نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد بهداشت محیط اردیبهشت 94

:':':

New member
همه اینا رو باید طبق رفرنس اعتراض کنیم که مشکلمون اینجاست کسی رفرنس نداره

12500

Member
بدون این ک گزینه های صفحه و سال انتشار و ... پر کنیم فک کنم میشه فرم اعتراض را پر کرد گفته موارد ستاره دار الزامی هس

New member
اما به نظرم با رفرنس باشه تاثیر گذارتره

- - - Updated - - -

من سعی میکنم واسه کلیات رفرنس لاتین رو دانلود کنم اگه تونستم کوکسیلا رو پیدا میکنم میگم بهتون

12500

Member
اما به نظرم با رفرنس باشه تاثیر گذارتره

- - - Updated - - -

من سعی میکنم واسه کلیات رفرنس لاتین رو دانلود کنم اگه تونستم کوکسیلا رو پیدا میکنم میگم بهتون
مثلن اتنقال و توزیع و هیدرو لیک ک بیشترین درصد اعتراضا هست چ جوری رفرنس اعلام کنیم:wacsmiley:

rosa68

New member
خوب بافت سنگی رو چطور توجیج میکنید؟؟ بافت سنگی نیاز ب تراشیدن سنگ و افزایش هزینه های مشترک میشه

گزینه ب که روزهای بارندگی کم داره و گزینه د که وجود رودخانه توش هست که کلا رد میشن چون مربوط به شبکه مجزا میشه میمونه الف و ج که فک میکنم نیاز به پمپاژ هزینه بر دار تر باشه البته سنجش ج رو صحیح اعلام کرده

New member
گزینه ب که روزهای بارندگی کم داره و گزینه د که وجود رودخانه توش هست که کلا رد میشن چون مربوط به شبکه مجزا میشه میمونه الف و ج که فک میکنم نیاز به پمپاژ هزینه بر دار تر باشه البته سنجش ج رو صحیح اعلام کرده

کلا واسه این کارا هزینه از همه مهمتره خب بافت سنگی اصلا واسه مشترک مناسب نیست

12500

Member

خوب بارها تو کتاب تستا گفته بافت سنگی واسه مشترک مناسب نیس ما همون اول گزینه 1 رد میشه ولی رودخانه رو انقد جایی تکرار نکرده فک کنم همون ج را قبول کنیم سنگین تریم.

New member
به نظر من اگه بتونیم بافت سنگی رو توجیه کنیم پس پمپاژ هم میتونیم توجیه کنیم چون جفتش اثر مشابه داره

rosa68

New member
سوال 17 کدومه؟

جریان های نفوذی به چه عواملی بستگی داره. انتقال و جمع اوری رو میگم. یه سوال توی درصد گیری اگه درقد مثلا 496.بشه اینو سنجش گرد میکنه یا همین طور تو کارنامه میذاره. منظورم اینه اگه سومین رقم اعشار ۵ به بالا بود گرد کنه۵۵۵. رو ۵۶. کنه

بالا