زیاد درس بخونم

آره جدی میگم.تازه در کنارش 100 تا مشکل دیگم داشتم ولی فقط درس میخوندم.همون روزی هم که حالم بد شد مامانم باهام دعوا کرد که دیگه نمیخوام درس بخونی همون کنکور علومی که دادی بسه.ولی من از فرداش دوباره شروع کردم.گفتم من حتما باید اینو قبول بشم.حالا دلم میخواد قبول شم تا پیشش شرمنده نشم.خیلی کارای منو تحمل کرد و کمکم کرد

آخرین ویرایش:

Amir Hossein.

New member
سلام... امیدوارم همتون نتیجه دلخواه رو بگیرین... دوستان میگن براساس پاسخ های درست رتبه بندی میشه اما این کاملا غلط شما در هر درس به میزان سختی یه تراز میارین امسال خب ریاضی درس سختی بود شاید کسی که امسال 20 درصد زده ترازش با کسی که پارسال 40 درصد زده برابر باشه... ،حوزه امتحانیم همدان بود و مثه جاهای دیگه هیچ خبری نبود..... منم تونستم 5تا ریاضی، 4 تا فیزیک پزشکی، 9 تا سیگنال، 4 تا مدار و 5 تا زبان بزنم.... دیگه نمیدونم چی پیش میا...اینایی که هم زدم به احتمال خیلی زیاد درسته...

robogirl

New member
آره جدی میگم.تازه در کنارش 100 تا مشکل دیگم داشتم ولی فقط درس میخوندم.همون روزی هم که حالم بد شد مامانم باهام دعوا کرد که دیگه نمیخوام درس بخونی همون کنکور علومی که دادی بسه.ولی من از فرداش دوباره شروع کردم.گفتم من حتما باید اینو قبول بشم.حالا دلم میخواد قبول شم تا پیشش شرمنده نشم.خیلی کارای منو تحمل کرد و کمکم کرد

ایشالا که نتیجشو ببینی...

DAVID_H

New member
سلام... امیدوارم همتون نتیجه دلخواه رو بگیرین... دوستان میگن براساس پاسخ های درست رتبه بندی میشه اما این کاملا غلط شما در هر درس به میزان سختی یه تراز میارین امسال خب ریاضی درس سختی بود شاید کسی که امسال 20 درصد زده ترازش با کسی که پارسال 40 درصد زده برابر باشه... ،حوزه امتحانیم همدان بود و مثه جاهای دیگه هیچ خبری نبود..... منم تونستم 5تا ریاضی، 4 تا فیزیک پزشکی، 9 تا سیگنال، 4 تا مدار و 5 تا زبان بزنم.... دیگه نمیدونم چی پیش میا...اینایی که هم زدم به احتمال خیلی زیاد درسته...

به نسبت سختی سوالا درصدای خوب زدی
من 12 تا ریاضی صحیح زدم یعنی 60 دصد.شما که درصدارو با پارسال مقایسه میکنید به نظر شما درصد من معادل چند درصد پارساله؟
اگه ترازی بود که الان من قصه ای نداشتم.ولی بچه ها همه میگن نمره ای حساب میشه.مثل وقتی که میرفتیم مدرسه !!! خیلی باورش سخته بچه ها واقعا مطمئنید که ترازی نیست؟؟؟ این سیستم خیلی مسخرست

robogirl

New member
به نسبت سختی سوالا درصدای خوب زدی
من 12 تا ریاضی صحیح زدم یعنی 60 دصد.شما که درصدارو با پارسال مقایسه میکنید به نظر شما درصد من معادل چند درصد پارساله؟
اگه ترازی بود که الان من قصه ای نداشتم.ولی بچه ها همه میگن نمره ای حساب میشه.مثل وقتی که میرفتیم مدرسه !!! خیلی باورش سخته بچه ها واقعا مطمئنید که ترازی نیست؟؟؟ این سیستم خیلی مسخرست

بله بله نمره ای است
عاقا من کنکورو خیلی دست کم گرفتم کم خوندم الان پشیمونم بسی...

