نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد آمارزیستی اردیبهشت 94

Mahsabani

New member
واسه من هیچ عبارته انگلیسی نمیاد احتمالا گوشیم مشکل داره مرسی عزیزم بازم ممنون

fateme5

New member
خواهش میکنم
خب اگه میتونی با کامپیوتر هم امتحان کن. اگه دانلود کردی که هیجی اگه دانلود نکردی، بگو تا برات ایمیلش کنم(با چند تا ایمیل برات میفرستمش. هر قسمتشو با یه ایمیل میفرستم برات)

fateme5

New member
پس فعلا با اجازه
هر وقت امتحان کردی، اگه نشد بهم بگو ایمیلش کنم
بای

fateme5

New member
بچه ها من یه سوالی دارم که جوابش خیلی برام مهمه! اگه میتونید راهنمایی کنید لطفا

اگه کسی ارشد قبول بشه، برای ثبت نام، اصل مدرک لیسانسش لازمه؟ کپی اش نه ها! اصل مدرک لازمه که باشه؟

و اگه میگین که اصل مدرک برای ثبت نام لازمه، لطفا بگید کی باید اصل مدرک رو تحویل بده؟ تو شهریور که موقع ثبت نامه باید مدرک رو تحویل داد؟

مرسی:rose:

m.g.h

New member
بچه ها من یه سوالی دارم که جوابش خیلی برام مهمه! اگه میتونید راهنمایی کنید لطفا

اگه کسی ارشد قبول بشه، برای ثبت نام، اصل مدرک لیسانسش لازمه؟ کپی اش نه ها! اصل مدرک لازمه که باشه؟

و اگه میگین که اصل مدرک برای ثبت نام لازمه، لطفا بگید کی باید اصل مدرک رو تحویل بده؟ تو شهریور که موقع ثبت نامه باید مدرک رو تحویل داد؟

مرسی:rose:

این حرفو توهرپستی که اینجا بذارم میگم با اینکه ازانجمنمون خوشم نمیاد ولی به خاطر آمارزیستی میگم.نه خیر اصل مدرکو هیچ جا نمیدن.یه گواهی میدن به اسم گواهی موقت فارغ التحصیلی که از آموزش کل دانشگاهتون میگیری با فرم تطبیق معدل.یه فرمی هست مبنی بر اینکه معدلی که شما موقع ثبت نام وارد کردید درست بوده که دانشگاه محل قبولی اونو ازت میخواد.درضمن اصل مدرک کارشناسیتو 8 سال بعداز فارغ التحصیلیت میتونی بگیری مگه اینکه بخوای اپلای کنی اونموقع هم باید یه مبلغی باید واسه آزاد سازی مدرکت بپردازی تا بتونی مدرکتو بگیری (اصل مدرکتو).اگه بازم سوال آموزشی داشتین میتونم کمکتون کنم چون یه مدت به عنوان مشاورآموزشی تو دانشگاهمون کار کردم.درمورد اپلای هم سوالی داشتین میتونم کمک کنم.البته منظورم به همه ی دوستان بود.

m.g.h

New member
بذارین واضح تر توضیح بدم که مشکلی پیش نیاد.موضوع اینه که کلا کسانی که تو دانشگاههای سراسری(دولتی) تحصیل میکنن دولت به ازای هردانشجو مبلغی به عنوان هزینه تحصیل به حساب دانشگاه های دولتی واریز میکنه.بنابراین موقع ثبت نام اگه به فرم ها وتعهدهایی که پرمیکردین دقت کرده بودین اونجا نوشته بودکه بعدازفارغ التحصیلی(برای دوره کارشناسی)به مدت 8سال تعهدخدمت به دولت جمهوری اسلامی ایران داریدچرا که تحصیل شما رایگان بوده ویا درصورت انصراف ازدانشگاه باید درقبال سال(یاترم هایی)که دردانشگاه تحصیل کرده ایدجریمه ای مبنی بر تحصیل رایگان بپردازیدتا بتوانید مدرک معادل یا واحدهای پاس کرده را برای تطبیق واحددردانشگاهی دیگرداشته باشید.اما کسانی که در دانشگاه های غیردولتی(پیام نور-آزاد-غیرانتفاعی)وحتی دانشگاههای سراسری(دولتی)دارای شهریه (شبانه-غیرحضوری-مجازی-بین الملل)تحصیل میکنند چون هزینه ی تحصیل این دانشجویان برعهده خودشان می باشد اینها درمدت دوهفته الی یک ماه پس از فارغ التحصیلی می توانند اصل مدرک فارغ التحصیلی خود را از محل دانشگاه تحصیلشان دریافت کنند بدون اینکه هزینه یا تعهد خدمت داشته باشند.
ببخشید توضیحاتم یه خرده سردردآوربود.

