نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی شهریور 91

Dr.Arash

New member
مسئول آموزش پردیس پورسینا دیگه!
من فکر کردم شما از پردیس پورسینا هستید[/quote
نه دكتر جان ، من اصلا ايران نيستم ، منظورم اينه كه تلفنى يا از سايت نتيجه ها رو ميدن ؟ مگه قرار نبود ٢٩ شهريور اعلام كنن ؟ امروز بود ديگه .

[، منظورم اينه كه تلفنى يا از سايت نتيجه ها رو ميدن ؟ مگه قرار نبود ٢٩ شهريور اعلام كنن ؟ امروز بود ديگه .[/quote]

هنوز اعلام نشده
فقط اصلاحیه زدن

soheil

New member
من خودم چند تا سوال غلط دیدم...حالا اینا اومد اونی که درست زدمو میگن غلطه:thanks:

خدای شانسم
-----
خلاصه ما تابع قانون هستیم...:auizz3ffy9vla57584x

انتخابات همه باهم حضور 90% داریم تا مشت کوبنده ی باشه بر دهن دشمنانمون

:auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584x

من بابام هم به این رئیس جمهوری مردمی یه رو نمیندازه تا مشکل من حل بشه...دمش گرم...باید می خوندم!!!!!

ولی خلاصه انشالله حداقل بیشترا پاس بشن....حیف واقعا..این آزمون هیچی نداره...همینو این بار چشم بسته بزنین شاید 110 بشین!!!!

raya91

New member
bacheha yani vaghean be nazaretoon goftan nomre nemidan? baba haddeaghal ye 5 ta bedan dige be dandoonaye badbakht ....

Dr.Arash

New member
من خودم چند تا سوال غلط دیدم...حالا اینا اومد اونی که درست زدمو میگن غلطه:thanks:

خدای شانسم
-----
خلاصه ما تابع قانون هستیم...:auizz3ffy9vla57584x

انتخابات همه باهم حضور 90% داریم تا مشت کوبنده ی باشه بر دهن دشمنانمون

:auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584x

من بابام هم به این رئیس جمهوری مردمی یه رو نمیندازه تا مشکل من حل بشه...دمش گرم...باید می خوندم!!!!!

ولی خلاصه انشالله حداقل بیشترا پاس بشن....حیف واقعا..این آزمون هیچی نداره...همینو این بار چشم بسته بزنین شاید 110 بشین!!!!

سهيل جان بد شانس تر از من تو كل كهكشان پيدا نميشه ، اينو گفتم يه كم اميدوار شي !

soheil

New member
سهيل جان بد شانس تر از من تو كل كهكشان پيدا نميشه ، اينو گفتم يه كم اميدوار شي !
اینقدر بد شانسی آوردم حالا شما رو نمیدونم

فقط در همین حد که کلید جدید و که دادن 4 تا سوال رو اصلاح کردن نمره من رو آورد پایین
سر جلسه امتحانم تو 2 تا درس کلا بد شانسی آوردم و همون نمره منو آورد پایین

:heart::heart:خدای شانسم!!!!!

dr saahaar

New member
yani dige omidi nis? akhe nemishe ke. pas un soale taghziye chi. bacheha kotah nayayd. age base 100 has nabayad ye nomre ham be kasi bedan. mage maskhare baziye. harjor mikhan raftar konan ma ham hichi nagim. terme bad oza badtare. ghol midam be haatun. 6 mah arzeshe eteraz nadare??????????? ina nemikhan nomre bedan.

موندم اینا چطوری میخوان جواب خدا رو بدن
این همه وقتمون تو دوران علوم پایه و کلاسای مزخرفش رفت
چیزایی رو ریختیم تو مخمون که 10 درصدش هم به دردمون نمیخوره
2 هفته هم استرس!
این همه پتانسیل و وقت واقعا حیفه !

yani dige omidi nis? akhe nemishe ke. pas un soale taghziye chi. bacheha kotah nayayd. age base 100 has nabayad ye nomre ham be kasi bedan. mage maskhare
baziye. harjor mikhan raftar konan ma ham hichi nagim. terme bad oza badtare. ghol midam be haatun. 6 mah arzeshe eteraz nadare??????????? ina nemikhan nomre bedan.

گلم اگه بخوان نمره بدن اصلا به اعتراض ما نیست
به نظر من که این کارا سبک بازیه (با عرض معذرت البته)

dr_armin

New member
dr sahaar hanuz hichi malum niss va be nazare man 100% nomre ezafe mishe va shift mikonan faghat masle ine ke cheghad ezafe mishe, esfand ke hameye daneshgahaye sarsari emtehan midan va rotbe miaran va sathe nomara vaghean balast umadan 10 ta ezafe kardan,hala che munde be shahrivar ke aksaran benolmelali va azadan va ba in sathe soalat sathe nomarat vaghean payintar az esfande...

raya91

New member
baba 10 taro midan ke dige... khode seraj gofte mibarim roo nemoodar... yani bere roo nemoodar azmoone be in sakhti 10 ta ezafe nemishe vaghean? ye zare manteghi fekr konid...

dr saahaar

New member
ta ghable inke eslahiye bedan man kheyli omidvar bodam. 2 ta az soalaye in eslahiyam ke kheyli tablo has. soale 123 daftarche alef ke az roze aval javabesho zade bodan dal hala baz eslahiye zadan ro hamun soal???????????????????

Dr.Arash

New member
بچه ها از خودتون نيروهاى مثبت ساطع كنين تا كائنات به درخواست شما پاسخ بده ، پس با هم ميگيم من قبول ام :)

بالا