نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد آمارزیستی اردیبهشت 94

jojo.ph

New member
سلامفک کنم تا2روز وقت داشته باشه..میشه اول سوالای43،45،70،32 روبررسی کنید وباهم تبادل نظرکنیم..ممنون

fateme5

New member
سلام به نظرم سوال 43و45کلیدارواشتباه دادن!!طبق رگرسیون مونتگمری اماره تی برای بنفرونی که درصفحه 69کتاب اومده میشه تی الفا چهارم وان منهای پی....وسوال45درصفحه165همین کتاب اومده کشف وتصحیح واریانس ازاهمیت برخورداراست.اگراین مشکل برطرف نشودبرآوردگرهای حداقل مربعات هنوزنااریب باقی خواهندماند..پس گزینه دال اشتباه وگزینه جیم درسته..نظرشماچیه؟اگه رگرسیون لاری روداریدمیشه شمام چک کنید ممنون..
سوال 41 هم صورت سوال اشتباهه به جای انحراف معیاربایدمینوشت واریانس تاگزینه دال جواب سوال بشه..

در مورد سوال 43 که من هیچی نمیدونم چون اصلا نمیدونم بونفرونی چی هست!

ولی سوال 41 که صد در صد غلطه و سوال خیلی آسونی هم هست ولی جواب صحیح تو گزینه ها نیست.

سوال 45 هم منم مثل شما گزینه ج زده بودم(کمترین توان دوم موزون) ولی برام غلط گرفته! ج درسته دیگه!

بقیه دوستان هم نظرشونو بگن

fateme5

New member
سلامفک کنم تا2روز وقت داشته باشه..میشه اول سوالای43،45،70،32 روبررسی کنید وباهم تبادل نظرکنیم..ممنون

سلام
سوال 32 رو الان هنوز فرصت نکردم حل کنم. ولی سر جلسه گزینه ی ب رو زده بودم که برام غلط گرفته! شما چی زدین؟

fateme5

New member
سوال 70 رو من تو کنکور اصلا نزدم. اصلا در موردش فکر هم نکردم. نمیدونم؟

سوال 63 چی؟ من ج زده بودم. الان هم مغزم هنگ کرده نمیتونم درست در موردش فکر کنم. شما 63 رو چی زدین؟

jojo.ph

New member
سوال 32من جیم زدم چون خطای معیارمیانگین روخواسته انحراف معیارش به رادیکال ان تقسیم میشه.43و45رواگه رگرسیون لاری داریدچک کنیدمطمئنم هرداشتباها..نظرتون درمورد53چیه من دال زدم..63درسته دال میشه چون اماره افش اس 2 براس 1 داده پس درجه آزادیشم اول ان2 میادبعدان1 همچنین بایدبزرگتراز اف داده شده باشه..

fateme5

New member
منم مثل شما 53 رو د زدم و اشتباه گرفته!!

43 رو که اصلا چیزی در مورد بونفرونی تو رگرسیون بازرگان ندیدم!

ولی 45 به نظرم باید ج باشه!

fateme5

New member
من 34 رو هم اشتباه زدم. من الف زده بودم و تو کلیدها ب رو درست گرفته.
الان هم اصلا مخم کار نمیکنه که دوباره حلش کنم ببینم چی میشه! 34 شما چی زدین؟

alohao

Member
سلام به همگی
بنظرم چنتا سوال جواباش اشتباهه، حلشون کردم و در قالبه ی عکس آپلود شده، لطفا بچه ها در موردشون نظر بدین و اگه درسته برای حلش راهنماییم کنید. ممنون
http://m.UploadEdit.com/ba3d/1433244326342.jpg

jojo.ph

New member
53 اگه منظورش نمونه گیری تصادفی ساده باجایگذاری باشه فک کنم همون جیم بشه چون میانگینش درهرصورت نااریبه وربطی به اندازه نمونه نداره ومااشتباه زدیم..مطمئنم بازرگانم درمورد43و45توضیح دارهبادقت نگاه کنیدپیداش کردیدبه منم بگیدچون واسه اعتراض بایدبادلیل ازروی منبعی که خودشون معرفی کردن باذکر صفحه موضوع گزینه صحیح رومعرفی کنیم..سوال14 من الف زدم شماچی میگید؟26ام دال زدم شماچی زدید؟

jojo.ph

New member
متاسفانه منمالف زدم وبه فرضیه نبوداثرمتقابل توجه نکردم!!فرمولش میشهnab-a-b+1 کهn=5..a=3..b=4..جوابشم میشه54

fateme5

New member
سلام به همگی
بنظرم چنتا سوال جواباش اشتباهه، حلشون کردم و در قالبه ی عکس آپلود شده، لطفا بچه ها در موردشون نظر بدین و اگه درسته برای حلش راهنماییم کنید. ممنون
http://m.UploadEdit.com/ba3d/1433244326342.jpg

