نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی بیوالکتریک اردیبهشت 94

DAVID_H

New member
یعنی جواب سوال 9 ریاضی د نمیشه ؟ :14:

من هنوزم میگم سوال 9 ریاضی احتمالا غلطه.سوال مربوط به لاپلاس متناوب میشه که قبلا هم گفتم جواب تبدیل به 2 پارت میشه.یک پارت که 1/S^2 میشه.تا اینجا گزینه ب یا د درسته
پارت دوم جواب (e^s / s(1-e^s میشه.به نظر من اینو نمیشه به صورت بسط نوشت.ضمن اینکه بسطی هر دو گزینه ب و د نوشته مجموعی از لاپلاس sin هاست که پارت دوم جوابی که نوشتم اصلا شبیه لاپلاس sin نیست. خود طراح هم نفهمیده چیکار کرده
به هر حال حتی اگه سوال غلط هم نباشه گزینه الف و ج صد درصد غلط هستند.ب یا د درسته. یا اینکه سوال حذف میشه
پس نگران نباش فری جون

آخرین ویرایش:

XFX

New member
شما از بقیه خبر دارین که چطور زدن ؟ مثلاً از دوستان و اطرافیانتون ، کلا تو اصفهان سطح کنکور و چطور میگفتن؟

من خودم که ساری امتحان دادم. تعداد که خیلی نبودن اکثرا هم بهشون میخورد مسن باشن و برا محک اومدن. دوستانم که اصفهان بودن میگفتن خیلی خبر خاصی نبود. شما که وضعیتت خوبه ایشالا. تعداد سوالایی که زدی خیلی خوبه

XFX

New member
دوستان واقعا محاسبه تراز تو این آزمون ایقد ابتداییه؟ تعداد خلص درست ضربدر 3؟!!! عجب بابا
داوود جان شمام کارت درسته، خوب زدی انصافا

DAVID_H

New member
دوستان واقعا محاسبه تراز تو این آزمون ایقد ابتداییه؟ تعداد خلص درست ضربدر 3؟!!! عجب بابا
داوود جان شمام کارت درسته، خوب زدی انصافا

ما کوچیکتیم حاجی.ایشالا هممون رستگار بشیم و دانشگاه تهران قبول شیم :smilies-azardl (113

feri70

New member
من هنوزم میگم سوال 9 ریاضی احتمالا غلطه.سوال مربوط به لاپلاس متناوب میشه که قبلا هم گفتم جواب تبدیل به 2 پارت میشه.یک پارت که 1/S^2 میشه.تا اینجا گزینه ب یا د درسته
پارت دوم جواب (e^s / s(1-e^s میشه.به نظر من اینو نمیشه به صورت بسط نوشت.ضمن اینکه بسطی هر دو گزینه ب و د نوشته مجموعی از لاپلاس sin هاست که پارت دوم جوابی که نوشتم اصلا شبیه لاپلاس sin نیست. خود طراح هم نفهمیده چیکار کرده
به هر حال حتی اگه سوال غلط هم نباشه گزینه الف و ج صد درصد غلط هستند.ب یا د درسته. یا اینکه سوال حذف میشه
پس نگران نباش فری جون

آخیشششش مرسیییی :1dco2x0p1lilzhfpg1t

feri70

New member
من خودم که ساری امتحان دادم. تعداد که خیلی نبودن اکثرا هم بهشون میخورد مسن باشن و برا محک اومدن. دوستانم که اصفهان بودن میگفتن خیلی خبر خاصی نبود. شما که وضعیتت خوبه ایشالا. تعداد سوالایی که زدی خیلی خوبه

منم که تهران آزمون دادم اولا که نصف سالن خالی بود دوما نیم ساعت بعد شروع آزمون کلی بازم رفتن ، فقط عده خیلی کمی مونده بودن که اونا هم اکثراً فقط زبان می زدن !

robogirl

New member
منم که تهران آزمون دادم اولا که نصف سالن خالی بود دوما نیم ساعت بعد شروع آزمون کلی بازم رفتن ، فقط عده خیلی کمی مونده بودن که اونا هم اکثراً فقط زبان می زدن !

فری جون منم تهران بودم تالار عزلت شما کجا بودین؟ عاقا اونجا همه نشسته بودن که ولی مشخص بود که تلاش خاصی نمیکنن همش کیک و آبمیوه میخوردن :rolleyessmileyanim:

robogirl

New member
شما خودتون کاندیدای رتبه 1 هستید.هم شما هم فری اگه درست زده باشید تعداد سوالاتون بیشتر از منه.حالا شیرینی چی میدید؟ :33:

فک کنین یه درصد که من حتی مجاز بشم چه برسه به رتبه یک و شیرینی و ازین حرفا..:whistle:

feri70

New member
فری جون منم تهران بودم تالار عزلت شما کجا بودین؟ عاقا اونجا همه نشسته بودن که ولی مشخص بود که تلاش خاصی نمیکنن همش کیک و آبمیوه میخوردن :rolleyessmileyanim:

اا چه جالب منم عزلت بودم من بالاها بودم ردیف وسط شما چی ؟ :New (6)::New (6):

XFX

New member

من پیش خودم فکر میکردم رقابت اصلی باید تو تهران باشه، با این اوصاف همه جا جو یجور بوده!!

