نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی بیوالکتریک اردیبهشت 94

DAVID_H

New member
نگران نباش. با این درصدهایی که شما زدین حتما زیر 5 میشین و روزانه علوم پزشکی تهران میاری.
خیالت راحت

نه بابا شما فقط منو میبینید که میام اینجا
خیلیا که بهتر از منم زدن.ولی نه نت میان نه این سایتو سر میزنن
حالا منهدس چرا به شبانه فکر میکنی؟شاید رتبه ها اومد روزانه قبول شدی

bme eng

New member
نه بابا شما فقط منو میبینید که میام اینجا
خیلیا که بهتر از منم زدن.ولی نه نت میان نه این سایتو سر میزنن
حالا منهدس چرا به شبانه فکر میکنی؟شاید رتبه ها اومد روزانه قبول شدی

حالا من یه چیزی گفتم . شاید حتی همون شبانه هم قبول نشدم !!!
ولی خب چون من علوم پزشکی تهران رو خیلی دوست دارم قبول بشم. تقریبا شبانه علوم پزشکی تهران هم رتبه روزانه شهید بهشتی و اصفهان هستش. به خاطر همین اگه قرار باشه یکی از این ها رو انتخاب کنم شبانه تهران رو میزنم.

DAVID_H

New member
حالا من یه چیزی گفتم . شاید حتی همون شبانه هم قبول نشدم !!!
ولی خب چون من علوم پزشکی تهران رو خیلی دوست دارم قبول بشم. تقریبا شبانه علوم پزشکی تهران هم رتبه روزانه شهید بهشتی و اصفهان هستش. به خاطر همین اگه قرار باشه یکی از این ها رو انتخاب کنم شبانه تهران رو میزنم.

الان باید صبر کنیم تا نتیجه بیاد.بعد به انتخاب رشته فکر میکنیم
ایشالا همونجایی که دوست داری قبول میشی.

bioelectric

Active member
سلام دوستان
امروز! ساعت 4 بعداز ظهر دکتر حاج ملک توی کللاس آنلاین به تجزیه و تحلیل درس زبان انگلیسی نوبت عصر چهارشنبه میپردازه، فکر کنم خیلی بتونه کمک کنه و شما را از دل نگرانی های درس زبان دربیاره،در ضمن شرکت تو این ها رایگان هست
ثبت نام و ورود به کلاسهااز طریق پورتال سنا انجام میشه

آخرین ویرایش:

امیدم

New member
امسال 10تا12ازسوال های سیگنال کاملا تکراری ازارشد علوم بوددرموردمدار والکترونیک هم 9تاشاید تکراری بودکاملاالبته درسوالات تغییرات ریزی صورت گرفته بود که درسوال شماره 72که مربوط به برق 87بوده طراح محترم مقدارمقاومت رااز5به10کیلوتغییرداده اماگزینه هارانه!!پس سوال اشتباه خواهدبودکه امیدوارم بااعتراض داوطلبان حذف شوددردرس معادلات هم سوال15سوال ارشدریاضی محض 89بوده که البته جای سوال است که چطور سوال ریاضیات محض دراین ازمون باید مطرح شود!!بااین زمان اندک امیدوارم دوستتان هم اگراشتباهی درسوالات پیوا کردندعنوان کنندتااعتراض کنیم

bme eng

New member
امسال 10تا12ازسوال های سیگنال کاملا تکراری ازارشد علوم بوددرموردمدار والکترونیک هم 9تاشاید تکراری بودکاملاالبته درسوالات تغییرات ریزی صورت گرفته بود که درسوال شماره 72که مربوط به برق 87بوده طراح محترم مقدارمقاومت رااز5به10کیلوتغییرداده اماگزینه هارانه!!پس سوال اشتباه خواهدبودکه امیدوارم بااعتراض داوطلبان حذف شوددردرس معادلات هم سوال15سوال ارشدریاضی محض 89بوده که البته جای سوال است که چطور سوال ریاضیات محض دراین ازمون باید مطرح شود!!بااین زمان اندک امیدوارم دوستتان هم اگراشتباهی درسوالات پیوا کردندعنوان کنندتااعتراض کنیم

شما هم کنکور ارشد مهندسی پزشکی دادین؟
آخه توی اینفوی خودتون نوشتین دانشجوی کارشناسی ارشد هستین.

