نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد مجموعه پرستاری اردیبهشت 94

digoxin

New member
با این اعتماد ب نفست دوست عزیز هم ارشد پرستاری قبول میشی هم تغذیه هم سراسری هم ب قول خودت اتاق عمل و البته میری کانادا هوشبری میخونی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگه خدا بخواد هر کاری شدنیه و اتفاقا شاید همشونو قبول شدم خدا رو چه دیدی ؟ مهم اینه که برای آیندم هدف دارم و بدون تفکر رشته ی تحصیلیمو انتخاب نمیکنم که بعدا پشیمون بشیم . همین یک دنیا ارزش داره .

monavvar

New member

خیلی ممنون که منو راهنمایی کردید که درامد یک ماه شیفت تزریقاتم رو به جوب ریختم . و خیلی ممنونم که میگی جای یکی دیگه رو تنگ کردم . اره شاید از اول نباید میومدم پرستاری ولی به خودم مربوطه ! شما بهتره برای خودت تصمیم گیری کنی نه دیگران . من میتونم حلالتون نکنم ولی بازم حلالتون میکنم اشکالی نداره چون خودتونم نمیدونید هدفتون از پرستاری خوندن چیه . و اینم بگم که من ارشد شرکت میکنم هم پرستاری هم تغذیه و هم کنکور سراسری و اگر هیج راهی نبود شاید ارشد پرستاری رو انتخاب کنم که بعید میدونم چون به خداوند توکل کردم

یعنی مشکل ما این بود که راهنمایی از روی دلسوزی به شما نیومده بایستی با بکی ازین موسسات هماهنگ میشدیم و برای ده مین مشاوره پول میدادید تا .....اینجوری نامحترمانه مارو محکوم نکنید .خیلی جوونی .....

digoxin

New member
یعنی مشکل ما این بود که راهنمایی از روی دلسوزی به شما نیومده بایستی با بکی ازین موسسات هماهنگ میشدیم و برای ده مین مشاوره پول میدادید تا .....اینجوری نامحترمانه مارو محکوم نکنید .خیلی جوونی .....

من یک ریا ل هم هزینه نمیکنم برای مشاوره اونم ارشد پرستاری . حداقل یه چیز با ارزش . اگه یادت باشه قبل از اینکه شما منابع رو معرفی کنی توی همین انجمن لینکی رو دادم که دقیقا نوشته از کدوم منبع چند درصد توی آزمون میاد .

digoxin

New member
خانم محترم مشاوره چیه خدا میدونه من اصلا به مشاوره شما دقت نکردم دوستان اگه ویه سر به این لینک بزنند : منابع و جزوات کارشناسی ارشد رشته پرستاری | گروه آموزشی دکتر نوری تمامی چیزی که از منابع میخوان نوشته شدهحتی شما توی خوندن بهداشت جامعه و جراحی اشتباه کردید و این اشتباهات شما رو هم نوشته که چرا کم درصد زدید . پس بهتره خودتونو گول نزنید شما هیچ کمکی به من نکردید .

monavvar

New member
خانم محترم مشاوره چیه خدا میدونه من اصلا به مشاوره شما دقت نکردم دوستان اگه ویه سر به این لینک بزنند : منابع و جزوات کارشناسی ارشد رشته پرستاری | گروه آموزشی دکتر نوری تمامی چیزی که از منابع میخوان نوشته شدهحتی شما توی خوندن بهداشت جامعه و جراحی اشتباه کردید و این اشتباهات شما رو هم نوشته که چرا کم درصد زدید . پس بهتره خودتونو گول نزنید شما هیچ کمکی به من نکردید .

