نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد آمارزیستی اردیبهشت 94

fateme5

New member
رتبه های کنکور ورودی 92 تو مهرماه اومده!! بعد اینکه بچه ها پبت نام کردن و ترم هم شروع شده!!!!!!!!
الان لینکشو میذارم ببینی. صبر کن...

آره والا کاش زودتر نتایج بیاد ببینم اصلا جایزه ای خواهم گرفت یا نه!!

jojo.ph

New member
رتبه های کنکور ورودی 92 تو مهرماه اومده!! بعد اینکه بچه ها پبت نام کردن و ترم هم شروع شده!!!!!!!!
الان لینکشو میذارم ببینی. صبر کن...

آره والا کاش زودتر نتایج بیاد ببینم اصلا جایزه ای خواهم گرفت یا نه!!
والاکسی سرازکار این بهداشتی هادرنمیاره !!!!!!!!!!!!!!!!!هرلحظه یه تصمیم میگیرن !!!!!کاش امسال یه خاب خوب واسمون ببینن....:New (6)
امیدوارم همون 6ام بیادش.......مام یه نفس راحت بکشیم.....

fateme5

New member
واقعا!! جایزه ی منِ بیچاره هم وسط زمین و آسمون معلق نمونه!
........

راستی فابل های صوتی 504 رو فرستادم گوش دادی؟ چطور بود؟
ایمیلش مشکلی نداشت؟

jojo.ph

New member
آره دست گلت درد نکنه :riz304: نه مشکلی نداشت..چند لحظه پیش متوجه ایمیلت شدم وفرصت نشد گوش بدم اگه فرصت شه الان یه نگاه بهشون بندازم خوب میشه..

fateme5

New member
حجمش خیلی زیاد بود باید چندتا ایمیلش کنم بفرستم
میخواستم ایمیلش کنم هی ارور میداد بهمین خاطر فقط سه چهار درسو فرستادم فقط که ببینم ایمیلش بدون مشکل برات اومده یا نه!

jojo.ph

New member
بایدببخشی حسابی اذیتم شدی ..وای دستت دردنکه به خداخیلی خوشم اومد ازش :4d564ad6::4d564ad6:
الان یه دونشودانلودکردم هیچ مشکلی نداشت ...
هروقت وقت داشتی چند درس دیگشم بفرست مرسی خانمی...

fateme5

New member
بایدببخشی حسابی اذیتم شدی ..وای دستت دردنکه به خداخیلی خوشم اومد ازش :4d564ad6::4d564ad6:
الان یه دونشودانلودکردم هیچ مشکلی نداشت ...
هروقت وقت داشتی چند درس دیگشم بفرست مرسی خانمی...

خواهش میکنم. وظیفه ست...

خب حالا که میگی مشکل نداشته، بقیه رو هم میفرستم برات. انشاالله فردا میفرستم حتما!

شب خوبی داشته باشی. ستاره بچینی !!:thanks:
شب بخیر

jojo.ph

New member
ممنون عزیزم لطف میکنی ...
به امید فردایی بهتر...خوب بخابی ...شب بخیر..:bunnyearsmiley:

Mahsabani

New member
سلام عذرا جون من تصمیم دارم برای سال بعد بخونم میتونم برنامه و کتابایی که میخونی رو بپرسم؟؟

سلام عزیزم عرض کردم من کتاب جواد بهبودیان و لزگی و کتاب کرایه چیان واسه ریاضی عمومی 1 میخونم.البته من بیشتر محورم و اعتقادم به حل سوال بیشتر .یعنی تو قید وبند کتاب نیستم زیاد که آقای کیانی باهاش مخالفه... بهتره الان زبان بخونی از همون لزگی و صبر کنی نتایج بیاد تا اینجا از بچه های قبول شده راهنمایی بگیری تا واسه درس خوندنت یه میان بر زده باشی :riz304::riz304:

آخرین ویرایش:
از اتاق فرمان اشاره میکنن شما تاکیدت رو کتاب باشه در کنارش سوال هم حل کن :smiliess (3)::smilies-azardl (181

m.g.h

New member
با اینکه از انجمنمون خوشم نمیاد ولی خب بازم هرچی باشه اسم آمارزیستی روشه وبه خاطر احترام به اسم آمارزیستی هستش که هنوزم به اینجا سرمیزنم ومطلب میذارم

Untitled.jpg

Mahsabani

New member
چرا خوشتون نمیاد ؟ خب اتفاق خاصی نیفتاده که بچه ها بیان بحث کنن

Mahsabani

New member
سلام دوستان از امروز قراره برنامه رو شروع کنیم؟ روزی چند صفحه یا چند ساعت لزگی بخونیم؟

fateme5

New member
سلام دوستان:riz304:
کلید نهایی اومد. من هنوز بررسیش نکردم

کلید رو نگاهی بکنیم بعد بیایم در مورد زبان صحبت کنیم

بالا