نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی بیوالکتریک اردیبهشت 94

robogirl

New member
مگه جسم مژگانی خودش یه نوع عضله نیست؟ :)) خب 10 تا سوال از 1000 صفحه آناتومی همین مشکلاتو هم داره.ممکنه از چیزی که خوندی نیاد.من چیزایی از فیزیک و مهندسی خوندم که 1 دونه سوالم نیومد.[/quote

در برابر اون همه عضله ای که من خوندم نه والاع ؛) ....
حالا زیادم از خوندن این دو تا درس پشیمون نیستم چون اگه خدا قبول کنه و با وجود این همه دوستای خوب که کنکورو خوب دادن، قبول شدم بالاخره ترم یک باید اینا رو میخوندیم حالا یه پیش زمینه ای هست

muogen

New member
سلام امید جان
سوال 72 ایرادی نداره که اگه دقت کنی گزینه ها هم عوض شده(سوال اصلی 87 الف 5/5 ب 7/5 ج 6 د 1/2 )هستش.با این اعداد جدید طراح b (بتای فیدبک) 1/11 میشه .تازه طراح جلو رد گزینه هم گرفته چون هر 2 گزینه ولتاژ سری که جواب مسئلست بهره کمتر از 11 رو دارن.ولی تو تست اصلی سال 87 کلا رد گزینه میشد.من این سوالو سر جلسه حل نکردم ولی الان با همین تغییر اعداد به عدد نزدیک 7/5 رسیدم پس تست درسته گزینه هم ج میشه و حذف هم نخواهد شد.اگه خواستی حلی که کردمو نشونت میدم

بقیه سوالای تکراری هم که اومده با تغییر عدد و صد البته تغییر گزینه ها بوده نمونش سوال 75 که برق سال 88 یا سوال 76 که برق سال 75 هست عداد صورت سوال و گزینه ها عوض شده من فکر نمیکنم هیچکدوم غلط باشن

اصلا این حرفا به کنار ما منکر سوال تکراری نیستیم البته نه با این اغراق شما.حالا شما که میگی این همه سوال تکراری اومده بود ! چنتا سوال زدی؟چندتا درست منظورمه؟

حلتُ میذاری ببینیم؟من خودم همین 7.5 رو زدم

feri70

New member
خوب بودنش به وضعیت کل جامعه آماری وابسته است و باید دید در نهایت چی میشه الان نمیشه واقعا قضاوت کرد.
من راستش از همه درسا زدم و اصراری رو یه درس خاص نداشتم. اخه این اشتباهو تو کنکور وزارت علوم کردم و تو درس کنترل فاز حل گرفتم که کلا به فنا داد منو. واسه همین اینجا رو همه درسا به یه نسبتی وقت گذاشتم.

شما از بقیه خبر دارین که چطور زدن ؟ مثلاً از دوستان و اطرافیانتون ، کلا تو اصفهان سطح کنکور و چطور میگفتن؟

feri70

New member
سلام
من حدود 38 یا 39 تا سوال زدم.شاید 2 3 تاش غلط باشه شایدم نباشه.باید کلید بیاد.زبان و آناتومی رو 0 زدم

تو پستای قبلی ریز سوالایی که زدم با جوابا رو نوشتم میتونی ببینی

شک نکن رتبتون 1 میشه :thumbsupsmileyanim:

robogirl

New member
robo جان ، من زبان حدودا 30 تا زدم ، از بقیه درسا هم حدودا 25 تا ، البته هیچی معلوم نیست تا کلیدا بیاد، شما چی ؟:smiliess (2)::ad54ad:

ایشالا قبولی عزیزم .من 10 تا زبان و 35 تا بقیه درسا که غلط اینا هم دارم ... کاش اصلا غلط نداشتیم..من کلا تهاجمی ام تو کنکور فقط پاسخنامه پر میکنم یه دور چک نمیکنم سوالو که عاقا درست زدم یا غلط... واسه همین زیاد امید ندارم دوست خوبم

feri70

New member
ایشالا قبولی عزیزم .من 10 تا زبان و 35 تا بقیه درسا که غلط اینا هم دارم ... کاش اصلا غلط نداشتیم..من کلا تهاجمی ام تو کنکور فقط پاسخنامه پر میکنم یه دور چک نمیکنم سوالو که عاقا درست زدم یا غلط... واسه همین زیاد امید ندارم دوست خوبم

عزیزم ایشالا هردومون قبول میشیم اگه خدا بخواد :bunnyearsmiley:

