نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی بیوالکتریک اردیبهشت 94

DAVID_H

New member
آقای david میشه مدار و الکترونیک گزینه هایی رو که زدید رو بگین؟:21:

سلام فری
من مدار 1 دونه زدم فقط سوال 71 که میخواست یه مشتق از شکل بگیری.بیشتر سوال سیگنالی بود تا مداری منم خوره سیگنالم:d .
وقتی رسیدم به سوالای مدار یه دور که همه رو خوندم دیدم خیلی سخته و وقت گیر کلا مدار الکترونیک تایم بالایی برا جواب دادن میخواد این آزمونی هم که دادیم خودتون دیدید که سخت داده بودن زمان هم که کلا کم بود.واسه همین تصمیم گرفتم به سوالای ریاضی و سیگنال و فیزیک مهندسی که علامت زده بودم ولی توی تایم خودشون نتونسته بودم جواب بدم برگردم چون به اونا مسلط تر بودم.
حدود 7 8 سوال به سوالایی که جواب داده بودم اضافه شد.به نظر خودم کار عاقلانه ای کردم.شاید زدن اونا نزدن مدار الکترونیک رو جبران کنه

آخرین ویرایش:

feri70

New member
سلام فری
من مدار 1 دونه زدم فقط سوال 71 که میخواست یه مشتق از شکل بگیری.بیشتر سوال سیگنالی بود تا مداری منم خوره سیگنالم:d .
وقتی رسیدم به سوالای مدار یه دور که همه رو خوندم دیدم خیلی سخته و وقت گیر کلا مدار الکترونیک تایم بالایی برا جواب دادن میخواد این آزمونی هم که دادیم خودتون دیدید که سخت داده بودن زمان هم که کلا کم بود.واسه همین تصمیم گرفتم به سوالای ریاضی و سیگنال و فیزیک مهندسی که علامت زده بودم ولی توی تایم خودشون نتونسته بودم جواب بدم برگردم چون به اونا مسلط تر بودم.
حدود 7 8 سوال به سوالایی که جواب داده بودم اضافه شد.به نظر خودم کار عاقلانه ای کردم.شاید زدن اونا نزدن مدار الکترونیک رو جبران کنه

بله کار خیلی خوبی کردید ایشالا که موفق میشین حتما

robogirl

New member
به نظر من وقت گذاشتن روی آناتومی و فیزیولوژی واسه 10 تا سوال ضریب 1 کار عاقلانه ای نیست مگه واسه کسی که قبلا تو کارشناسی خونده باشه. ضمن اینکه حجم مطالبی که باید بخونی خیلی زیاده سرفصل سوالاش هم نظم خاصی هم نداره.واسه همین من از روز اول آناتومی فیزیولوژی رو حذف کردم.تایم اونو دادم به مهندسی فیزیک پزشکی, حجم مطالبش زیاد هست ولی 20 تا سوال با ضریب 2 داره.

سلام اتفاقا آقای دیوید خیلی درسای خوبیه واسه خوندن اونقدرا هم وقت نمیبره ما امسال خیلی بدشانسی آوردیم که سوالاش اینقدر ریز طرح شده بود مثلا کنکور پارسالو میشد تو پنج دقیقه هشت تا از سوالای آناتومی و فیزیو رو جواب داد چون سوالا خیلی خوب طرح شده بود.. و اینکه ارزش همه سوالا یکی بود یعنی امتیاز مثبت یک سوال سیگنال مساوی یک.سوال فیزیو بود فارغ از ضریبشون..

DAVID_H

New member
سلام اتفاقا آقای دیوید خیلی درسای خوبیه واسه خوندن اونقدرا هم وقت نمیبره ما امسال خیلی بدشانسی آوردیم که سوالاش اینقدر ریز طرح شده بود مثلا کنکور پارسالو میشد تو پنج دقیقه هشت تا از سوالای آناتومی و فیزیو رو جواب داد چون سوالا خیلی خوب طرح شده بود.. و اینکه ارزش همه سوالا یکی بود یعنی امتیاز مثبت یک سوال سیگنال مساوی یک.سوال فیزیو بود فارغ از ضریبشون..