سلام
چه خوبه که تایپشون کردید. نظر من:
سوال 2 و سوال49 رو منم مثل کلیدها بدست آوردم.

اما سوال41 و 45 : من و jojo.ph هم با شما موافقیم و جواب 41 تو گزینه ها نیست و جواب 45 هم میشه ج .

خب نظر شما در مورد سوال53 چیه؟ من و jojo.ph هردومون د زدیم. شما چی؟

آخرین ویرایش:

jojo.ph

New member
سلام منم سوال2 رودقیقامثل شماحل کردم وبه ب رسیدم..اطلاعات مونتگمری هم مینویسم براتون همه باهم اعتراض کنیم 43هم میگم ب میشه..نظرتون درمورد32و70 چیه؟

jojo.ph

New member
ولی در32قیدشده خطای معیارمیانگین که 3 روبایدبه رادیکال 2تقسیم کنیم مگه اینطورنمیشه!!!!!!!!!!!!!!

fateme5

New member
53 اگه منظورش نمونه گیری تصادفی ساده باجایگذاری باشه فک کنم همون جیم بشه چون میانگینش درهرصورت نااریبه وربطی به اندازه نمونه نداره ومااشتباه زدیم..مطمئنم بازرگانم درمورد43و45توضیح دارهبادقت نگاه کنیدپیداش کردیدبه منم بگیدچون واسه اعتراض بایدبادلیل ازروی منبعی که خودشون معرفی کردن باذکر صفحه موضوع گزینه صحیح رومعرفی کنیم..سوال14 من الف زدم شماچی میگید؟26ام دال زدم شماچی زدید؟

این سوال43(بونفرونی) که شما میگین تو بازرگان هم هست، بی زحمت بگین چه فصلیه که منم نگاش کنم.

شما 14 رو به غلط الف زدید؟ منم غلط زدمش و ج زدم!

ولی 26 من درست زدم. الف میشه.

من یه غلط دیگه هم دارم: 23 من د زدم و کلیدها میگه الف درسته

jojo.ph

New member
26 چی الف نمیشه؟..کتاب مقدمه ای برتحلیل رگرسیون خطی نویسنده مونتگمری فصل دوم:رگرسیون خطی ساده وهمبستگی،مبحث استنباط هم زمان درباره پارامترهای مدل صفحه 69

alohao

Member
53 حل نکردم
جواب 32
http://m.UploadEdit.com/ba3d/143324522086.jpg
جواب 70
چون سوال 70 یک سوال کلی هستش، پس برای همه حالتا درسته! پس من a=1 و d=1 گرفتم و فرض کردم که جامه 2 عضو داره که یکیش aهستش ویکی دیگه a+d=2 هست، که واریانس a و a+d میشه 0.25
حالا اگه d رو بیست درصد افزایش بدیم d میشه 1.2 حالا بایستی واریانس 2.2و 1 رو بدست بیاریم که میشه 0.36
حالا 0.36/0.25=1.44 پس 44 درصد افزایش داشتیم

fateme5

New member
26 چی الف نمیشه؟..کتاب مقدمه ای برتحلیل رگرسیون خطی نویسنده مونتگمری فصل دوم:رگرسیون خطی ساده وهمبستگی،مبحث استنباط هم زمان درباره پارامترهای مدل صفحه 69

26 منم الف زدم. تو کلیدها هم گفته الف میشه. چون اگه به حالت نرمال استاندارد تبدیلش کنیم، میشه احتمال اینکه z کوچکتر از 5.25 شود که برابر 1 میشه.

آخرین ویرایش:

jojo.ph

New member
باورکنیدالان متوجه نمیشم چی میگیدیعنی من 70 رودال زدم اشتباهه دیگه درسته؟واسه53 هم توضیح دادم چراجیم میشه یه نگاه بندازیدنظرتونوبگید..

بالا