سلام به نظرم سوال 43و45کلیدارواشتباه دادن!!طبق رگرسیون مونتگمری اماره تی برای بنفرونی که درصفحه 69کتاب اومده میشه تی الفا چهارم وان منهای پی....وسوال45درصفحه165همین کتاب اومده کشف وتصحیح واریانس ازاهمیت برخورداراست.اگراین مشکل برطرف نشودبرآوردگرهای حداقل مربعات هنوزنااریب باقی خواهندماند..پس گزینه دال اشتباه وگزینه جیم درسته..نظرشماچیه؟اگه رگرسیون لاری روداریدمیشه شمام چک کنید ممنون..
سوال 41 هم صورت سوال اشتباهه به جای انحراف معیاربایدمینوشت واریانس تاگزینه دال جواب سوال بشه..
سلامفک کنم تا2روز وقت داشته باشه..میشه اول سوالای43،45،70،32 روبررسی کنید وباهم تبادل نظرکنیم..ممنون
سلام به همگی
بنظرم چنتا سوال جواباش اشتباهه، حلشون کردم و در قالبه ی عکس آپلود شده، لطفا بچه ها در موردشون نظر بدین و اگه درسته برای حلش راهنماییم کنید. ممنون
http://m.UploadEdit.com/ba3d/1433244326342.jpg
سلامفک کنم تا2روز وقت داشته باشه..میشه اول سوالای43،45،70،32 روبررسی کنید وباهم تبادل نظرکنیم..ممنون
53 اگه منظورش نمونه گیری تصادفی ساده باجایگذاری باشه فک کنم همون جیم بشه چون میانگینش درهرصورت نااریبه وربطی به اندازه نمونه نداره ومااشتباه زدیم..مطمئنم بازرگانم درمورد43و45توضیح دارهبادقت نگاه کنیدپیداش کردیدبه منم بگیدچون واسه اعتراض بایدبادلیل ازروی منبعی که خودشون معرفی کردن باذکر صفحه موضوع گزینه صحیح رومعرفی کنیم..سوال14 من الف زدم شماچی میگید؟26ام دال زدم شماچی زدید؟
26 چی الف نمیشه؟..کتاب مقدمه ای برتحلیل رگرسیون خطی نویسنده مونتگمری فصل دوم:رگرسیون خطی ساده وهمبستگی،مبحث استنباط هم زمان درباره پارامترهای مدل صفحه 69