میشه لطفا بس کنید اقا .من خودم گفتم با اینکه برونر نخوندم ولی توصیه اش کردم .با اینکه لانکستر نخوندم توصیه اش کردم .ب شما ربطی نداره که تو 5 ماهی که وقت داشتم چیکار بایستی میکردم اقا .دلیل کم زدنمم خدمتتون عرض کردم که چون وقت زیاد اوردم خودم خیلیاشو خراب کردم .اصلا هر وقت تونستی یه دور کتاباتونو بخونید بیاید بحث کنیم باهم .اینجام به قول فاطمه جون یه مکان عمومیه .اصلا شما دوستان طبق توصیه های هر جا دوست دارید میتونید عمل کنید .انگار شما از انتشارات پدر من خریدید کتابارو که بنده سودی بکنم .وجدان من بابت کاری ک کردم راحته. و دلیلی برا توضیح به شپا ندارم .

digoxin

New member
میشه لطفا بس کنید اقا .من خودم گفتم با اینکه برونر نخوندم ولی توصیه اش کردم .با اینکه لانکستر نخوندم توصیه اش کردم .ب شما ربطی نداره که تو 5 ماهی که وقت داشتم چیکار بایستی میکردم اقا .دلیل کم زدنمم خدمتتون عرض کردم که چون وقت زیاد اوردم خودم خیلیاشو خراب کردم .اصلا هر وقت تونستی یه دور کتاباتونو بخونید بیاید بحث کنیم باهم .اینجام به قول فاطمه جون یه مکان عمومیه .اصلا شما دوستان طبق توصیه های هر جا دوست دارید میتونید عمل کنید .انگار شما از انتشارات پدر من خریدید کتابارو که بنده سودی بکنم .وجدان من بابت کاری ک کردم راحته. و دلیلی برا توضیح به شپا ندارم .

نه آخه میگید راهنمایی من خندم میگیره شما هیچ راهنمایی به من نکردین . فقط خواستم بگم هیچ راهنمایی به من نکردید اتفاقا اونی که راهنماییتون کرد من بودم شما حتی خبر ندارید برای طرح باید چه کنید چطور میتونید خوب بودن یک رشته رو تضمین کنید ؟ . خدانگهدار

monavvar

New member
من وقتم و انرژیم تلف اطلاعات بیهوده نمیکنم .ندونستن اینکه برا طرح باید از کجا اقدام کنم اصلا باعث شرمندگی نیست. مم وقتم رو پایرچیزاهایی گذاشتم که ارزش داشته باشه. ضمنا من خیلی ب اطلاعات شما در مورد طرح تکیه نکردم .اینکه ندونم تراز حتی چیه ..یا اینکه چرا دانشگاه شما تو دفترچه امسال نیست ...یا اینکه تا چه رتبه ای ادم قبول میشه مباحثی نبوده که بنده وقتمو تلفش کنم ...مطمعنا مباحثی بودن که خیلی مهمتر ازین حواشیه .خوب اگر از من راهنمایی نگرفتین چرا الان اون 350 هزار تومنی رو که خرج کردید رو میگدارید پای من ؟!

فاطمه...

New member
بیخیال منور مهم اینه که شما امسال رتبه یک شدی و این کار هر کسی نیس ، اصلا اشتباه با اینجور ادمای بی منطقی بحث کرد

12500

Member
اقا یا خانم دیوکسین: درامد طرح پزشکی اونم تو مناطق محروم و دور افتاده به مدت 2 سال شاید حدود 10 تومن باشه..وگر نه الان همه پزشکا عمومی میلیاردر باشن ک همچین چیزی نیست...پزشکی عمومی ک مطب ندارد و در یک درمانگاه مشغول کار هست یک کارمند حساب میشه فک میکنید دولت واقعن میاد به پزشک عمومی ماهی 15 میلیون بده؟؟؟؟
بعدشم رشته پرستاری نمیدونم بعد ارشد چیکاره میشن ولی رشته بهداشت محیط بیشتر تو شرکت های فنی مهندسی مشاور و طراح شبکه های جمع اوری اب و فاضلاب هستن ک درامدش بسیار بیشتر از یه پزشکی عمومی هست

کسانی ک یک سال خوندن ولی به هر دلیل نتونستن رتبه خوب بگیرن(تو کنکور ارشد) اگه یه سال دیگه بخونن حتمن جز رتبه های برتر میشن ولی اگر از این شاخه برن به شاخه دیگه احتمال قبول شدن تو رشته پزشکی هم واسشون ضعیفه..چ بسا بعد 2 سال(1سال ارشد دادن و 1 سال پزشکی خوندن)بفهمه ک چ اشتباهی کرده ک دیگه واقعن دیره

