نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای اردیبهشت 94

gognussss

New member
راستی الان کارنامه ارشد 91 رو نگا میکردم با نمره 131 از شهید بهشتی قبول شده!!!

nafasmrn

New member
عوضش امسال حتما تهران قبول میشین مطمن باشین

امیدوارم ک خدا بخواد وقبول شم
ناشکر نیستم خداروشکر ک امسال بهتر از پارسال شد ولی خب هنوزم حسرت اینو دارم ک چرا پارسال قبول نشدم چون واقعا سال سختی رو گذروندم ولی همش گفتم حتما خیر خدا تو قبول نشدنم بوده
خیلی خیلی با استرس و بد درس خوندم بدون تمرکز حواس بود همه درس خوندنم از بهمن ماه تازه شروع کردم در حدی ک واقعا فکر نمیکردم دیگه برسم کل قسمت مفید درس خوندنم بعد از عید و مخصوصا دو هفته آخر بود و فکر میکنم قسمت بیشتر اینکه تونستم به نسبت خوب کنکور بدم ب خاطر این بود ک خدا خواست سختیایی ک من این ی سال کشیدم جبران شه

- - - Updated - - -

خب امسال با 131 کجا میشه قبول شد؟

والا نظری راجع ب امسال ندارم مخصوصا تا ظرفیتا نیاد هیچ نظر قطعی نمیشه داد ولی بعید بدونم به تهران و همدان برسه شاید اصفهان یا شیراز

herfei

New member
امیدوارم ک خدا بخواد وقبول شم
ناشکر نیستم خداروشکر ک امسال بهتر از پارسال شد ولی خب هنوزم حسرت اینو دارم ک چرا پارسال قبول نشدم چون واقعا سال سختی رو گذروندم ولی همش گفتم حتما خیر خدا تو قبول نشدنم بوده
خیلی خیلی با استرس و بد درس خوندم بدون تمرکز حواس بود همه درس خوندنم از بهمن ماه تازه شروع کردم در حدی ک واقعا فکر نمیکردم دیگه برسم کل قسمت مفید درس خوندنم بعد از عید و مخصوصا دو هفته آخر بود و فکر میکنم قسمت بیشتر اینکه تونستم به نسبت خوب کنکور بدم ب خاطر این بود ک خدا خواست سختیایی ک من این ی سال کشیدم جبران شه

- - - Updated - - -

والا نظری راجع ب امسال ندارم مخصوصا تا ظرفیتا نیاد هیچ نظر قطعی نمیشه داد ولی بعید بدونم به تهران و همدان برسه شاید اصفهان یا شیراز
نفس منو میترسونی...نکنه قبول نشم:-( :-(

nafasmrn

New member
منم پارسال کنکور دادم رتبم89شد...امسالم بیش از این انتظار داشتم

انشاالله که امسال قبولی
میگم تا ظرفیتا نیاد یعنی اینکه ممکنه اضافه شدن ظرفیت داشته باشیم با اضافه شدن دانشگاه تبریز
یا اضافه شدن شبانه ب بهشتی یا همدان و..
کاهش ظرفیت بعید بدونم داشته باشیم

herfei

New member
انشاالله که امسال قبولی
میگم تا ظرفیتا نیاد یعنی اینکه ممکنه اضافه شدن ظرفیت داشته باشیم با اضافه شدن دانشگاه تبریز
یا اضافه شدن شبانه ب بهشتی یا همدان و..
کاهش ظرفیت بعید بدونم داشته باشیم
اوکی...خداروشکر.

nafasmrn

New member
دوستان بیاید خودتونو معرفی کنید ببینیم چند چندیم :))
مثلا قرار نیست تا آخر من هی بگم ققنوس و حرفه ای :))
خیلی ضایع است چند صباح دیگه انشاالله دکترا قبول میشیم بعد بهم بگیم مهندس ققنوس :)) مهندس حرفه ای :)) مهندس نفس :)

herfei

New member
دوستان بیاید خودتونو معرفی کنید ببینیم چند چندیم :))
مثلا قرار نیست تا آخر من هی بگم ققنوس و حرفه ای :))
خیلی ضایع است چند صباح دیگه انشاالله دکترا قبول میشیم بعد بهم بگیم مهندس ققنوس :)) مهندس حرفه ای :)) مهندس نفس :)
خخخخ...اینجا محیط عمومیه.اگ بشه تو یه فضای مجازی گروه اچ اس ای بسازیم.اونجا هرکی بخواد ادش کنیم.موافقین!!

herfei

New member
بعدم اگه نمرت همون 127 باشه قبولی دیگه انشاالله از چی میترسی؟؟حالا سر شهرش خیلی نمیشه نظر داد
آره 127هس حتی ی سوال ریاضی رو شک دارم اشتباه زده باشم مشتق ضمنی...منفی یک یا یک...ولی غلط گرفتم از خودم.

nafasmrn

New member
خخخخ...اینجا محیط عمومیه.اگ بشه تو یه فضای مجازی گروه اچ اس ای بسازیم.اونجا هرکی بخواد ادش کنیم.موافقین!!

خب من تو دوتا انجمن دیگم فعالم تقریبا هویت مجازی نمونده برام چون با اسم خودم فعالم :))
نفیسه میرنظامی هستم فارغ التحصیل شهید بهشتی ورودی 89

nafasmrn

New member
حرفه ای میگه تو تلگرام شماره ها مشخص نمیشه اگه میخواید شمارتونو بفرستید براشون تو تلگرام تو ی گروه ادتون کنن
من فرستادم

herfei

New member
من هنوز همون پیشنهادی ک دادم...اگ دوستان صلاح میدونین تلگرام نصب کنین...شمارتونو ب من یا خانم میرنظامی بدین ادتون کنیم

herfei

New member
از اون جهت گفتم تلگرام ک شماره ی طرف مشخص نمیشه.خلاصه دوستان اگ خواستین...

بالا