راستی الان کارنامه ارشد 91 رو نگا میکردم با نمره 131 از شهید بهشتی قبول شده!!!
عوضش امسال حتما تهران قبول میشین مطمن باشین
خب امسال با 131 کجا میشه قبول شد؟
منم پارسال کنکور دادم رتبم89شد...امسالم بیش از این انتظار داشتم»تاسفانه بله
پارسال رتبم 103 بود و علیرغم اینکه درصدام ب قبولی خیلی نزدیک بود ب خاطر زبان پایین قبول نشدم
نفس منو میترسونی...نکنه قبول نشم:-( :-(امیدوارم ک خدا بخواد وقبول شم
ناشکر نیستم خداروشکر ک امسال بهتر از پارسال شد ولی خب هنوزم حسرت اینو دارم ک چرا پارسال قبول نشدم چون واقعا سال سختی رو گذروندم ولی همش گفتم حتما خیر خدا تو قبول نشدنم بوده
خیلی خیلی با استرس و بد درس خوندم بدون تمرکز حواس بود همه درس خوندنم از بهمن ماه تازه شروع کردم در حدی ک واقعا فکر نمیکردم دیگه برسم کل قسمت مفید درس خوندنم بعد از عید و مخصوصا دو هفته آخر بود و فکر میکنم قسمت بیشتر اینکه تونستم به نسبت خوب کنکور بدم ب خاطر این بود ک خدا خواست سختیایی ک من این ی سال کشیدم جبران شه
- - - Updated - - -
والا نظری راجع ب امسال ندارم مخصوصا تا ظرفیتا نیاد هیچ نظر قطعی نمیشه داد ولی بعید بدونم به تهران و همدان برسه شاید اصفهان یا شیراز
منم پارسال کنکور دادم رتبم89شد...امسالم بیش از این انتظار داشتم
اوکی...خداروشکر.انشاالله که امسال قبولی
میگم تا ظرفیتا نیاد یعنی اینکه ممکنه اضافه شدن ظرفیت داشته باشیم با اضافه شدن دانشگاه تبریز
یا اضافه شدن شبانه ب بهشتی یا همدان و..
کاهش ظرفیت بعید بدونم داشته باشیم
اوکی...خداروشکر.
خخخخ...اینجا محیط عمومیه.اگ بشه تو یه فضای مجازی گروه اچ اس ای بسازیم.اونجا هرکی بخواد ادش کنیم.موافقین!!دوستان بیاید خودتونو معرفی کنید ببینیم چند چندیم)
مثلا قرار نیست تا آخر من هی بگم ققنوس و حرفه ای)
خیلی ضایع است چند صباح دیگه انشاالله دکترا قبول میشیم بعد بهم بگیم مهندس ققنوس) مهندس حرفه ای
) مهندس نفس
![]()
آره 127هس حتی ی سوال ریاضی رو شک دارم اشتباه زده باشم مشتق ضمنی...منفی یک یا یک...ولی غلط گرفتم از خودم.بعدم اگه نمرت همون 127 باشه قبولی دیگه انشاالله از چی میترسی؟؟حالا سر شهرش خیلی نمیشه نظر داد
آره 127هس حتی ی سوال ریاضی رو شک دارم اشتباه زده باشم مشتق ضمنی...منفی یک یا یک...ولی غلط گرفتم از خودم.
خخخخ...اینجا محیط عمومیه.اگ بشه تو یه فضای مجازی گروه اچ اس ای بسازیم.اونجا هرکی بخواد ادش کنیم.موافقین!!
دقیقا... پستتون رو دیر دیدم.حرفه ای میگه تو تلگرام شماره ها مشخص نمیشه اگه میخواید شمارتونو بفرستید براشون تو تلگرام تو ی گروه ادتون کنن
من فرستادم