نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد آمارزیستی اردیبهشت 94

fateme5

New member
آره شما و بقیه دوستانیکه نبودید این سوالها که jojo.ph گفتند رو یه نگاهی بکنید. اگه سوال دیگه ای هم شما مدنظرتون هست بگین که ما نگاه کنیم و هماهنگ شیم

m.g.h

New member
آره شما و بقیه دوستانیکه نبودید این سوالها که jojo.ph گفتند رو یه نگاهی بکنید. اگه سوال دیگه ای هم شما مدنظرتون هست بگین که ما نگاه کنیم و هماهنگ شیم

من فردامیگم نگران نباشید فردا وپس فردا که تعطیل رسمی هستش جمعه هم تعطیله پس ماحداقل تاشنبه فرصت اعتراض داریم

alohao

Member
درکل اقتصادی یه رشته من دراوردیه!!منم شنیدم!!!!زیادفرقیم باریاضی نداره..البته دروس ارائه شده هرکدوم بااونیکی کمی فرق میکنه والبته خوندن ریاضیش سختره !!!!!!!!!!!!!
بعله..... "من در آوردی":smiliess (3):

ولی اگه بری اقتصادی و مثلا مثه استادم بری کشورای دیگه دکتراتو بگیری چون مثله محض خیلی پر پر پر نشده بهتره بگذریم...

jojo.ph

New member
دوستان اگه میتونید فرداساعت 1 همگی ان شید تانتیجه گیری نهایی روانجام بدیم..ممنون..
شب همگی خوش....

fateme5

New member
خب دوستان شبتون بخیر

اینم به مناسبت عید گوش کنید:
be taha be yasin_2 (1)

جهت اسپم زدایی: فردا انشاءالله اعتراضات رو بفرستیم. شب بخیر

(بله. تا شنبه اعتراضات رو بفرستیم.)

آخرین ویرایش:

m.g.h

New member
دوستان من فردا1 نمیتونم بیام شما نتیجه گیری کنیدمنم شب میام میگم براپس فردا شماره ی سوالایی که اشکال دارن همراه بادلیلشون همه اعلام میکنن ونیجه گیری نهایی رومیکنیم ومیفرستیم وسنجش پی

jojo.ph

New member
سلام ..
میگم شنبه دیرنیست واسه ارسال اعتراضات!!!!!!!!!!سنجش پی که کاری به تعطیلات نداره که بخوادتاشنبه به ماوقت بده!!!!!!
پشت دفترچه از10ام تاساعت 16 چهارشنبه یعنی 13ام وقت داده..حالاچون یه روزدیرترکلیدارو اعلام کرده پس مهلتشم یه روزتمدیدمیشه نه تاشنبه!!!!!!!البته نمیدونم لینک اعتراضشو12ام فعال کردیا11 ام؟؟

alohao

Member
منم موافقم
همین امروز بدیم بره....
چون معلوم نیستش دقیقا تا کی اعتراضا بازه، سوال موردداره دیگه ای هم پیدا نکردم. ب تاخیر بندازیم ی وقت دیدی همین اعتراضم از کفمون رفت...

jojo.ph

New member
آره پس امروزکاروتموم کنیم انشالاکه جواب بده.....
فقطواسه سوال 2 بایدبایداسم منبع،سال انتشار،صفحه و.. روذکرکنیم..من هیچ منبعی ندارم شماداریدبه منم بگید؟

alohao

Member
ببخشید دیر جواب دادم تقصیر نت کنده!!!!!قطع و وصل میشه.
منبع خاصی در نظر ندارم واسش... چیزه تابلوییهه، همون راه حل رو براش بذاریم فک کنم کفایت کنه، من والا کتاب ریاضی عمومی در دسترسم ندارم، شما گه دارین برین بخش مشتق و اون فرمول مشتق تابعی از f(g(x)) رو که عکسشو اپلود کردم و بر اساس اون حلش کردم صفحشو پیدا کنین و اگه لطف کنین به منم بگین ممنون میشم ... اگه خودم کتابی گیر اوردم، منم صفحه و سال نشرو و... میذارم اینجا

اره دیگه فقط میمونه اشکالات سوال زبان که جمع بندی نشده و زحمتش افتاده به دوش بقیه دوستان

alohao

Member
ظاهرا چاره ای نیست
صبر میکنم شاید تا اخر شب دوستان اومدن در مورد اشکال تستای زبان توضیح دادن، و ماهم بفرستیم.

jojo.ph

New member
خواهش میکنم..
اخه تاواسشون دلیل نیاری که به اعتراض نگاه هم نمیکنن!!!!!!حالادرهرصورت میگردم شایدچیزی پیداکردم واسه بقیه هم میزارم....شمام اگه پیداکردیدیدبزارید..تنکس..

alohao

Member
فرم اعتراض کی فعال شد؟؟؟؟
میدونم دهم که قرار بود فعال بشه، فعال نشد. و بنظرم روز بعدش فعال شد.

در مورد ظرفیتام، نمیدونم والا، فقط امیدوارم کمتر نشه:wacsmiley:

در مورد منبع برای سوال 2 حق با شماست با ذکر منبع باشه خیلی بهتره، منم میرم دنبالش.

fateme5

New member
سلام دوستان. ببخشید من دیر اومدم. دیگه تا نماز خوندم اومدم دیر شد....

خب اگه فکر میکنین وقت زیادی نداریم، امروز بفرستیم؟

پس شد سوال 2 و 41 و 43 و 45 دیگه آره؟
خب الان بفرستیم؟

بالا