DAVID_H

New member

منم شیراز بودم.امتحان که شروع شد تقریبا شاید 70 درصد صندلیا خالی بود.کلاسی که من توش بودم از 15 نفر فقط 4 نفر اومده بودن.تایم خود امتحان هم حواس من جز به خود آزمون به چیزه دیگه ای نبود که ببینم چند نفر میرن.ولی آخر آزمون از یه حوزه 400 500 نفری کلا 10 15 تا دختر مونده بود با چنتا پسر.دخترا هم مهمش میخندیدن نه اینکه خوب داده باشن نه. کلا الکی خوش بودن برا تفریح و خوردن کیک و آبمیوه اومده بودن.اونا هم میگفتن فقط زبان زدن
اصن یه وضعی.منم اینطوری بودم :shocked:

feri70

New member
منم شیراز بودم.امتحان که شروع شد تقریبا شاید 70 درصد صندلیا خالی بود.کلاسی که من توش بودم از 15 نفر فقط 4 نفر اومده بودن.تایم خود امتحان هم حواس من جز به خود آزمون به چیزه دیگه ای نبود که ببینم چند نفر میرن.ولی آخر آزمون از یه حوزه 400 500 نفری کلا 10 15 تا دختر مونده بود با چنتا پسر.دخترا هم مهمش میخندیدن نه اینکه خوب داده باشن نه. کلا الکی خوش بودن برا تفریح و خوردن کیک و آبمیوه اومده بودن.اونا هم میگفتن فقط زبان زدن
اصن یه وضعی.منم اینطوری بودم :shocked:

400 500 نفر فقط واسه بیوالک اومده بودن یا کلاً؟ پس همه جا عینه همه :riz481::riz481:

DAVID_H

New member

400 500 نفر فقط واسه بیوالک اومده بودن یا کلاً؟ پس همه جا عینه همه :riz481::riz481:

حس میکنم همه بیوالکتریک بود.من ظرفیت حوزه امتحانی رو گفتم.ولی شاید 70 80 نفر اول جلسه بودن.آخرشم که20 تایی مونده بودن.همون 20 تا هم خیلیاش الکی مونده بودن.کنار دستی من هم چشش فقط به پاسخنامه من بود منم نامردی نکردمو پاسخ نامه رو میزاشتم زیر سوالا که انقد به چشاش فشار وارد نشه.
واقعا بعضیا خیلی پرروو تشریف دارن :smiliess (1):

آخرین ویرایش:

امیدم

New member
5ریاضی درست 10تاسیگنال درست 11تامداروالک درست البته ظاهرامجازنخواهم شد ولی شانشی هم نزدم

امیدم

New member
منم توسالن امتحان به جزمن بقیه بیوال هانیومدندکه البته جای بسی خوشحالی بود!

bme eng

New member
بچه ها من کامنت های شما رو میخونم گریم میگیره خداییش.
آخه شما چقدر خوب زدین؟ چی کار کردین آخه؟ من موندم بعضی هاتون چطوری از هر درس سیگنال و مدار و الک بالای 10 تا درست زدین؟؟؟ نکنه دوپینگ کردین؟؟؟ :smiliess (2):

ای خدای بزرگ . خودت کمکی کن !

DAVID_H

New member
بچه ها من کامنت های شما رو میخونم گریم میگیره خداییش.
آخه شما چقدر خوب زدین؟ چی کار کردین آخه؟ من موندم بعضی هاتون چطوری از هر درس سیگنال و مدار و الک بالای 10 تا درست زدین؟؟؟ نکنه دوپینگ کردین؟؟؟ :smiliess (2):

ای خدای بزرگ . خودت کمکی کن !

دوپینگ کدومه برادر.به خدا من یه هفته بعد از تموم شدن کنکور علوم از 6 صبح که بیدار میشدم تا 12 شب درس میخوندم.حساب کردم از قبل از عید تا روز کنکور 73 روز تمام من پامو از در خونه بیرون نزاشتم(فقط 2 بار رفتم موهامو اصلاح کردم)(یه بارم از شدت فشار حالم بد شد که رفتم زیر سرم)
همین چند روزی هم که کنکور تموم شده ساعت 6 صبح بیدار میشم میرم سمت میز که شروع کنم درس خوندن یادم میومد که کنکور تموم شده
تازه هنوز ناراحتم که چرا با این همه زحمتی که 1 سال تمام کشیدم بیشتر از اینا نزدم

آخرین ویرایش:
بالا