Amir Hossein.

New member
بله واقعا اونطور باشه مسخرست، کارنامه های سال 92 دیدم دونفر تعداد پاسخ صحیحشون 46 بود اما یکی شده بود رتبه 6 و اون یکی رتبه 35!!!!!!!خب اینجا چه اتفاقی افتاده پس مطمئن باشین براساس ترازه

DAVID_H

New member
بله واقعا اونطور باشه مسخرست، کارنامه های سال 92 دیدم دونفر تعداد پاسخ صحیحشون 46 بود اما یکی شده بود رتبه 6 و اون یکی رتبه 35!!!!!!!خب اینجا چه اتفاقی افتاده پس مطمئن باشین براساس ترازه

خب اینجا دیگه معدل اعمال شده20 درصد کنکور معدله.البته معدلش باید خیلی افتضاح باشه که رتبش شده 35 !(شاید هم سهمیه خاصی داشته که رتبش شده 6) اینم بگم رقابت توی رتبه های زیر30 خیلی شدیده سر 1 دونه تست 5 نفر شاید جابجا شی

DAVID_H

New member
بله بله نمره ای است
عاقا من کنکورو خیلی دست کم گرفتم کم خوندم الان پشیمونم بسی...

این طور محاسبه رتبه و نمره در سال 2015 خیلی دور از ذهنه.نمیخوان که دستی حساب کنن همه اطلاعات خامو میدی کامپیوتر اونم خودش تراز بندی و رتبه بندی میکنه.شایدم انقدر بوجه اینا کمه(ارواح . . . شون) !!! که هنوز از کامپیوتر های هندلی و گازوئیلی استفاده میکنن.
کلا همه این مسائل برا راحتی خودشونه.حتی تکمیل ظرفیت نمیکنن چرا ؟ خیلی واضح. چون حال ندارن !!!

هنوز که چیزی مشخص نیست چرا ناامید شدی؟تو که خوب زدی

Amir Hossein.

New member
نه اینطوری نیس،اگه اینطور باشه فرضا یکی ریاضی و سیگنال 100 بزنه بقیه صفر خب با 40 تا پاسخ درست، ینی میشه رتبه 1...به نظرم عاقلانه نیس،البته اینم در نظر داشته باشین که این دو درسی که گفتم سطح نسبتا ساده ایی داشتن

آخرین ویرایش:

Amir Hossein.

New member
به قول کسایی که میگن نمره ایی خب در این صورت با اون قانون 30%هم که کسی مجاز نمیشه!!! میگین پارسال رتبه 1 لب مرز بوده نخیر لب مرز نبوده به نسبت سختیه سوالات نمره یا تراز یا هرچی که شما اسمشو میذارین درصدای خوبی نسبت به دیگران زده امسال هم همینطوره و این قانونی هم گذاشتن و اگه اعمال بشه بازم براساس میزان درصدها و سختی آزمون اعمال میشه...

XFX

New member
دوستان رتبه 6 سال 92 این در صدا رو داشته:
ریاضی:40 (8 پاسخ درست)
فیزیک: صفر
سیگنال: 65(13 پاسخ درست)
الک: 33.33(6.66 پاسخ درست)
آ و ف : صفر
زبان:41.67 (8.334 پاسخ درست، با اعمال ضریب .5 برای زبان)

تعداد کل پاسخ درستش 35.994
نمره ایشون در کارنامه 108 زده که اگه 35.994 رو در 3 ضرب کنیم 107.982 خواهیم داشت که ظاهرا تنها کاری که سیستمشون انجام میده رند سازیه!!
سنجش تراز یه موضوع کاملا پیچیده و بر اساس جامعه آماری کل و سختی و اسونی درس محاسبه میشه. اگه واقعا دارن به همین سادگی تراز حساب میکنن که احتمالا هم همینکارو میکنن که باید بهشون گفت خسته نباشید.

robogirl

New member
این طور محاسبه رتبه و نمره در سال 2015 خیلی دور از ذهنه.نمیخوان که دستی حساب کنن همه اطلاعات خامو میدی کامپیوتر اونم خودش تراز بندی و رتبه بندی میکنه.شایدم انقدر بوجه اینا کمه(ارواح . . . شون) !!! که هنوز از کامپیوتر های هندلی و گازوئیلی استفاده میکنن.
کلا همه این مسائل برا راحتی خودشونه.حتی تکمیل ظرفیت نمیکنن چرا ؟ خیلی واضح. چون حال ندارن !!!