DAVID_H

New member

سلام امید جان
سوال 72 ایرادی نداره که اگه دقت کنی گزینه ها هم عوض شده(سوال اصلی 87 الف 5/5 ب 7/5 ج 6 د 1/2 )هستش.با این اعداد جدید طراح b (بتای فیدبک) 1/11 میشه .تازه طراح جلو رد گزینه هم گرفته چون هر 2 گزینه ولتاژ سری که جواب مسئلست بهره کمتر از 11 رو دارن.ولی تو تست اصلی سال 87 کلا رد گزینه میشد.من این سوالو سر جلسه حل نکردم ولی الان با همین تغییر اعداد به عدد نزدیک 7/5 رسیدم پس تست درسته گزینه هم ج میشه و حذف هم نخواهد شد.اگه خواستی حلی که کردمو نشونت میدم

بقیه سوالای تکراری هم که اومده با تغییر عدد و صد البته تغییر گزینه ها بوده نمونش سوال 75 که برق سال 88 یا سوال 76 که برق سال 75 هست عداد صورت سوال و گزینه ها عوض شده من فکر نمیکنم هیچکدوم غلط باشن

اصلا این حرفا به کنار ما منکر سوال تکراری نیستیم البته نه با این اغراق شما.حالا شما که میگی این همه سوال تکراری اومده بود ! چنتا سوال زدی؟چندتا درست منظورمه؟

آخرین ویرایش:

XFX

New member
سلام امید جان
سوال 72 ایرادی نداره که اگه دقت کنی گزینه ها هم عوض شده(سوال اصلی 87 الف 5/5 ب 7/5 ج 6 د 1/2 )هستش.با این اعداد جدید طراح b (بتای فیدبک) 1/11 میشه .تازه طراح جلو رد گزینه هم گرفته چون هر 2 گزینه ولتاژ سری که جواب مسئلست بهره کمتر از 11 رو دارن.ولی تو تست اصلی سال 87 کلا رد گزینه میشد.من این سوالو سر جلسه حل نکردم ولی الان با همین تغییر اعداد به عدد نزدیک 7/5 رسیدم پس تست درسته گزینه هم ج میشه و حذف هم نخواهد شد.اگه خواستی حلی که کردمو نشونت میدم

بقیه سوالای تکراری هم که اومده با تغییر عدد و صد البته تغییر گزینه ها بوده نمونش سوال 75 که برق سال 88 یا سوال 76 که برق سال 75 هست عداد صورت سوال و گزینه ها عوض شده من فکر نمیکنم هیچکدوم غلط باشن

اصلا این حرفا به کنار ما منکر سوال تکراری نیستیم البته نه با این اغراق شما.حالا شما که میگی این همه سوال تکراری اومده بود ! چنتا سوال زدی؟چندتا درست منظورمه؟

سلام به همه دوستای عزیز، مارو جزو تازه واردا لحاظ کنین! :)
جناب اقای داوود_اچ شما چندتا سوال درست داری به طور کل با احتساب منفی؟

feri70

New member
به به کم کم داره تعدادمون زیاد میشه ! بچه ها تا حالا کجا بودید ، همه بعد کنکور پیداشون شده :mad_majidonline::sdasdasd:

تازه واردا لطفا معرفی کنن ، کنکور رو چطور دادین ؟

XFX

New member
به به کم کم داره تعدادمون زیاد میشه ! بچه ها تا حالا کجا بودید ، همه بعد کنکور پیداشون شده :mad_majidonline::sdasdasd:

تازه واردا لطفا معرفی کنن ، کنکور رو چطور دادین ؟

سلام،
نمیدونم هیچ دیدی ندارم، چون نسبیه باید دید بقیه دوستان چکار کردن. من در کل شاید 30 تا تست درست زده باشم.

feri70

New member
سلام،
نمیدونم هیچ دیدی ندارم، چون نسبیه باید دید بقیه دوستان چکار کردن. من در کل شاید 30 تا تست درست زده باشم.

