:':':
New member
سوال ۱۹ وجود رودخانه برای شبکه مجزا هست نه مشترک من فک میکنم گزینه یک صحیح باشه
بافت سنگی واسه مشترک؟
سوال ۱۹ وجود رودخانه برای شبکه مجزا هست نه مشترک من فک میکنم گزینه یک صحیح باشه
مثلن اتنقال و توزیع و هیدرو لیک ک بیشترین درصد اعتراضا هست چ جوری رفرنس اعلام کنیم:wacsmiley:اما به نظرم با رفرنس باشه تاثیر گذارتره
- - - Updated - - -
من سعی میکنم واسه کلیات رفرنس لاتین رو دانلود کنم اگه تونستم کوکسیلا رو پیدا میکنم میگم بهتون
مثلن اتنقال و توزیع و هیدرو لیک ک بیشترین درصد اعتراضا هست چ جوری رفرنس اعلام کنیم:wacsmiley:
اونا رو حل رو بنویسیم دیگه
اونایی ک حل کردنی نیس خوو چیکار کنیم
واسه هوا و شیمی اعتراضی نداری؟؟
خوب بافت سنگی رو چطور توجیج میکنید؟؟ بافت سنگی نیاز ب تراشیدن سنگ و افزایش هزینه های مشترک میشه
گزینه ب که روزهای بارندگی کم داره و گزینه د که وجود رودخانه توش هست که کلا رد میشن چون مربوط به شبکه مجزا میشه میمونه الف و ج که فک میکنم نیاز به پمپاژ هزینه بر دار تر باشه البته سنجش ج رو صحیح اعلام کرده
گزینه ب که روزهای بارندگی کم داره و گزینه د که وجود رودخانه توش هست که کلا رد میشن چون مربوط به شبکه مجزا میشه میمونه الف و ج که فک میکنم نیاز به پمپاژ هزینه بر دار تر باشه البته سنجش ج رو صحیح اعلام کرده
به نظر من اگه بتونیم بافت سنگی رو توجیه کنیم پس پمپاژ هم میتونیم توجیه کنیم چون جفتش اثر مشابه داره
:
در مورد سوال ۱۷ نظرتون چیه؟:21:
سوال 17 کدومه؟
سوال 17 کدومه؟
اعتراض دادین؟؟؟؟
:
در مورد سوال ۱۷ نظرتون چیه؟:21:
سوال 17 رو من گزینه 3 شدت بارش و زمان بارش و سطح و تعداد ادم رو نوشتم شما کدوم زدید؟؟