hosseinpour
New member
منم اتفاقا 3 رو ب و 4 رو ج زدم اما مطمئن نیستمگزینه ب درسته- پیشگیری اولیه شیوع رو کاهش میده (جلوگیری از افزایش موارد بروز) و نوع دوم اون رو افزایش میده (موارد بیشتری تو غربالگری پیدا میشن و درمان طول عمر اونارو زیاد میکنه)
منم اتفاقا 3 رو ب و 4 رو ج زدم اما مطمئن نیستمگزینه ب درسته- پیشگیری اولیه شیوع رو کاهش میده (جلوگیری از افزایش موارد بروز) و نوع دوم اون رو افزایش میده (موارد بیشتری تو غربالگری پیدا میشن و درمان طول عمر اونارو زیاد میکنه)
29 میشه دال این سوالم فک کنم سوال 1 فصل 7 گوردیس باشه......کارآزمایی های بالینی تصادفی باعث افزایش اعتبار درونی میشه اما رو اعتبار خارجی تاثیر نداره متاآنالیز باعث افزایش اعتبار بیرونی ( تعمیم پذیری) میشه.29 چی میشه
فقط برای ترفیع رتبه ؟؟؟؟ فقط ؟ فقط ؟
دوست عزیز میدونی رتبه چیه ؟
تفاوت پست سازمانی و رتبه رو میدونی ؟
میدونی توی حکم استخدامی ، چه شکلی ارتقاء گروه میدن ؟
میدونی ترفیع یک کارمند به چه شکل صورت می گیره ؟
جهت استحضارت ، من شخصا دنبال ترفیع نبودم. خدا رو شکر وضع مالیم اونقد خوبه که حقوق کارشناسی و ارشد برام توفیری نداشت ( در کل حقوق کارمندی برام اهمیتی نداره چون منبع اصلی درآمدم نیست)
اصولا تو بحثاتون شرکت نمیکنم ولی جوابت رو برا این دادم چون هم پیرم ، هم کارمندم و هم دنبال ترفیع رتبه !!!!! نبودم .
برقرار باشید و سبز ...
101_____________
سلام.اینا را کجای سایت زده؟!مطمینید درسته؟
سوال 101 را ب
سوال 103 را ج
سوال 111 را الف
سوال 113 را ب
سوال 118 را ج
زدم.میشه اگه کسی حل کرده راه حلشو بده ببینم کجا اشتباه کردم:smiliess (2):
سوال13 :
بروز مواجهه یافته*سالم مواجهه نیافته تقسیم بر سالم مواجهه یافته*بروز مواجهه نیافته
این سوال که دقیقا متن گوردیسه و جوابش میشه الف ( تو گوردیس دقیقا تو یه جدول 5 روش تعیین پیش آگهی رو نوشته : میانه زمان بقا ، میزان بقای نسبی ، میزان بقای 5 ساله ، میزان کشندگی و فک کنم میزان بقای مشاهده شده ) اتفاقا نوشته به دو دلیل میانگین زمان بقا کاربرد کمتری دارد......
دوستان در مورد سوال 105. همیشه دو روش برای حل این مدل سوالا دیدم. جالبه که جوابش هم فرق میکنه.
وقتی دو آزمون داریم، و سوال از ما میخواد که حداقل یکی از دو آزمون، بیماری تشخیص بده. میگیم یا احتمال موفقیت a، یا احتمال موفقیتb. که میشه احتمال اشتراکشون. با این روش، جواب میشه الف.