خوب اگه 30 تا تست همه درست بشن که خیلی خوبه ! با زبان 30 تا یا فقط دروس تخصصی؟

robogirl

New member
خب همین تعداد کم سوالاش و ریز شدن طراح مشکل اصلیشه.اون سوال جسم مژگانی رو مطمئنید درسته؟اخه من خواستم بزنم گفتم اشتباه در میاد منفی میشه.پس حیف شد
منظورتونو از امتیاز مساوی فیزیولوژی و درسای دیگرو نفهمیدم.یعنی 1 سوال فیزیک یا ریاضی معادل 1 سوال فیزیولوژی یا آناتومی حساب میشه؟مگه ظریبش 1 نیست پس نصف یه سوال مثلا ریاضیه.یعنی 2 تا فیزیولوژی بزنی تازه میشه یه دونه ریاضی.درست میگم؟

با سوالایی که امسال دادن همون بهتر که نخوندین بخدا اگه مث پارسال بود سوالا خیلی خوب و کلی بود من عضله ها و اعصابو مسلط بودم ولی حتی یه عضله نیومد :( ... بله جسم مژگانی درسته حالا اشکالی نداره این یه دونه سوال اونقدرا تاثیر نداره

XFX

New member
خوب اگه 30 تا تست همه درست بشن که خیلی خوبه ! با زبان 30 تا یا فقط دروس تخصصی؟

اره خب باید جواب قطعی بیاد تا مشخص شه الان اصلا معلوم نمیکنه اما من با احتساب زبان و منفی حساب کردم، یعنی به طور کل با احتساب ضرایب(اعمال ضریب 0.5 در تعداد سوالای درست زبان) و این حرفا.

bme eng

New member
سلام،

واقعا 30 تا درست خالص زدین؟ خیلی عالیه.
شما از همه درس ها زدین؟ یا فقط بعضی درس هارو خونده بودین؟

XFX

New member
واقعا 30 تا درست خالص زدین؟ خیلی عالیه.
شما از همه درس ها زدین؟ یا فقط بعضی درس هارو خونده بودین؟

خوب بودنش به وضعیت کل جامعه آماری وابسته است و باید دید در نهایت چی میشه الان نمیشه واقعا قضاوت کرد.
من راستش از همه درسا زدم و اصراری رو یه درس خاص نداشتم. اخه این اشتباهو تو کنکور وزارت علوم کردم و تو درس کنترل فاز حل گرفتم که کلا به فنا داد منو. واسه همین اینجا رو همه درسا به یه نسبتی وقت گذاشتم.

bme eng

New member
خوب بودنش به وضعیت کل جامعه آماری وابسته است و باید دید در نهایت چی میشه الان نمیشه واقعا قضاوت کرد.
من راستش از همه درسا زدم و اصراری رو یه درس خاص نداشتم. اخه این اشتباهو تو کنکور وزارت علوم کردم و تو درس کنترل فاز حل گرفتم که کلا به فنا داد منو. واسه همین اینجا رو همه درسا به یه نسبتی وقت گذاشتم.

میتونم بپرسم شما کارشناسی کدوم دانشگاه بودین؟

DAVID_H

New member
سلام به همه دوستای عزیز، مارو جزو تازه واردا لحاظ کنین! :)
جناب اقای داوود_اچ شما چندتا سوال درست داری به طور کل با احتساب منفی؟

سلام
من حدود 38 یا 39 تا سوال زدم.شاید 2 3 تاش غلط باشه شایدم نباشه.باید کلید بیاد.زبان و آناتومی رو 0 زدم

تو پستای قبلی ریز سوالایی که زدم با جوابا رو نوشتم میتونی ببینی

آخرین ویرایش:

DAVID_H

New member
با سوالایی که امسال دادن همون بهتر که نخوندین بخدا اگه مث پارسال بود سوالا خیلی خوب و کلی بود من عضله ها و اعصابو مسلط بودم ولی حتی یه عضله نیومد :( ... بله جسم مژگانی درسته حالا اشکالی نداره این یه دونه سوال اونقدرا تاثیر نداره

مگه جسم مژگانی خودش یه نوع عضله نیست؟ :)) خب 10 تا سوال از 1000 صفحه آناتومی همین مشکلاتو هم داره.ممکنه از چیزی که خوندی نیاد.من چیزایی از فیزیک و مهندسی خوندم که 1 دونه سوالم نیومد.

بالا