آخرین ویرایش:

digoxin

New member
اقا یا خانم دیوکسین: درامد طرح پزشکی اونم تو مناطق محروم و دور افتاده به مدت 2 سال شاید حدود 10 تومن باشه..وگر نه الان همه پزشکا عمومی میلیاردر باشن ک همچین چیزی نیست...پزشکی عمومی ک مطب ندارد و در یک درمانگاه مشغول کار هست یک کارمند حساب میشه فک میکنید دولت واقعن میاد به پزشک عمومی ماهی 15 میلیون بده؟؟؟؟
بعدشم رشته پرستاری نمیدونم بعد ارشد چیکاره میشن ولی رشته بهداشت محیط بیشتر تو شرکت های فنی مهندسی مشاور و طراح شبکه های جمع اوری اب و فاضلاب هستن ک درامدش بسیار بیشتر از یه پزشکی عمومی هست

کسانی ک یک سال خوندن ولی به هر دلیل نتونستن رتبه خوب بگیرن(تو کنکور ارشد) اگه یه سال دیگه بخونن حتمن جز رتبه های برتر میشن ولی اگر از این شاخه برن به شاخه دیگه احتمال قبول شدن تو رشته پزشکی هم واسشون ضعیفه..چ بسا بعد 2 سال(1سال ارشد دادن و 1 سال پزشکی خوندن)بفهمه ک چ اشتباهی کرده ک دیگه واقعن دیره

دانشجوی پزشکی سال آخر حقوقش 7 میلیون تومان در ماه هستش اگه اینو نمیدونید بدونید . ضمنا تروخدا حرف از رشته های الکی مثل بهداشت محیط و اینا نزنید آدم خندش میگیره دلتون خوشه . من پرستاری رو که جز رشته های تاپ لیسانس حساب میشه دارم درموردش حرف میزنم . مطمئن باشید اگر الان دارم درباره پزشکی حرف میزنم ولی ارشد پرستاری بد نیست ولی اگه رشتم بهداشت و این چیزا بود مطمئن باش صد در صد بیخیال ارشد میشدم .
ضمنا شما یه دونه فارغ التحصیل بهداشت بهم معرفی کن که اندازه یه پرستار حقوقش باشه چه برسه به یک پزشک عمومی . بعضیا واقعا توهم میزنن

آخرین ویرایش:

هانیه

Well-known member
ایا اینجا دعوای مجازی میباشد؟اینقدر دوست دارم الان با یکی دعوا کنم خخخخ

اقا دیوکسین 7تومن یکم خیلی زیاد نیست تو روستا 5تومن هست تو شهر دو تومن

ولی اینکه برید پزشکی بخونین کار بسیار عالی وقابل ستایشی هست حتما اینکار رو انجام بده شاغلم هستی حقوق داری بری دانشگاه هم شاید معادل سازی کردی برخی واحد ها تو
نقل قول ممنوع.