شما مطمئنید 30 جوابش میشه د ( 59 درصد )؟ چون من هرچی حساب می کنم فقط قسمت دوم فرمول( درصد موافقت مورد انتظار) 59.2 به دست میاد و جواب کلیش هم تقریبا 0.25 به دست میاد که تو گزینه ها نیس ، به نظر شما سوالش اشتبا نیس یه وقت؟پاسخ احتمالی چند تا از سوالات مبانی :
14 ب
15 ج
30 د
18 ج
19 الف
9 د
12 د
13 ب
10 ب
16 ج
29 د
8 ج
1 ج
3 ب
11 د
17 الف
20 الف
27 ج
23 الف ( طبق کتاب گوردیس ) ... ج ( طبق اسلاید یکی از اساتید محترم )
28 ج
26 ج
24 ب
21 د
25 الف
22 د
6 ب
4 ج
7 ب
من که زدم گزینه ج چون وقتی گفته P(x) بزرگتر یا مساوی یک برابر با یک دومه و چون جمع احتمالات همیشه برابر با یکه پس نتیجه می گیریم که احتمال اینکه X برابر با صفر باشه هم یک دومه ( حالت متمم) و اگه تو فرمول پواسون X رو صفر بذارین جواب آخرتون به دست میاد e به توان منفی لاندا برابر با یک دوم که لاندا( برابر با میانگینه ) برابر با ln 2 به دست میاد.......سوال 100 چی میشه؟؟
شما مطمئنید 30 جوابش میشه د ( 59 درصد )؟ چون من هرچی حساب می کنم فقط قسمت دوم فرمول( درصد موافقت مورد انتظار) 59.2 به دست میاد و جواب کلیش هم تقریبا 0.25 به دست میاد که تو گزینه ها نیس ، به نظر شما سوالش اشتبا نیس یه وقت؟
ممنون. هر چند مشخص نیست اما یک جورایی بعد از جلسه مطمعن بودم قبول میشم. حس خوب قبولی باید سر جلسه و با پاسخ دادن منتفل بشه به آدم. آره بابا این پیرها دست بردار نیستند که. همشون کارمندند و ول کن اپید نیستن فقط برای ترفیع رتبه میخوان قبول شن.
ببینیم در نهایت چی میشه[/quot
دوست عزیز سهمیه کارمندی رو برداشتند.تعداد دفعات شرکت در کنکور هم امتیاز محسوب نمیشه پس فقط معلومات علمی نتیجه رو مشخص میکنه.حالا چه پیرمرد عصا به دست باشه که با همه مشکلات زندگی و کار زحمت کشیده باشه و یا جوان بیکار جویای کار
درضمن فکر نکنم کسی بخاطر ماهی صد هزار تومن افزایش حقوق حاضر باشه از زندگیش بزنه و اینقدر تلاش کنه تا از جوانهای پرمدعا جلوبزنه
سلام و عرض ادب
اپیدمیولوژی واقعا عشق است و مطمعنم همه کسانی که وارد این رشته می شوند عاشق این رشته هستند و حتی شخصا دیده ام که فردی سالها تلاش کرد تا ئارد این رشته شود کسی که هفت سال مداوم کنکور داد و البته بخاطر کارمندی و زن و بچه هر سال هم مشکلی پیش می آمد و نمی توانست به اندازه کافی بخواند ایشون همکلاس ارشد ما بودند شکر خدا الان هم دارن آماده دکتری میشن. دوستان عزیز کسی که می خواهد وارد این رشته شود باید رقابت کند چه با پیرمردها چه با جوانها. رقابت در این رشته فوق العاده سخت تر و شدید تر است. این هم برای همه ماها مسجل شده است که معمولا رشته های بقول معروف رقیب کسانی را دارند که نتوانسته اند اپیدمیولوژی قبول شوند و سپس رفته اند دنبال آن رشته. رشته هایی مثل آموزش بهداشت، اقتصاد بهداشت، مدیریت و ....
بله برای قبولی در این رشته "گاو نر می خواهد و مرد کهن" باید با همین مرد های کهن رقابت کرد تا قبول شد. بنده به عنوان دانشجوی دکتری اپیدمیولوژی و کسی که با عشق و علاقه این رشته را انتخاب کرده و در ناباوری خیلی ها( رشته کارشناسی بنده مدیریت خدمات بهداشتی بود) تا اینجا رسیده ام به این نتیجه رسیده ام که تلاش حرف اول و آخر در این رشته را می زند. انشالله که همه کسانی که تلاش می کنند از وقت خود از زندگی خود و از وقت زن و بچه خود به عشق این رشته می گذرند موفق و موید باشند.
"ز گهواره تا گور دانش بجوی" بزرگان ما هم همیشه یادمان بماند.
عباسی. دکتری اپیدمیولوژی