مسئول آموزش پردیس پورسینا دیگه!
من فکر کردم شما از پردیس پورسینا هستید[/quote
نه دكتر جان ، من اصلا ايران نيستم ، منظورم اينه كه تلفنى يا از سايت نتيجه ها رو ميدن ؟ مگه قرار نبود ٢٩ شهريور اعلام كنن ؟ امروز بود ديگه .
مسئول آموزش پردیس پورسینا دیگه!
من فکر کردم شما از پردیس پورسینا هستید[/quote
نه دكتر جان ، من اصلا ايران نيستم ، منظورم اينه كه تلفنى يا از سايت نتيجه ها رو ميدن ؟ مگه قرار نبود ٢٩ شهريور اعلام كنن ؟ امروز بود ديگه .
من خودم چند تا سوال غلط دیدم...حالا اینا اومد اونی که درست زدمو میگن غلطه:thanks:
خدای شانسم
-----
خلاصه ما تابع قانون هستیم...:auizz3ffy9vla57584x
انتخابات همه باهم حضور 90% داریم تا مشت کوبنده ی باشه بر دهن دشمنانمون
:auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584x
من بابام هم به این رئیس جمهوری مردمی یه رو نمیندازه تا مشکل من حل بشه...دمش گرم...باید می خوندم!!!!!
ولی خلاصه انشالله حداقل بیشترا پاس بشن....حیف واقعا..این آزمون هیچی نداره...همینو این بار چشم بسته بزنین شاید 110 بشین!!!!
اینقدر بد شانسی آوردم حالا شما رو نمیدونمسهيل جان بد شانس تر از من تو كل كهكشان پيدا نميشه ، اينو گفتم يه كم اميدوار شي !
yani dige omidi nis? akhe nemishe ke. pas un soale taghziye chi. bacheha kotah nayayd. age base 100 has nabayad ye nomre ham be kasi bedan. mage maskhare
baziye. harjor mikhan raftar konan ma ham hichi nagim. terme bad oza badtare. ghol midam be haatun. 6 mah arzeshe eteraz nadare??????????? ina nemikhan nomre bedan.
jalebe vaghan!!!! yani 6 mahe dge??
man vaghan omid nadaram... shomaha dr. serajo nemishnasid!!!نهههههههههه!!!
jalebe vaghan!!!! yani 6 mahe dge??
پریا من میام باهات راضیش میکنم نگران نباش!man vaghan omid nadaram... shomaha dr. serajo nemishnasid!!!