fateme5
New member
دوستان اگه اجازه بدید من رفع زحمت کنم وشب بخیر بگم.....
شب بخیر
یه وقت خواب کنکور و اینا نبینی روحت سرگردان بشه!
به قول اون عروسکه، ستاره بچینی شب بخیر بای بای
دوستان اگه اجازه بدید من رفع زحمت کنم وشب بخیر بگم.....
دوستان چه میکنید با زبان انگلیسی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی اینجا تو کلاسای کانون زبان شرکت کرده؟
شب شمام بخیرعذراجون..سلام شب شما بخیر
شب شمام بخیرعذراجون..سلام شب شما بخیر
س لام....منم سلام به همه:rose:
س لام....
میگم فاطمه جون شما نرم افزارتون چه طوریاس؟؟؟؟؟
آره نرم افزاروکارنکی فراموش میشه ولی کارکردن باهاش خیلی جذابه......spss روازرو چی میخونی؟؟من قبلا spsss رو خوب بلد بودم ولی دو سه ساله که دیگه اصلا باهاش کار نکردم و الان هیچی یادم نیست!!
اگه بخوام شرو کنم دوباره، باید یه مروری بکنم که یه چیزی یادم بیاد.
نرم افزارهای دیگه رو بلد نیستم!
انشالا که جز قبولیا هستید ودیگه سراغ کنکورارشدنمیرید...والا من الان از رو هیچی نمیخونم! یعنی اصلا شروع نکردم!
قبلا از رو کتاب یاد گرفته بودم و با تمرین کردن و...
فعلا صبر میککنم ببینم نتیجه کنکور چی میشه! اگه کنکوری باشم که امسال نمیرم سراغ یادگیری نرم افزار
ولی اگه ببینم قبول میشم، میرم یادشون بگیرم. منم کار با نرم افزار خیلی دوست دارم. عالیه!
کانون زبان همه شهرای ایران شعبه داره میتونین از طریق 118 آدرس و شماره شو پیگیر شید برای تمامیه سطوح هم داره همین روزا هم مهلته ثبته نامه[/quote
ازاطلاعاتتون ممنون سعی میکنم دنبالشوبگیرم.....به نظرچیز جالبی میاد.......
انشالا که جز قبولیا هستید ودیگه سراغ کنکورارشدنمیرید...
نه هیچ کمک آموزشی وآزمونی استفاده نکردم...!!!!شما چطور؟؟؟
آره منم شنیده بودم آزمونهای سناخوبن وجواب میدن ولی خوب بعدازکنکور علوم دیگه نتونستم درس بخونم شرایطش نبود وباهمون معلومات کنکورعلوم وبدون خوندن طرح وناپارامتری رفتم سرجلسه واسه همین فک کردم که آزمون آزمایشی واسم جواب نمیده وشرکت نکردم....من از هر کی می پرسم کنکور آزمایشی ها رو شرکت نکرده!!
من شرکت کردم. سه تا کنکور جامع آخرشو شرکت کردم. فوق العاده بود! رتبم نه ها! برای آمادگی پیدا کردن عالی بود!