:':':
New member
راستی سوال32 انتقال و توزیع کلیدش اشتباهه چون با گذشت زمان هم عدد رینولد کاهش میابد وهم زبری لوله افزایش پیدا میکنه در نتیجه ضریب دارسی ویسباخ هم افزایش میابد من به اینسوال اعتراض کردم
الان تو کلید زده هر ۲افزایش
راستی سوال32 انتقال و توزیع کلیدش اشتباهه چون با گذشت زمان هم عدد رینولد کاهش میابد وهم زبری لوله افزایش پیدا میکنه در نتیجه ضریب دارسی ویسباخ هم افزایش میابد من به اینسوال اعتراض کردم
صفحه 173 کتاب ززولی پایین صفحه....
منم ph زدم چرا کربنات گفته؟؟؟
الان تو کلید زده هر ۲افزایش
منم ph زدم,البته میدونستم که ازون به ph ربطی نداره ولی به نظرم از بقیه گزینه ها بهتره
من تو کتاب تستا خانیران خوندم ک کاهش پی اچ باعث افزایش پایداری ازون میشه....
من هم pH زدم تو تست ها خانیران گفته بود pH پایین باعت موثر تر بودن ازن زنی مبشهمن تو کتاب تستا خانیران خوندم ک کاهش پی اچ باعث افزایش پایداری ازون میشه....
من هم pH زدم تو تست ها خانیران گفته بود pH پایین باعت موثر تر بودن ازن زنی مبشه
شما درصداتون چطور بوده؟
کتاب خانیران دم دستتون هست که سوالش رو پیدا کنید؟
الان دم دستم نیست. من بیشتر درسا بین ۴۷- ۵۶ هستم. ولی هیدرولیک با این که تمام مسایل رو بلد بودم ولی چون ماشین حساب نداشتم نتونستم خوب بزنم ۱۷ درصد سر جلسه باورتون نمیشه اشکام سرازیر شده بود من میدونم اگه میخواستم با دست اینا رو حل کنم هم وقتم گرفته میشد و هم تو محاسبه حتما اشتباه میکردم زبانم ۲۳ درصد
بچه ها ضریب زبان ۱/۵ یا ۲؟
الان دم دستم نیست. من بیشتر درسا بین ۴۷- ۵۶ هستم. ولی هیدرولیک با این که تمام مسایل رو بلد بودم ولی چون ماشین حساب نداشتم نتونستم خوب بزنم ۱۷ درصد سر جلسه باورتون نمیشه اشکام سرازیر شده بود من میدونم اگه میخواستم با دست اینا رو حل کنم هم وقتم گرفته میشد و هم تو محاسبه حتما اشتباه میکردم زبانم ۲۳ درصد
هیچ کدومتون تخمین رتبه شرکت کردین؟
خوب پس چرا میگی میانگین درسات 40 درصد هست؟؟اگه بین 47 تا 56 زده باشی میانگینت بالای 50 هست:smiliess (11):الان دم دستم نیست. من بیشتر درسا بین ۴۷- ۵۶ هستم. ولی هیدرولیک با این که تمام مسایل رو بلد بودم ولی چون ماشین حساب نداشتم نتونستم خوب بزنم ۱۷ درصد سر جلسه باورتون نمیشه اشکام سرازیر شده بود من میدونم اگه میخواستم با دست اینا رو حل کنم هم وقتم گرفته میشد و هم تو محاسبه حتما اشتباه میکردم زبانم ۲۳ درصد
هیچ کدومتون تخمین رتبه شرکت کردین؟
خوب پس چرا میگی میانگین درسات 40 درصد هست؟؟اگه بین 47 تا 56 زده باشی میانگینت بالای 50 هست:smiliess (11):
تا پارسال معمولا روال اینجوری بود که میانگین 8 درس (زبانو سفید بذاری) بالای 50 بود تهران قطعی بود.. یه کم پایین ترش هم احتمالش بود.. و میانگین های بالای 30 هم معمولا قبول میشدن...به نظرتون با چه میانگینی قبول میشیم؟