خب همین تعداد کم سوالاش و ریز شدن طراح مشکل اصلیشه.اون سوال جسم مژگانی رو مطمئنید درسته؟اخه من خواستم بزنم گفتم اشتباه در میاد منفی میشه.پس حیف شد
منظورتونو از امتیاز مساوی فیزیولوژی و درسای دیگرو نفهمیدم.یعنی 1 سوال فیزیک یا ریاضی معادل 1 سوال فیزیولوژی یا آناتومی حساب میشه؟مگه ظریبش 1 نیست پس نصف یه سوال مثلا ریاضیه.یعنی 2 تا فیزیولوژی بزنی تازه میشه یه دونه ریاضی.درست میگم؟

bme eng

New member
خب همین تعداد کم سوالاش و ریز شدن طراح مشکل اصلیشه.اون سوال جسم مژگانی رو مطمئنید درسته؟اخه من خواستم بزنم گفتم اشتباه در میاد منفی میشه.پس حیف شد
منظورتونو از امتیاز مساوی فیزیولوژی و درسای دیگرو نفهمیدم.یعنی 1 سوال فیزیک یا ریاضی معادل 1 سوال فیزیولوژی یا آناتومی حساب میشه؟مگه ظریبش 1 نیست پس نصف یه سوال مثلا ریاضیه.یعنی 2 تا فیزیولوژی بزنی تازه میشه یه دونه ریاضی.درست میگم؟

نه دیگه . این کنکور مثل کنکور وزارت علوم نیست.
ظرایب به صورت تعداد سوالات لحاظ میشه. یعنی به ازای هر 1 ظریب 10 تا سوال میاد.
فیزیو و آناتومی ظریبش 1 هستش پس 10 تا سوال میاد. ریاضی ، سیگنال ، مدار و الک ، قیزیک پزشکی و مقدمه هر کدوم ظریبشون 2 هستش پس از هر کدوم 20 تا سوال میاد.
البته هر سوال زبان نصف بقیه درس ها هستش. یعنی این که هر 2 تا سوال زبان معادل 1 سوال از بقیه دروس هستش.
نتیجه نهایی بر اساس جمع تعداد سوالات درست خالص محاسبه میشه.

DAVID_H

New member
من واقعا اینو نمیدونستم وگرنه فیزیولوژی آناتومی میخوندم.10 تا سوالو الکی الکی از دست دادم
من همش فکر میکردم وقتی زده ضریب 1 یعنی ارزشش نصف سوالای ضریب 2 هستش.واسه همین فکر کردم هم تعداد سوالا کمه هم ضریب 1 پس ارزش وقت گذاشتنو نداره
:( خیلی حیف شد.خب چرا مثل آدم توضیح نمیدن که جریان چیه همه جوره شورشو در آوردن اینا

DAVID_H

New member
راستی بچه ها انتخاب رشته وزارت علومو چیکار کردید؟
من تا همین الان درگیرش بودم بالاخره تموم شد
با تحقیقی که من کردم و با استادا صحبت کردم با رتبه ای که آوردم روزانه بیوالکتریک علم و صنعت یا تربیت مدرس 50 50 شاید قبول بشم
ولی شبانه خواجه بهشتی بالای 80 درضد و شبانه علم و صنعت و تربیت مدرسو 100 درصد قبولم.مخابرات یا کترل هم زدم با همین احتمالا شاید قبول شم
شما چیکار کردید؟کجا زدید؟

bme eng

New member
با تحقیقی که من کردم و با استادا صحبت کردم با رتبه ای که آوردم روزانه بیوالکتریک علم و صنعت یا تربیت مدرس 50 50 شاید قبول بشم
ولی شبانه خواجه بهشتی بالای 80 درضد و شبانه علم و صنعت و تربیت مدرسو 100 درصد قبولم.مخابرات یا کترل هم زدم با همین احتمالا شاید قبول شم

مگه رتبت چند شده بود مهندس؟ خب وقتی همون ها رو قبولی دیگه این یکی رو بی خیال میشدی.
راستی الان میدونی تقریبا چند تا سوال خالص درست زدی؟

feri70

New member

شما اگه هر دو رو قبول شین یعنی هم علوم هم بهداشت کدوم رو میرین ؟

bme eng

New member
bme eng شما تقریبا چند تا سوال زدید از درسا ؟

من خیلی کم زدم. متاسفانه سیگنال و مدار و الک خیلی سخت بود.
اگه در مدار و الک در حد پارسال میدادن از 20 تا حداقل 12_ 15 رو میزدم. ولی امسال خیلی سخت بود. من که خیلی مدار و الک خوندم واقعا ضرر کردم.