DAVID_H

New member
حلتُ میذاری ببینیم؟من خودم همین 7.5 رو زدم

چرا که نه.
من سر جلسه حل نکردم ولی چون یکی از بچه ها گفت سوال باید حذف بشه حل کردم که ببینم واقعا غلطه یا نه که میبینید سوال درسته.
این حل منه که واسه شما پاکنویس کردم.بخشید اگه کیفیت عکس بده.بهتر از این نشد.حل هم تو یه صفحه بود ولی 2 تیکه عکس گرفتم تا واضحتر بشه.حل این نوع سوالا تو این آزمون اشتباه محضه
همون طوری که میبینی جواب نهایی با تقریب 7.3 شد .به نظرم درسته.و گزینه ج که 7.5 هستش درسته.ssssssss44444.jpg

آخرین ویرایش:

muogen

New member
چرا که نه.
من سر جلسه حل نکردم ولی چون یکی از بچه ها گفت سوال باید حذف بشه حل کردم که ببینم واقعا غلطه یا نه که میبینید سوال درسته.
این حل منه که واسه شما پاکنویس کردم.بخشید اگه کیفیت عکس بده.بهتر از این نشد.حل هم تو یه صفحه بود ولی 2 تیکه عکس گرفتم تا واضحتر بشه.حل این نوع سوالا تو این آزمون اشتباه محضه
همون طوری که میبینی جواب نهایی با تقریب 7.3 شد .به نظرم درسته.و گزینه ج که 7.5 هستش درسته.مشاهده فایل‌پیوست 7917

آقا دمت گرم:*
فهمیدم چی شد.من سرجلسه 8 و خوردی بدست میاوردم نزدیک ترین گزینه رو زدم.پس همینه

DAVID_H

New member
robo جان ، من زبان حدودا 30 تا زدم ، از بقیه درسا هم حدودا 25 تا ، البته هیچی معلوم نیست تا کلیدا بیاد، شما چی ؟:smiliess (2)::ad54ad:

فری . اگه اینطوری زده باشی که تو اولی.اونوقت به من میگه رتبه 1 میشی
تبریک میگم فری جون

feri70

New member
فری . اگه اینطوری زده باشی که تو اولی.اونوقت به من میگه رتبه 1 میشی
تبریک میگم فری جون

اوه داری جوک میگی ؟؟ من ازون 25 تا که زدم نمیدونم درستن یا نه ولی تو همرو مطمئنی ، من فقط امیدوارم بتونم مجاز بشم :25r30wi:

DAVID_H

New member
چرا که نه.
همون طوری که میبینی جواب نهایی با تقریب 7.3 شد .به نظرم درسته.و گزینه ج که 7.5 هستش درسته.مشاهده فایل‌پیوست 7917

آقا دمت گرم:*
فهمیدم چی شد.من سرجلسه 8 و خوردی بدست میاوردم نزدیک ترین گزینه رو زدم.پس همینه

ببخشید اینو میگم ولی خیلی اشتباه کردی که همچین سالو رو حل کردی کم کم 5 دقیقه حل این سوال وقت میگیره.سوالای آسون تر از این زیاد بود.خیلی از بچه ها تو یه سطح علمی هستن تنها چیزی که باعث میشه رتبه ها جابجا بشه یکی اول یکی 1000.اینه که اونی که 1 میشه میدونه کدوم سوالو جواب بده کدومو جواب نده و وقتو مدیریت کنه.چون ارزش سخت ترین سوال کنکور با آسون ترین سوال که تو 20 ثانیه حل میشه یکسانه.قرار نیست به اونی که سخت ترین سوال کنکورو جواب بده جایزه ای بدن.فقط برایند سوالایی که زدی مهمه.

آخرین ویرایش:

feri70

New member
شما خودتون کاندیدای رتبه 1 هستید.هم شما هم فری اگه درست زده باشید تعداد سوالاتون بیشتر از منه.حالا شیرینی چی میدید؟ :33:

من اگه با یکیتون همکلاس بشم همون روزه اول دانشگاه مهمون منه واسه نهار خوبه ؟ :4d564ad6:

DAVID_H

New member
من اگه با یکیتون همکلاس بشم همون روزه اول دانشگاه مهمون منه واسه نهار خوبه ؟ :4d564ad6:

فری من اگه یک شدم علاوه بر شیرینی که قول دادم میدم یه کار دیگم میکنم که اینجا نمیشه گفت :rolleyessmileyanim:

muogen

New member
آره والا.راست میگی.این سوال یه چهاردیقه ای وقت گرفت.من خیلی سوالای ریاضی و سیگنال که میتونستم حل کنم موندم متاسفانه.
آقا سوال 9 ریاضی رو فهمیدی؟من با مقدار دهی حساب کردم یحتمل "ج" میشه که غلط زدم

feri70

New member
آره والا.راست میگی.این سوال یه چهاردیقه ای وقت گرفت.من خیلی سوالای ریاضی و سیگنال که میتونستم حل کنم موندم متاسفانه.
آقا سوال 9 ریاضی رو فهمیدی؟من با مقدار دهی حساب کردم یحتمل "ج" میشه که غلط زدم

یعنی جواب سوال 9 ریاضی د نمیشه ؟ :14:

بالا