بهداشت 65
سازمان و مدیریت 60
مدیریت بهداشت 50
اقتصاد بهداشت 25
زبان 25
آیا با درصدهای بالا جایی قبول میشم و کجا لطفا راهنمایی بفرمایید تا کمی از نگرانی در بیایم به خدا از استرس دارم میمیرم مرسی
دوست عزیز واقعا باتوجه به اون دو تا 25 درصد روزانه قبولم!!!؟؟؟[/QU
باسلام. بله صد در صد قبولید .
بهداشت 65
سازمان و مدیریت 60
مدیریت بهداشت 50
اقتصاد بهداشت 25
زبان 25
آیا با درصدهای بالا جایی قبول میشم و کجا لطفا راهنمایی بفرمایید تا کمی از نگرانی در بیایم به خدا از استرس دارم میمیرم مرسی
ناروین جان ازت خیلی خیلی ممنونم مرسی از دلداریت
خوده من که با کلیدها بررسی کردم خیلی درصدام پایین اومد و واقعا ناامید شدمدوستان عزیز و ناروین عزیز با سلام مجدد طبق کلید تست سناد پزشکی که نمیدونم معتبر هست یا نه درصدام به شکل زیر است
زبان 20
اقتصاد 0
بهداشت 45
مدیریت بهداشت 35
اصول مدیریت 45
تو رو خدا نظر بدین که شرایطم چه جوری و آیا دولتی قبول میشم یا نه به خدا این یه هفته ای از کار و زندگی افتادم خیلی دوستون دارم مرسی
سلام وقت بخیر دوست گرامیدوستان عزیز و ناروین عزیز با سلام مجدد طبق کلید تست سناد پزشکی که نمیدونم معتبر هست یا نه درصدام به شکل زیر است
زبان 20
اقتصاد 0
بهداشت 45
مدیریت بهداشت 35
اصول مدیریت 45
تو رو خدا نظر بدین که شرایطم چه جوری و آیا دولتی قبول میشم یا نه به خدا این یه هفته ای از کار و زندگی افتادم خیلی دوستون دارم مرسی
دوستان عزیز و ناروین عزیز با سلام مجدد طبق کلید تست سناد پزشکی که نمیدونم معتبر هست یا نه درصدام به شکل زیر است
زبان 20
اقتصاد 0
بهداشت 45
مدیریت بهداشت 35
اصول مدیریت 45