نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد آمارزیستی اردیبهشت 94

m.g.h

New member
سلام
شما مدیریت کنید
واقعا وقت اش را ندارم و شما باید با انگیزه تر از من در آمدن به این انجمن باشید
پس زنده نگه داشتن انجمن با شما .
دوستان بعد از قبولی حتما با من در ارتباط باشید .

من نگفتم من مدیر بشم فقط انتقاد کردم خب حق بدین من هرروز به تمامی تایپیک ها یه نگاه میندازم اکثر تایپیک ها انجمن ها فعال هستن اما انجمن آمارزیستی رفته توکما

m.g.h

New member
انگارازاین بیابون بی آب وعلف قرارنیست کسی عبور کنه من برم فیلم ببینم.شاید 11:30 یه سربزنم دوباره

jojo.ph

New member
بچه ها یه سوالی می پرسم ازتون، لطفا جواب بدید و نظرتونو بدید:

اگه امسال کنکور قبول نشید(خدای نکرده!)، چیکار میکنید؟

بچه ها حتما نظراتونو بگین!
منم امشب سعی میکنم آن شم. خوشحال خواهم شد اگر چراغهاتون روشن باشه و اینجا باشید!:smilies-azardl (113
من که دیگه نمیتونم پشت کنکوربمونم!!!!!!!!!!!آمارریاضی هم که شده میرم ......
ولی حساب کتاباموبکنم اگه خوب دراومدواگرم قبول نشم شایددوباره واسه زیستی بخونم...........:whistle:

jojo.ph

New member
من میمیرم واسه این همه هماهنگی!!!!!!!!!!!!:j58r36j3gcr4suxymup
چراوقتی من هستم بقیه نیستن!!!؟؟؟ وقتیم بقیه هستن من نیستم!!!!!!؟؟؟:New (6)::New (6): کسی میدونه چرا؟؟؟؟؟

fateme5

New member
من میمیرم واسه این همه هماهنگی!!!!!!!!!!!!:j58r36j3gcr4suxymup
چراوقتی من هستم بقیه نیستن!!!؟؟؟ وقتیم بقیه هستن من نیستم!!!!!!؟؟؟:New (6)::New (6): کسی میدونه چرا؟؟؟؟؟

سلام سلام
منم هستم. هنوز پستهای قبلیتونو کامل نخوندم
چند لحظه وایتینگ کنید پلیز!

jojo.ph

New member
فاطمه جون شمابرنامتوبگو انشالاکه ازمهردانشجوی زیستی میشد....ولی اگه خدایی نکرده نیارید برنامتون چیه؟
یه سوال دیگه!!
واسه انتخاب دانشگاه وشهر محدودیتی نداریدهرجاشدمیرید یااینکه جای خاصی مدنظرتونو؟
اگه دوستان دیگه هم نظرشونوواسه انتخاب شهرودانشگاه بشن ممنون میشم...

fateme5

New member
من که دیگه نمیتونم پشت کنکوربمونم!!!!!!!!!!!آمارریاضی هم که شده میرم ......
ولی حساب کتاباموبکنم اگه خوب دراومدواگرم قبول نشم شایددوباره واسه زیستی بخونم...........:whistle:

یکی از دوستام سه هفته س تریپ گریه برداشته و میگه من قبول نمیشم! هی میگم خب فوقش بازم باهم برا کنکور سال بعد میخونیم دیگه! میگه نه من مطمئنم تو قبول میشی و من تنها میمونم نمیدونم چطور بخونم! میگم برو فلان کارو بکن بهمان کارو بکن که حال و هوات عوض شه بعد درسو شروع کن هی میگه نه!
گفتم شاید شما راه حلی داشته باشین!

fateme5

New member
فاطمه جون شمابرنامتوبگو انشالاکه ازمهردانشجوی زیستی میشد....ولی اگه خدایی نکرده نیارید برنامتون چیه؟
یه سوال دیگه!!
واسه انتخاب دانشگاه وشهر محدودیتی نداریدهرجاشدمیرید یااینکه جای خاصی مدنظرتونو؟
اگه دوستان دیگه هم نظرشونوواسه انتخاب شهرودانشگاه بشن ممنون میشم...

من اگه قبول نشم دوباره شروع میکنم میخونم برا سال بعد. اولش شاید شروع دوباره سخت باشه ولی به نظرم کم کم عادی میشه و حوصله ش دوباره میاد.
من اگه بخوام دوباره بخونم، حتما برنامه ی مطالعه مو با تفریح و سرگرمی زیاد همراه میکنم که دوباره خوندن سختم نباشه!

