منم یه بار که رفتم دنبال گواهیم، یه بار این دروغ رو گفتم ولی جواب نداد!! چون بهم گفتن حالا که گمش کردی، یه استعلام باید بگیریم ببینیم شاید مدرکت جایی دیگه باشه!! منم دیدم اوضاع داره خراب میشه و الان میفهمن مدرکم تو دانشگاه ارشدمه، دیگه بی خیالش شدم!
جواب سوالتون: بله اون فرمی که مبنی بر انصرافم هست رو دارم. شونصد تا مهر هم پاش زدن! اونو دارم.
خب پس برین تودانشگاه ارشدتون اتاقی رو که پرونده هاتونو نگه میدارن پیدا کنید تواداره آموزش کل دانشگاه هست اون اتاق.
اگه برین دفترآموزش ممکنه ازتون هزینه دوترم تحصیل رایگان رو بگیرن که حدودا 5میلیون میشه چرا میگم ممکنه چون چیزی که شما میخواین مربوط به دوره کارشناسی هست واونا حق ندارن بخاطر اون جریمه تحصیل رایگان رو بگیرن مگر اینکه مثل مسئول آموزش دانشگاه ما که آدم گیری بود بخواد الکی گیر بده واین یه بهونه باشه براش.
بهترین راه اینه که شما برین همون اتاق رو پیدا کنید(محل نگهداری پرونده)بعدبهش بگین من انصراف دادم والان میخوام برم به یه دانشگاه دیگه وگواهی موقت دوره کارشناسیمو لازم دارم واون ازتون میخواد که یه چیزی نشون بدین مبنی براینکه شما واقعا انصراف دادین واونجاست که شما باید همون فرمی که شونصدتا امضا ومهر روش هست رو به اون مسئول نشون بدین وگواهی روبگیرین یا اینکه چند میلیون جریمه رو بپردازین :New (6):