sungirl0077
New member
البته بهتره که اینم بگم که من فقط اصفهان رو انتخاب کرده بودم وآخرین رتبه قبولی اصفهان 59 بود
مبارکه حالا وقت کردی به من مشاوره بده که چجوری بخونم مررسیسلام دوستان نمره کل ترازبه درصد43.07
رتبه 43
من الان نمیدونم این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امید به قبولی داشته باشم یانه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟آقای کیانی لطفا راهنماییم کنید که جایی رومیارم یا نه؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان..:rose:
والا منم پارسال که رتبم 134 شد ودرصدام بهتر ازامسالم بود قبول نشدم...وطبق نتیجه پارسالم واینکه میدونستم درصدای امسالم پایین تره تقریبا مطمئن بودم قبول نمیشم ولی بهداشتیا باسوپرایز قشنگشون خیلی خوشحالم کردن :thanks:
امیدوارم همه دوستانی که به این تاپیک سرمیزدن مثل من خوشحال شن ....:auizz3ffy9vla57584x
فقط متوجه این ترازی که توکارنامه گذاشتن نشدم!!!!!!!کسی میدونه ؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز تبریک میگم واگه درصداتونو بزارید ممنون میشم تابقیه دوستانم استفاده کنند..با سلام . با رتبه 50 امکان قبولی در تهران هر کدوم از دانشگاههای تهران هست ؟
اگر نیست چه شهرهایی امکان قبولی هست؟
مگه امسالم تهران شبانه برمیداره من دقت نکردم؟؟؟؟؟؟سلام فکر کنم شبانه تهران بیاری
اگه اشتباه نکنم پارسال 77 نفر روزانه برداشتن شبانه تهران 8 یا 10 نفر بودش وکلی بین الملل که هزینشم زیاده بود..امسال 107 نفر روزانه والبته بین الملل رونشمردم..پارسال چند نفر ظرفیت روزانه بود چند تا آزاد امسال چند تا روزانه هست