من سعی میکنم شهرهایی رو بزنم که خیلی برام دور نباشند. والا ترجیح میدم یه سال دیگه بمونم ولی از این سر کشور پانشم برم اون سر کشور!

jojo.ph

New member
یکی از دوستام سه هفته س تریپ گریه برداشته و میگه من قبول نمیشم! هی میگم خب فوقش بازم باهم برا کنکور سال بعد میخونیم دیگه! میگه نه من مطمئنم تو قبول میشی و من تنها میمونم نمیدونم چطور بخونم! میگم برو فلان کارو بکن بهمان کارو بکن که حال و هوات عوض شه بعد درسو شروع کن هی میگه نه!
گفتم شاید شما راه حلی داشته باشین!
واسه دوستت متاسفم وامیدوارم که قبول شن...ولی به نظرم آدم خودش بهترمیدونه که چکارکرده!!!!وتاخودشم نخادکه دوباره بخونه هیچکی نمیتونه کمکش کنه خودش بایدبخادوارادشوجزم کنه وشروع به خوندن کنه ...به نظرم دوستتون لج کرده باخودش که نمیخادشرایطی که داره روعوض کنه !!!چون منم همچین موقعیتی روپارسال داشتم...

fateme5

New member
ممنون از توصیه هات

این دوستم بنده خدا امسال خیلی خوند ولی استرس این بلا رو سرش آورد! نمره ش حدود 85 شد!

دوستم کلا یه گوله استرسه! خدا میدونه با این استرسش، سال دیگه هم قبول میشه یا نه!

jojo.ph

New member
من اگه قبول نشم دوباره شروع میکنم میخونم برا سال بعد. اولش شاید شروع دوباره سخت باشه ولی به نظرم کم کم عادی میشه و حوصله ش دوباره میاد.
من اگه بخوام دوباره بخونم، حتما برنامه ی مطالعه مو با تفریح و سرگرمی زیاد همراه میکنم که دوباره خوندن سختم نباشه!

من سعی میکنم شهرهایی رو بزنم که خیلی برام دور نباشند. والا ترجیح میدم یه سال دیگه بمونم ولی از این سر کشور پانشم برم اون سر کشور!
به قول دوستتون شماحتما قبولید...منم خیلی دوس دارم یه سال توپ توپ بشینم بخونم ورتبه ی خوبی بیارم ولی واقعا شرایطشوندارم واگه مجازبشم دورترین شهرم باشه واسم میرم بادوری مشکلی ندارم..........

jojo.ph

New member
ممنون از توصیه هات

این دوستم بنده خدا امسال خیلی خوند ولی استرس این بلا رو سرش آورد! نمره ش حدود 85 شد!

دوستم کلا یه گوله استرسه! خدا میدونه با این استرسش، سال دیگه هم قبول میشه یا نه!
درکش میکنم چون مشکل منم دقیقاهمین استرسه وگرنه رتبه ی خوبی میاوردم هرکاری هم کردم ازپسش بربیام نیومدم که نیومدم وشکستم داد ورتبم خراب شد:14::13:

m.g.h

New member
به قول دوستتون شماحتما قبولید...منم خیلی دوس دارم یه سال توپ توپ بشینم بخونم ورتبه ی خوبی بیارم ولی واقعا شرایطشوندارم واگه مجازبشم دورترین شهرم باشه واسم میرم بادوری مشکلی ندارم..........

سلام جوجو منم اگه دورترین شهرم باشه واسه آمارزیستی میرم

fateme5

New member

نه بابا منم فعلا معلقم تو هوا! تکلیفم معلوم نیس! :21:

شما کنکور وزارت علوم رو چیکار کردی؟ قبول شی میری؟

m.g.h

New member
من نمیدونم استرس کنکور چیه؟واقعا تاحالا تجربه نکردم برام اهمیتی نداره که امسال قبول بشم یا سال بعد البته خیلی دلم میخواد امسال قبول بشم ولی استرس ندارم اصلا

jojo.ph

New member
سلام جوجو منم اگه دورترین شهرم باشه واسه آمارزیستی میرم
نه کارشمابه جای دورنمیکشه کارنامه های پارسال بچه هارویه نگاه بندازی میبینی که تهرانومیاری البته نمیدونم تهران واست دورباشه یانه؟؟

بالا