gognussss

New member

دانشجوی پزشکی سال آخر حقوقش 7 میلیون تومان در ماه هستش اگه اینو نمیدونید بدونید . ضمنا تروخدا حرف از رشته های الکی مثل بهداشت محیط و اینا نزنید آدم خندش میگیره دلتون خوشه . من پرستاری رو که جز رشته های تاپ لیسانس حساب میشه دارم درموردش حرف میزنم . مطمئن باشید اگر الان دارم درباره پزشکی حرف میزنم ولی ارشد پرستاری بد نیست ولی اگه رشتم بهداشت و این چیزا بود مطمئن باش صد در صد بیخیال ارشد میشدم . ضمن اینکه دولتی هم بهداشت حرفه ای قبول شدم و نرفتم !!!!
ضمنا شما یه دونه فارغ التحصیل بهداشت بهم معرفی کن که اندازه یه پرستار حقوقش باشه چه برسه به یک پزشک عمومی . بعضیا واقعا توهم میزنن
دوست گرامی اگه شما پرستاری داخل جراحی خوندین مام 4 واحد سم شناسی پزشکی خوندیم اصلا این به کنار،شما اندازه 10تا کارگر تو بیمارستان کار میکنین حقوقتون میشه 2تومن اما من آشنا دارم کاردان بهداشت عمومی حقوقش 1میلیون و 800تومن قرآن رو شاهد میگیرم ک حرفم دروغ نیست.شما لازم نکرده درمورد رشته ها اظهار نظر کنی هررشته ای جایگاه شغلی سختی و مشکلات مخصوص به خودش رو داره.دانشجوی سال هفت پزشکی غلط کرده حقوقش 7میلیونه...داداش من تو یزد پزشکی خونده 3سال پیش تموم کرده برا هرشیفت شبی که دوره انترنی میرفت 60تومن پول میدادن والسلام.الانم تو مرکز بهداشت و اورژانس بیمارستان کار میکنه و حقوقش در کل 11تومنه.وقتی از چیزی اطلاع نداری لاف بیخود نزن.یکمم ادب و تربیت یاد بگیر که چجور تو یه جمع صحبت کنی و به کسی یا رشته ای توهین نکنی.

دوست گرامی اگه شما پرستاری داخل جراحی خوندین مام 4 واحد سم شناسی پزشکی خوندیم اصلا این به کنار،شما اندازه 10تا کارگر تو بیمارستان کار میکنین حقوقتون میشه 2تومن اما من آشنا دارم کاردان بهداشت عمومی حقوقش 1میلیون و 800تومن قرآن رو شاهد میگیرم ک حرفم دروغ نیست.شما لازم نکرده درمورد رشته ها اظهار نظر کنی هررشته ای جایگاه شغلی سختی و مشکلات مخصوص به خودش رو داره.دانشجوی سال هفت پزشکی غلط کرده حقوقش 7میلیونه...داداش من تو یزد پزشکی خونده 3سال پیش تموم کرده برا هرشیفت شبی که دوره انترنی میرفت 60تومن پول میدادن والسلام.الانم تو مرکز بهداشت و اورژانس بیمارستان کار میکنه و حقوقش در کل 11تومنه.وقتی از چیزی اطلاع نداری لاف بیخود نزن.یکمم ادب و تربیت یاد بگیر که چجور تو یه جمع صحبت کنی و به کسی یا رشته ای توهین نکنی.
منظورتون ماهی 11 تومنه؟

هانیه

Well-known member
11تومن خوبه هااااااااااا

منم برم مجدد کنکور بدم پزشک شم

دکترا بگیرم اینهمه درامد نخاهم داشتش ک

digoxin

New member
.......................................... دوستان خدانگهدار ........................................

آخرین ویرایش:

gognussss

New member
از آشناهای داداشم متخصص بیهوشی هست تو 3تا بیمارستان کارمیکنه 600میلیون درآمد ماهیانه ش هست!!!!شاید باورتون نشه ولی بقرآن قسم راس میگم....یعنی هرسال میدونین چقد میشه؟!

roya .h

New member
سلام دوستان
ببین اقای دیگوکسین یا داروی دیگه مشکل توفقط وفقط پوله پول
اگه داریم واسه ارشد میخونیم برامون پول مهم نیست فقط مهم اینه که سطح اطلاعاتمون بره بالا
منورجونم که میگی منابع وخوندنش اشتباه بوده مثل اینکه ایشون رتبه 1 کشور هستن هااااااا!!!!!!!!!!!!!!
ضمنا اقای ققنوس درسته اقای دیگوکسین واقعا به رشته بهداشت توهین کردن درحالیکه هر رشته ای بهترینه حتی تاریخ جغرافیا فقط به 1 شرط که بتونی تو اون رشته بهترین باشی ولی اینکه میگین پرستار اندازه 10 کارگر توبیمارستان کار میکنه وحقوقش واما کاردان بهداشت .......خوب نیس این حرفا.......همه رشته ها محترمه جای خودشون

بالا