نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد بهداشت محیط اردیبهشت 94

:':':

New member
راستی سوال32 انتقال و توزیع کلیدش اشتباهه چون با گذشت زمان هم عدد رینولد کاهش میابد وهم زبری لوله افزایش پیدا میکنه در نتیجه ضریب دارسی ویسباخ هم افزایش میابد من به اینسوال اعتراض کردم

الان تو کلید زده هر ۲افزایش

New member
وااا من چرا اینجوری دیدم؟خب من یه غلط دیگه هم دارم

New member
من تو کتاب تستا خانیران خوندم ک کاهش پی اچ باعث افزایش پایداری ازون میشه....

آره این رو نوشته منم از رو همین ph رو زدم ولی تو ام به عنوان نکته نوشتم که ph رو ازون تاثیر نداره

rosa68

New member
شما درصداتون چطور بوده؟
کتاب خانیران دم دستتون هست که سوالش رو پیدا کنید؟

الان دم دستم نیست. من بیشتر درسا بین ۴۷- ۵۶ هستم. ولی هیدرولیک با این که تمام مسایل رو بلد بودم ولی چون ماشین حساب نداشتم نتونستم خوب بزنم ۱۷ درصد سر جلسه باورتون نمیشه اشکام سرازیر شده بود من میدونم اگه میخواستم با دست اینا رو حل کنم هم وقتم گرفته میشد و هم تو محاسبه حتما اشتباه میکردم زبانم ۲۳ درصد

rosa68

New member
الان دم دستم نیست. من بیشتر درسا بین ۴۷- ۵۶ هستم. ولی هیدرولیک با این که تمام مسایل رو بلد بودم ولی چون ماشین حساب نداشتم نتونستم خوب بزنم ۱۷ درصد سر جلسه باورتون نمیشه اشکام سرازیر شده بود من میدونم اگه میخواستم با دست اینا رو حل کنم هم وقتم گرفته میشد و هم تو محاسبه حتما اشتباه میکردم زبانم ۲۳ درصد

بچه ها ضریب زبان ۱/۵ یا ۲؟

New member

منم اصلا واسه زبان وقت نداشتم،سر حساب خیلی گیجم هزار بار حساب میکردم که نکنه اشتباه کرده باشم,من تا ساعت ۵اینا فقط داشتم هیدرولیک و انتقال جواب میدادم

12500

Member
خوب پس چرا میگی میانگین درسات 40 درصد هست؟؟اگه بین 47 تا 56 زده باشی میانگینت بالای 50 هست:smiliess (11):

hosseintorabi

New member
به نظرتون با چه میانگینی قبول میشیم؟
تا پارسال معمولا روال اینجوری بود که میانگین 8 درس (زبانو سفید بذاری) بالای 50 بود تهران قطعی بود.. یه کم پایین ترش هم احتمالش بود.. و میانگین های بالای 30 هم معمولا قبول میشدن...

بالا