هنوز که چیزی مشخص نیست چرا ناامید شدی؟تو که خوب زدی

ببین کلا سیستم وزارت. بهداشت واسه همه رشته ها و مقاطعش نمریه..من اینو وقتی مطمئن شدم که دیدم دخترعموم امتحان تخصص قبول شد و اونجوری که درموردش صحبت کردیم مثلا میگفت من میکروب و فارماکولوژی رو حذف کردم بدون هیچ نگرانی ای که ما این نگرانی حذف درس رو تو کنکور وزارت علوم داریم.و امسال بعد امتحان تخصص دوستاش که بهش زنگ میزدن واسه مشورت و اینا چون رتبش خوب شده بود پارسال، همشون میگفتن نمره ما 375 شده نمیدونم چند شده فقط سوالاتو با کلید چک میکردن میگفتن نمره ما فلان شده حالا نسبت به پارسال میسنجیدن و تخمین رتبه میزدن که عاقا مثلا چشم قبول میشن یا رادیولوژی یا پوست یا جراحی.... به همین سادگی..وزارت بهداشت دنبال تراز و اینا نیس اصلا وگرنه حتمااااا تو امتحان تخصص اعمال میکرد چون امتحان مهمیه.

bme eng

New member
خیلی ببخشید مسئولان سنجش مزارت بهداشت یه مشت ... هستند. البته بلانسبت ... .
دقیقا فقط بر اساس نمره محاسبه میشه. اصلا فرقی نمیکنه شما از چه درس هایی زده باشید. فقط تعداد سوالات درست خالص محاسبه میشه.
معدل هم در این کنکور تاثیر نداره. معدل فقط در کنکور وزارت علوم تاثیر داشت و اینجا نداره.
خلاصه که این کنکور بسیار بسیار غیر استاندارد است ولی خب کاریش نمیشه کرد.

DAVID_H

New member
به هر حال هرطوری که رتبه بندی بشه باز هم برا همه یکسان اعمال میشه
فقط این وسط کسی که درس سخته رو بالا زده ضرر میکنه.و اونی که درس سخته رو پایین زده به نفعش میشه.چون درس سخت و آسون بدون تراز معنا پیدا نمیکنه.همه سوالات و درصد ها یه امتیاز دارن
باید قبل از آزمون و زمان آزمون خودمون مدیریت میکردیم که درس سخت و سوال سخت رو جدا میکردیمو نمیزدیم.
به قول اون خانومه که تو مرکز آزمون کار میکنه و 2 ماه پیش واسه مشکلی بهش ز زده بودم:شما که شرایط دفترچه رو قبول نداشتید چرا ثبت نام کردی؟(جوابی مثلا! منطقی)منم گفتم خانم شما حرص نخور ببخشید موقع صیحونه خوردن مزاحم شدم !

آخرین ویرایش:

Amir Hossein.

New member
آره حق با شماست محاسبه تو اینجا خیلی ابتداییه.... نمیدونم با این حساب قبول میشم یا نه چون باز بستگی داره نمره آخرین نفری که قبول میشه چنده

john10

New member
سلام بچه ها
منم حوزم ساری بود خبر خاصی نبود
نصف نیومدن نصفم داشتن میخندیدن
36 تا زدم که با جوابایی که شماها عزیزان دادین 29 تاش درست بود
ظاهرا مجاز نمیشم
یه همتی بکنین
حال ندارم دوباره بشینم

بالا