شما چند تا زدین؟

DAVID_H

New member
مگه رتبت چند شده بود مهندس؟ خب وقتی همون ها رو قبولی دیگه این یکی رو بی خیال میشدی.
راستی الان میدونی تقریبا چند تا سوال خالص درست زدی؟

مهندس جان.رتبه بیوالکتریک 1018 مخابرات 1052 کنترل 1280 الکترونیک 1072
که من فقط بیوالکتریک کنترل و مخابرات رو زدم
من بعد کنکور کلا امیدمو واسه رتبه آوردن از دست دادم چون غلطام زیاد بودم. آخه من خیلی خونده بودم اصلا در حد 1000 نخونده بودم واسه زیر 300 فقط دانشگاه تهران میخواستم شبانه یا روزانه فرقی نداشت
واسه همین تصمیم گرفتم وزارت بهداشت با جدیت بخونم و اشتباهات اون امتحانو نکنم.
نمیدونم هفته آینده که کلید اومد همه دصدا رو میگم.فقط ریاضی رو مطمئنم چون با استادم چک کردم 12 تایی که زدم همه دسته.

آخرین ویرایش:

DAVID_H

New member
شما اگه هر دو رو قبول شین یعنی هم علوم هم بهداشت کدوم رو میرین ؟

بستگی داره.اگه کنترل شبانه یا روزانه یکی از دانشگاهای اصلی تهرانو قبول بشم .بهداشت تهران رو هم قبول بشم.کنترل رو میرم
ولی اگه بیوالکتریک یکی از تهرانای علومو قبول بشم شبانه یا روزانه.بهداشت تهران هم قبول بشم. باید فکر کنم . مهر تصمیم میگیرم

آخرین ویرایش:

bme eng

New member
بستگی داره.اگه کنترل شبانه یا روزانه یکی از دانشگاهای اصلی تهرانو قبول بشم .بهداشت تهران رو هم قبول بشم.کنترل رو میرم
ولی اگه بیوالکتریک یکی از تهرانای علومو قبول بشم شبانه یا روزانه.بهداشت هم قبول بشم. باید فکر کنم . مهر تصمیم میگیرم

بهداشت شبانه نداره. از پارسال بین الملل رو با نام ظرفیت مازاد(با شهریه) داره میگیره. شهریه هر ترم هم 5 میلیونه. میزنی شما این ها رو هم یا نه؟
واقعا اگه کسی میدونه نمیتونه ترمی 5 تومن بده یا ارزش نداره یا به هر دلیلی نمیخواد بره ، خواهشا انتخاب نکنه که الکی جاها پر بشه. به خصوص کسانی که رتبه وزارت علومشون هم خوب شده.
چون این کنکور تکمیل ظرفیت هم نداره به هیچ وجه

DAVID_H

New member
من خیلی کم زدم. متاسفانه سیگنال و مدار و الک خیلی سخت بود.
اگه در مدار و الک در حد پارسال میدادن از 20 تا حداقل 12_ 15 رو میزدم. ولی امسال خیلی سخت بود. من که خیلی مدار و الک خوندم واقعا ضرر کردم.

شما چند تا زدین؟

بهداشت شبانه نداره. از پارسال بین الملل رو با نام ظرفیت مازاد(با شهریه) داره میگیره. شهریه هر ترم هم 5 میلیونه. میزنی شما این ها رو هم یا نه؟
واقعا اگه کسی میدونه نمیتونه ترمی 5 تومن بده یا ارزش نداره یا به هر دلیلی نمیخواد بره ، خواهشا انتخاب نکنه که الکی جاها پر بشه. به خصوص کسانی که رتبه وزارت علومشون هم خوب شده.
چون این کنکور تکمیل ظرفیت هم نداره به هیچ وجه