آخرین ویرایش:

fateme5

New member
ممنون از توضیحاتتون

یه سوال: اینکه من یکی دو سال پیش دانشجوی ارشد آمارریاضی بودم و بعد از 2 ترم انصراف دادم، این مشکلی برام ایجاد نمیکنه؟
گواهی موقت فارغ التحصیلیمو راحت بهم میدن؟

مرسی

m.g.h

New member
ممنون از توضیحاتتون

یه سوال: اینکه من یکی دو سال پیش دانشجوی ارشد آمارریاضی بودم و بعد از 2 ترم انصراف دادم، این مشکلی برام ایجاد نمیکنه؟
گواهی موقت فارغ التحصیلیمو راحت بهم میدن؟

مرسی

خب اگه دوسال پیش ارشد رفتین پس یه بارگواهی موقت گرفتین یعنی؟

fateme5

New member
خب آره بعد از اتمام لیسانسم، تسویه حساب که کردم، گواهی موقت رو بهم دادن ولی وقتی ارشد قبول شدم، موقع ثبت نام، گواهی موقتمو ازم گرفتن. حالا دیگه گواهی موقتم دست من نیست!!
باید چیکار کنم که بهم بدن گواهی مو؟

m.g.h

New member
خب آره بعد از اتمام لیسانسم، تسویه حساب که کردم، گواهی موقت رو بهم دادن ولی وقتی ارشد قبول شدم، موقع ثبت نام، گواهی موقتمو ازم گرفتن. حالا دیگه گواهی موقتم دست من نیست!!
باید چیکار کنم که بهم بدن گواهی مو؟

خب دیگه میتونین برگردین دانشگاهی که ارشد خوندین وگواهیتونو از اونجا پس بگیرین چون تو پرونده تون هست وشما انصراف دادین.ویامیتونین برین دانشگاه کارشناسیتون وتقاضای دوباره گواهی موقت فارغ التحصیلی بکنید.نگران نباشید میتونی دوباره گواهی موقت بگیری چون گواهی موقت ارزش ترجمه نداره وفقط برای این صادرمیشه که شما بتونید بدون مشکل درمقاطع بالاترتحصیل کنید.
مثلا این یه نمونه گواهی موقت تحصیلی هستش
form 13

- - - Updated - - -

من باید یه سر برم خونه داییم برگردم 10 دقیقه ای اگه سوالی داشتی برگشتنی جواب میدم

fateme5

New member
خب یه بار رفتم دانشگاه دوره لیسانسم، گفتم گواهیمو میخوام. گفتند که ما یه بار بهت دادیمش! دیگه نمیدیم!

برم دانشگاه محل ارشدم، بی دردسر بهم میدنش؟

ممنون از راهنماییتون. من فعلا آنم احتمالا. هر وقت تونستین جواب بدین. مرسی

fateme5

New member
یه چیز دیگه: این فرمی که گذاشتین رو دیدم. این همون گواهیه که مهر برجسته میزنن پاش دیگه آره؟

من موقع تسویه حساب، گواهیمو که مهر برجسته داشت بهم دادن و این گواهی رو دادم به دانشگاه محل قبولی ارشدم.

حالا اگه یه زمانی ارشد زیستی قبول شم، برای ثبت نام، همون گواهی رو که مهر برجسته داره ازم میخوان؟

m.g.h

New member
میدونید من خودم ازدروغ گفتن متنفرم ولی برای حل مشکلات که به ضرر کسی هم نباشه گاها دروغ گفتن نه اما کتمان حقیقت هم میتونه کمک کننده باشه شما میتونستی به دانشگاه دوره ی کارشناسیت بگی من گواهیمو گم کردم وطبق همون بندی که تو گواهی موقت نوشته این گواهی هیچ ارزشی ندارد دوباره گواهی بگیری.
خب الان که میخوای بری دانشگاه ارشدت یه سوال؟
موقعی که انصراف دادی یه نامه ای (یافرم )مبنی برانصرافت ازدانشگاه باید بهت میدادن مثل فرمی که موقع تصویه ازدانشگاه میدن بهت.داری همچین چیزی؟

m.g.h

New member
یه چیز دیگه: این فرمی که گذاشتین رو دیدم. این همون گواهیه که مهر برجسته میزنن پاش دیگه آره؟

