نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد فیزیک پزشکی اردیبهشت 94

shadman

New member
وای از دل نگین که دلم کبابه
راستی دوستان توجه کنین سوال 58 چون c^2 رو نداره باید حذف شه نه؟؟؟؟

spin

New member

سلام
ببخشید تو سوال 21گفته پرتو را نسبت به وضع قائم 60 درجه می چرخانیم.یعنی زاویه با سطح بلور میشه 30 درجه.وتو رابطه بازتاب براگ sin aسینوس زاویه با سطح بلور هستش.یعنی به نظر می رسه ج درسته.

سلام
ببخشید تو سوال 21گفته پرتو را نسبت به وضع قائم 60 درجه می چرخانیم.یعنی زاویه با سطح بلور میشه 30 درجه.وتو رابطه بازتاب براگ sin aسینوس زاویه با سطح بلور هستش.یعنی به نظر می رسه ج درسته.

راستش دیگه تاب غلط ندارم واقعا حسش نیست رو جوابم بحث کنم حرفتون رو می پذیرم
می دونین 3 تا سئوال رو مفت غلط زدم و یه سئوال رو خیلی مفت تر نزدم و این خیلی زیاد حالم رو گرفته

spin

New member
راستش دیگه تاب غلط ندارم واقعا حسش نیست رو جوابم بحث کنم حرفتون رو می پذیرم
می دونین 3 تا سئوال رو مفت غلط زدم و یه سئوال رو خیلی مفت تر نزدم و این خیلی زیاد حالم رو گرفته

نگران نباشین خدا بزرگه.تغریبا همه تو یه وضعیتیم.هر چی خیره همون پیش بیاد.

نگران نباشین خدا بزرگه.تغریبا همه تو یه وضعیتیم.هر چی خیره همون پیش بیاد.

می دونین من بعد چند سال با فرصت خیلی خیلی کم تو آزمون شرکت کردم
من اونقدر و منبع نداشتم که رابطه چرنکوف رو از اینترنت از متن انگلیسی پیدا کرده بودم حالم بدجور گرفته شد که حواسم رو جمع نکردم سر امتحان

shadman

New member
کاش ریاضیو سخت میدادن :sadsmiley:
الان دیگه معلوم نیست چی میشه
دوستان عزیز خودم و شما رو تا اعلام کلیدا به خدا میسپارم
شاد باشین :smiliess (10):

spin

New member
وای از دل نگین که دلم کبابه
راستی دوستان توجه کنین سوال 58 چون c^2 رو نداره باید حذف شه نه؟؟؟؟

سلام
درسته حق یا شماست.منم مثل شما فکر می کنم ولی متاسفانه تو یکی دو تا از کتابا انرژی رو برحسبMev/c^2نوشته.یعنی طراح ممکنه ادعا بکنه چون واحد انرژی رو نخواستم پس سوال گزینه ی صحیح داره.

spin

New member
می دونین من بعد چند سال با فرصت خیلی خیلی کم تو آزمون شرکت کردم
من اونقدر و منبع نداشتم که رابطه چرنکوف رو از اینترنت از متن انگلیسی پیدا کرده بودم حالم بدجور گرفته شد که حواسم رو جمع نکردم سر امتحان

من هر کی که بهش دسترسی داشتم باهاش صحبت کردم کسی مطمئن نیست چیکار کرده.پس اصلا معلوم نیست چی بشه امسال.از طرفی ریاضی کشکی بود یعنی کسی که خونده بود با کسی که نخونده بود فرقی نمی کرد.انشاالله هر چی خیره همون پیش بیاد برامون.
منم وضعیتم مثل شماست فقط فیزیک وهسته ای رو نصفه نیمه خوندم.3 تا درسم سفید سفیده.

سلام
درسته حق یا شماست.منم مثل شما فکر می کنم ولی متاسفانه تو یکی دو تا از کتابا انرژی رو برحسبMev/c^2نوشته.یعنی طراح ممکنه ادعا بکنه چون واحد انرژی رو نخواستم پس سوال گزینه ی صحیح داره.

1-درصورتی که c^2 مطرح نباشه کدوم گزینه درسته؟
2 می شه بی زحمت یه نگاه به این دوتا حل بندازین من 4 رو ج زدم خودم ولی اومدم نگاه کردم دیدم ب درسته حالم گرفته شد

2 می شه بی زحمت یه نگاه به این دوتا حل بندازین من 4 رو ج زدم خودم ولی اومدم نگاه کردم دیدم ب درسته حالم گرفته شدimg041.jpgimg043.jpg

atefe omrani

New member
سلام

منم 30 درجه گرفتم نمیدونم چرا جواب ندادم سوالو!!!!

atefe omrani

New member
بچه ها ناراحت نباشین
همگی تو شرایط مشابه هستیم،سوالاتی رو نزدم که الان هرچی نگاه میکنم به دفترچه دلیلشو نمیفهمم
حلشو نوشتم اما گزینه رو نزدم،فیزیک خیلی نزده دارم که حل کردم،داره دقم میده:14:
ریاضی بخاطر سوالای پارسال کلی از وقتمو گذاشتم واسه حل معادلات و تابع گاما و بتا!!!!:j58r36j3gcr4suxymup
سوالای آبکی که هرکی نخونده بود هم براحتی 50 میزد
وقت کم آوردم واسه خوندن هسته ای
همگی اشتباهات و شرایط مشابهی داشتیم
نگران نباشین و توکل بخدا
هرچه بادا باد:riz304:

spin

New member
2 می شه بی زحمت یه نگاه به این دوتا حل بندازین من 4 رو ج زدم خودم ولی اومدم نگاه کردم دیدم ب درسته حالم گرفته شدمشاهده فایل‌پیوست 7919مشاهده فایل‌پیوست 7920

نه شک نکنید 4 ج درسته.این سوالی که حلش رو گذاشتین محور چرخش مماس بر دیواره ی دایره ودر امتداد سطح دایره هستش.ولی سوال 4 محور چرخش موازی محور عمود بر سطح دایره هستش.

بالا