من منظورم فقط روزانه علوم پزشکی تهران(بهداشت) بود.من حتی حاضر نیستم شهید بهشتی روزانه بهداشت رو برم.چه برسه به شبانه.
بحث شبانه علوم فرق داره که شبانه علوم رو هم زدم.
البته من در هر صورت انتخاب رشته میکنم با هر رتبه ای که بیارم :d ولی برم یا نرم بعدا تصمیم میگیرم

آخرین ویرایش:

bme eng

New member
من منظورم فقط روزانه علوم پزشکی تهران(بهداشت) بود.من حتی حاضر نیستم شهید بهشتی روزانه بهداشت رو برم.چه برسه به شبانه.
بحث شبانه علوم فرق داره که شبانه علوم رو هم زدم.

درسته . اصلا شبانه وزارت علوم با ظرفیت مازاد بهداشت خیلی فرق داره.
مثلا توی شهریه ، شبانه علوم ترمی 1.5_ 2 میلیون هستش یعنی هر سال کمتر از 4 میلیون میشه.
در حالی که ظرفیت مازاد بهداشت هر ترمش 5 میلیونه. یعنی میشه سالی 10 میلیون.

یعنی حتی از 2برابر هم بیشتر. به خاطر همین خیلی ها حتی وقتی قبول میشن هم نمیرن. من برای همین گفتم.

DAVID_H

New member
درسته . اصلا شبانه وزارت علوم با ظرفیت مازاد بهداشت خیلی فرق داره.
مثلا توی شهریه ، شبانه علوم ترمی 1.5_ 2 میلیون هستش یعنی هر سال کمتر از 4 میلیون میشه.
در حالی که ظرفیت مازاد بهداشت هر ترمش 5 میلیونه. یعنی میشه سالی 10 میلیون.

یعنی حتی از 2برابر هم بیشتر. به خاطر همین خیلی ها حتی وقتی قبول میشن هم نمیرن. من برای همین گفتم.

پست قبلیمو ادیت کردم.اینو اضافه کردم
البته من در هر صورت انتخاب رشته میکنم با هر رتبه ای که بیارم :d ولی برم یا نرم بعدا تصمیم میگیرم
من منظورم بحث مالیش نبود.کلا فقط دانشگاه علوم پزشکی تهران(روزانه) واسه من مهمه

bme eng

New member
پست قبلیمو ادیت کردم.اینو اضافه کردم
من منظورم بحث مالیش نبود.کلا فقط دانشگاه علوم پزشکی تهران(روزانه) واسه من مهمه

خب یعنی با این حساب موقع انتخاب رشته ، ظرفیت مازاد ها رو هم میزنین؟

DAVID_H

New member
خب یعنی با این حساب موقع انتخاب رشته ، ظرفیت مازاد ها رو هم میزنین؟

آره اگه مجاز به انتخاب روزانه و شبانه بشم.تمام انتخابامو میکنم یعنی تمام 9 کد رشته رو میزنم
چون به هر حال امسال آخرین کنکور من بود و سال بعدی در کار نیست.پس اگه روزانه هم قبول بشم ترس اینو ندارم که نرم.چه برسه به شبانه
ولی به هر حال گفتم که اگه به فرض محال ! رتبه زیر 10 شدم و روزانه علوم پزشکی تهرانو آوردم که هیچ اگر نه که هر چیز دیگه ای که تو بهداشت قبول شم رو نمیرم

bme eng

New member
آره اگه مجاز به انتخاب روزانه و شبانه بشم.تمام انتخابامو میکنم یعنی تمام 9 کد رشته رو میزنم
چون به هر حال امسال آخرین کنکور من بود و سال بعدی در کار نیست.پس اگه روزانه هم قبول بشم ترس اینو ندارم که نرم.چه برسه به شبانه
ولی به هر حال گفتم که اگه به فرض محال ! رتبه زیر 10 شدم و روزانه علوم پزشکی تهرانو آوردم که هیچ اگر نه که هر چیز دیگه ای که تو بهداشت قبول شم رو نمیرم

نگران نباش. با این درصدهایی که شما زدین حتما زیر 5 میشین و روزانه علوم پزشکی تهران میاری.
خیالت راحت

بالا