من موقع تسویه حساب، گواهیمو که مهر برجسته داشت بهم دادن و این گواهی رو دادم به دانشگاه محل قبولی ارشدم.

حالا اگه یه زمانی ارشد زیستی قبول شم، برای ثبت نام، همون گواهی رو که مهر برجسته داره ازم میخوان؟

بله این همونیه که مهر برجسته با یه تمبر1000تومنی میزنن روش
فقط یه تفاوت جزئی تو جمله بندیاش داره که اونا مهم نیست اصل خودفرمه هستش

fateme5

New member
میدونید من خودم ازدروغ گفتن متنفرم ولی برای حل مشکلات که به ضرر کسی هم نباشه گاها دروغ گفتن نه اما کتمان حقیقت هم میتونه کمک کننده باشه شما میتونستی به دانشگاه دوره ی کارشناسیت بگی من گواهیمو گم کردم وطبق همون بندی که تو گواهی موقت نوشته این گواهی هیچ ارزشی ندارد دوباره گواهی بگیری.
خب الان که میخوای بری دانشگاه ارشدت یه سوال؟
موقعی که انصراف دادی یه نامه ای (یافرم )مبنی برانصرافت ازدانشگاه باید بهت میدادن مثل فرمی که موقع تصویه ازدانشگاه میدن بهت.داری همچین چیزی؟

منم یه بار که رفتم دنبال گواهیم، یه بار این دروغ رو گفتم ولی جواب نداد!! چون بهم گفتن حالا که گمش کردی، یه استعلام باید بگیریم ببینیم شاید مدرکت جایی دیگه باشه!! منم دیدم اوضاع داره خراب میشه و الان میفهمن مدرکم تو دانشگاه ارشدمه، دیگه بی خیالش شدم!

جواب سوالتون: بله اون فرمی که مبنی بر انصرافم هست رو دارم. شونصد تا مهر هم پاش زدن! اونو دارم.

m.g.h

New member
منم یه بار که رفتم دنبال گواهیم، یه بار این دروغ رو گفتم ولی جواب نداد!! چون بهم گفتن حالا که گمش کردی، یه استعلام باید بگیریم ببینیم شاید مدرکت جایی دیگه باشه!! منم دیدم اوضاع داره خراب میشه و الان میفهمن مدرکم تو دانشگاه ارشدمه، دیگه بی خیالش شدم!

جواب سوالتون: بله اون فرمی که مبنی بر انصرافم هست رو دارم. شونصد تا مهر هم پاش زدن! اونو دارم.

خب پس برین تودانشگاه ارشدتون اتاقی رو که پرونده هاتونو نگه میدارن پیدا کنید تواداره آموزش کل دانشگاه هست اون اتاق.
اگه برین دفترآموزش ممکنه ازتون هزینه دوترم تحصیل رایگان رو بگیرن که حدودا 5میلیون میشه چرا میگم ممکنه چون چیزی که شما میخواین مربوط به دوره کارشناسی هست واونا حق ندارن بخاطر اون جریمه تحصیل رایگان رو بگیرن مگر اینکه مثل مسئول آموزش دانشگاه ما که آدم گیری بود بخواد الکی گیر بده واین یه بهونه باشه براش.
بهترین راه اینه که شما برین همون اتاق رو پیدا کنید(محل نگهداری پرونده)بعدبهش بگین من انصراف دادم والان میخوام برم به یه دانشگاه دیگه وگواهی موقت دوره کارشناسیمو لازم دارم واون ازتون میخواد که یه چیزی نشون بدین مبنی براینکه شما واقعا انصراف دادین واونجاست که شما باید همون فرمی که شونصدتا امضا ومهر روش هست رو به اون مسئول نشون بدین وگواهی روبگیرین یا اینکه چند میلیون جریمه رو بپردازین :New (6):

بالا