نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد آمارزیستی اردیبهشت 94

sungirl0077

New member
البته بهتره که اینم بگم که من فقط اصفهان رو انتخاب کرده بودم وآخرین رتبه قبولی اصفهان 59 بود

Mahsabani

New member
سلام دوستان نمره کل ترازبه درصد43.07
رتبه 43
من الان نمیدونم این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امید به قبولی داشته باشم یانه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟آقای کیانی لطفا راهنماییم کنید که جایی رومیارم یا نه؟؟؟؟؟؟
مبارکه حالا وقت کردی به من مشاوره بده که چجوری بخونم مررسی

Mahsabani

New member
احتمالا امسال کنکور سخت تر بوده که با همبن درصدا رتبشون بهتر شده

jojo.ph

New member
سلام دوستان..:rose:
والا منم پارسال که رتبم 134 شد ودرصدام بهتر ازامسالم بود قبول نشدم...وطبق نتیجه پارسالم واینکه میدونستم درصدای امسالم پایین تره تقریبا مطمئن بودم قبول نمیشم ولی بهداشتیا باسوپرایز قشنگشون خیلی خوشحالم کردن :thanks:
امیدوارم همه دوستانی که به این تاپیک سرمیزدن مثل من خوشحال شن ....:auizz3ffy9vla57584x
فقط متوجه این ترازی که توکارنامه گذاشتن نشدم!!!!!!!کسی میدونه ؟؟؟؟؟؟؟

faAl

New member
سلام دوستان..:rose:
والا منم پارسال که رتبم 134 شد ودرصدام بهتر ازامسالم بود قبول نشدم...وطبق نتیجه پارسالم واینکه میدونستم درصدای امسالم پایین تره تقریبا مطمئن بودم قبول نمیشم ولی بهداشتیا باسوپرایز قشنگشون خیلی خوشحالم کردن :thanks:
امیدوارم همه دوستانی که به این تاپیک سرمیزدن مثل من خوشحال شن ....:auizz3ffy9vla57584x
فقط متوجه این ترازی که توکارنامه گذاشتن نشدم!!!!!!!کسی میدونه ؟؟؟؟؟؟؟

د آخه روم نمیشه بگم من که امسال بیشتر خوندم و بیشتر تلاش کردم سوپرایز شدم با این رتبه

jojo.ph

New member
رتبه ودرصدای یکی از دوستام....
رتبه 79
ریاضی70
نظری41.67
کاربردی34.19

jojo.ph

New member
دقیقا سوال منم همینه بقیه چرانمیان بگن چکارکردن؟؟؟؟؟؟
شماچکارکردید؟؟
بیوستاهم نیست!!!!!!!
راستی مدرس زده باشرایط خاص ؟؟؟این شرایطشوکجانوشته؟؟؟؟؟

Mahsabani

New member
من کنکور ندادم ! ولی گفتم بیام اینجا از تجربیات بچه ها واسه سال دیگه استفاده کنم ولی متاسفانه هیچ کس نیست

biosta

Well-known member
سلام
برای نبودم عذر خواهم
دعوت تان می کنم به لینک های زیر تا که دستتان بیاید با رتبه تان کجاه و با چه احتمالی می توانید قبول باشید و این که رتبه بندی دانشگاه ها چگونه است
دوستات عزیزم به مسافتی که دانشگاه ها ازتان دارند هنگام مشخص کردن ترتیب های دانشگاه ها وزن بیشتری بدهید.

http://forum.oloompezeshki.com/thread13739.html

http://forum.oloompezeshki.com/thread6891.html

mina6228

New member
با سلام . با رتبه 50 امکان قبولی در تهران هر کدوم از دانشگاههای تهران هست ؟
اگر نیست چه شهرهایی امکان قبولی هست؟

jojo.ph

New member
با سلام . با رتبه 50 امکان قبولی در تهران هر کدوم از دانشگاههای تهران هست ؟
اگر نیست چه شهرهایی امکان قبولی هست؟
سلام دوست عزیز تبریک میگم واگه درصداتونو بزارید ممنون میشم تابقیه دوستانم استفاده کنند..
دقیقا منم سوال شمارودارم ولی متاسفانه کسی نیست بتونه راهنمایی کنه البته بیوستای عزیز دوتالینک واسه راهنمایی گذاشتن ولی باتوجه به اینکه امسال نسبت به پارسال ظرفیت بهتر شده 107 نفر !!!!!نمیدونم احتمال اینکه تهرانوبیارم هستش یانه؟؟؟؟ویاغیر ازتهران میتونم به کدوم دانشگاه فک کنم........

Mahsabani

New member
پارسال چند نفر ظرفیت روزانه بود چند تا آزاد امسال چند تا روزانه هست

jojo.ph

New member
پارسال چند نفر ظرفیت روزانه بود چند تا آزاد امسال چند تا روزانه هست
اگه اشتباه نکنم پارسال 77 نفر روزانه برداشتن شبانه تهران 8 یا 10 نفر بودش وکلی بین الملل که هزینشم زیاده بود..امسال 107 نفر روزانه والبته بین الملل رونشمردم..

prinses

New member
لطفا بیو استا ی عزیز لینک کارنامه های امسالو بزنید بقیه هم بیان بگن ، من درصدامو زدم ولی فرستاده نشد ، ریاضی 70 احتمال 60 کاربردی 65 رتبه 20 شهر خودم میارم تهران فقط نمیدونم چه دانشگاهی تفاوت دانشگاهای تهران و اولویتشونو میشه یگی بگه تو رو خدا
نه امسال اصلا شبانه نداره هیچ دانشگاهی

بالا