الان کلیدها اومده من نگاه کردم تفاوت های داره با موسسات ،ولی ازمون امسال واقعا خوب نبودبچه ها کسی نیست جواب بده چرا امسال کلید فقط رشته ما رو اینقدر دیر منتشر کردن آیا دلیلی داشته؟
الان کلیدها اومده من نگاه کردم تفاوت های داره با موسسات ،ولی ازمون امسال واقعا خوب نبودبچه ها کسی نیست جواب بده چرا امسال کلید فقط رشته ما رو اینقدر دیر منتشر کردن آیا دلیلی داشته؟
منظورتون از خوب نبود چیه ممکنه امسال خیلی سخت باشه که نمره همه پایین میشه شما به سایت تخمین رتبه علوم پزشکی برو و نمراتت رو بده تا یه چیزایی دستت بیاد ان شالله که قبولیالان کلیدها اومده من نگاه کردم تفاوت های داره با موسسات ،ولی ازمون امسال واقعا خوب نبود
طراحی سوالات خیلی سخت نبودن جز در بحث مدیریت مالیمنظورتون از خوب نبود چیه ممکنه امسال خیلی سخت باشه که نمره همه پایین میشه شما به سایت تخمین رتبه علوم پزشکی برو و نمراتت رو بده تا یه چیزایی دستت بیاد ان شالله که قبولی
به نظره من شما احتماله خیلی زیاد قبولیددرصدای من به شکل زیر شد
بهداشت 51
اصول مدیریت 46
مدیریت بهداشت 35
زبان 25
اقتصاد بهداشت 1
نمیددنم شانس قبولی دارم یا نه
با تشکر از شما دوست گرامی درصدای دوستتون حدودا یادتون نیست؟ممنونم ولی من یکی از دوستانم که پاسال ازمون داده بود با درصدهای کمتر از شما روزانه اهوازقبول
شد
با تشکر از شما دوست گرامی درصدای دوستتون حدودا یادتون نیست؟
بهداشت 40
مبانی سازمان 70
مدیریت بهداشت 40
مدیریت مالی 30
زبان صفر
اینو بگم سوالهای مدیریت مالی امسال واقعا مشکل بودن ،و در کل سوالات آزمون پارسال نزدیک به اسون بودن
باز ناروین عزیز و امید دادن مرسی دوست گلم
ناروین جان طبق چه اصلی مطمئنی که قبولم البته ما به تجربه شما در این زمینه واقفیم مرسی
ناروین عزیز درصدای من این بودا اشتباه نکنین آیا امیدی هست
بهداشت 51
اصول مدیریت 46
مدیریت بهداشت 35
زبان 25
اقتصاد بهداشت 1