mehdizadoraatashin
New member
یکو هفصد!خوب میگیری......یه سری اخبار تاریخ اعلام نتیجه ازاد گفت دو یا نه شهریور چون نردیک تلویزیون نبودم نتونستم تشخیص بدم گفت دو یا نه!!!!!!
- - - Updated - - -
اگه تمدید کنن؟!!! حتما تمدید میکنن
یکو هفصد!خوب میگیری......یه سری اخبار تاریخ اعلام نتیجه ازاد گفت دو یا نه شهریور چون نردیک تلویزیون نبودم نتونستم تشخیص بدم گفت دو یا نه!!!!!!
- - - Updated - - -
اگه تمدید کنن؟!!! حتما تمدید میکنن
الان گفتن واسه تمدید طرح اعتبار نداریم
واقعا نداره؟جا ما ماخی نهصد کلینیک ویژساینجا کلینیک ویژه نداره
یکو هفصد!خوب میگیری......
تهران میفرقه!یک و هفصد خوبه؟!!!!!!! یکی از همکلاسیهای من رفته یه بیمارستان خصوصی تو تهران ماهی حدوددو تومن بهش میدن تازه هنو طرحم نرفته
دیگه قسمتت حتما همین بوده محسن جانمن اگه ازدواج نکرده بودم میرفتم تهران
محسنم درصدام شانسی خوب شد قبل عید با مسول بخشمون عقد کردم اون دکترا قبول شد گفت شرکت کن کلا درگیر بودم 10 روز اخرو مرخصی گرفتم کلا امسال شرکت کردم از خانمم عقب نمونم[emoji3]
همکلاسی خودمم با مربیمون ازدواج کرد.همین چن ماه پیش
واااااااااااااااااای بسم الله با مربی ازدواج کرد؟ حالا هم کلاسیت دختر بود یا پسر ؟
د وستم پسه دیگه .مربی مون هم یه سال بزرگتره ازش.ارشد داخلی دارهواااااااااااااااااای بسم الله با مربی ازدواج کرد؟ حالا هم کلاسیت دختر بود یا پسر ؟
آره منم خیلی حسرت خوردم.فک کن واسه یه سوال ک اینجوری اشتباه کنی 5درصد ناقابل کم میشی.وااااااااااااااای توروخدا نگین منم تو کودکان یه سوال رو تو دهنم گفتم ج فلانه تو برگه گزینه اشتباه زدم کلی اعصابم خورد شد کم مونده بود سرمو بکوبم به دیوار!!!!!!! مسموم شدن ونداشتن تمرکز از یه طرف از طرفیم اشتباهی زدن نمیدونم این چه بلایی بود اومد سرم اونم از استرس زیادی شد بازم توکل بخدا شاید قسمتم این بود:sadsmiley:
مربی دختر.همکلاسیم پسر.مربی بخش داخلیمون بودمگه چیه؟! احتمال خ زیاد هم کلاسیش دختر بوده