نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی شهریور 91

dr saahaar

New member
man nemifahmam chera hame daran in azmuno ba esfand moghayese mikonan. be khoda ghabele ghiyas nabod. kodom bi ensafi has ke ghabol kone in emtehan rahat bod? ma shagerd avalemunam ke 150 zade moghei ke umad biron az jalase goft vaghean soala sakh bod

soheil

New member
بچه ها حتما باید تو این آزمون نمره بدن
اصلا اگر منطقی هم نگاه کنیم حتی بعد از تصویب این قانون باز به دانشجو ها نمره اضافه کردن
چرا...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-------------
تو این آزمون به پزشکی و دندون باید حداقل 20 نمره داده بشه ....
برای ورودی های جدید بعد خواستین بیس رو 190 کنین ولی حداقل از اول بهشون بگن....من رشته ی دندون پزشکی رو انتخاب کردم بیس این امتحان 75-80 بود تقریبا بعضی وقت ها هم کمتر
اگر میدونستم اینجوریه شاید میرفتم داروسازی که یه درس رو بخونی پاسی
----------
انشالله که وزارت خونه 20 نمره میده تا دیگه مجلس و رهبری و روزنامه ها وسط نیان سر این بی عدالتی و تبیعض

آخرین ویرایش:

jojo

New member
فقط یه چیزی دوستان..پارسال که ما رفته بودیم حدود دویست سیصد نفر بودیم...اگه مداومت کرده بودیم وزارت خونه کوتاه میومد..اما الکی بهمون وعدخ وعید دادن و بچه ها هم متفرق شدن و وزارت خونه زد زیر همه ی حرفاش...

dr.MASOUD

New member
منم میگم اعتراضاتو ادامه بدید به نفع همست....
چیزی به اعلام نتایج نمونده...
هرکس میتونه یه کاری بکنه با ترغیب دیگران برای تجمع و شر کت خودش و امثالهم....

dr_armin

New member
kesi midune natayejo key elam mikonan??age farda va pasfarda eterazaro barasi konan va ta 4shanbe ham nadan baz mimune bara shanbe....

dr saahaar

New member
bacheha chera hame saketan. hafteye avale mehr natijeha miyada? dige hichkari nakonim? yeki az bacheha gofte bod man raftam vezarat khone shode bodam 92. goftan omidi nadashte bash. termaye ghablam mikhastim adi beshe nomre dadim. age bekhan nadan chi? bacheha az ina harchi begi bar miyada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

medic

New member
ای خدا وقتی به 92 اینو گفتن پس فقط یه معجزه باید بشه :(
کلید نهایی رو کی میذارن؟!!!

soheil

New member
بچه ها که رفتن وزارت خونه گفتن نمره ها رو میبرن رو نمودار
وزارت خونه 20 نمره به بچه های پزشکی و دندون میده و عدالت رو برقرار میکنه

شهریور سال قبل 30 تا به پزشکی و به دندون ها در اسفند و شهریور هم 20 تا اضافه شد

dr_armin

New member
yekseri az dustaye man az tab emruz rafte budan jolo vezarat va migoftan hich kas nabud ...unam ye seri name neveshte budan bordan ke vezarat gpfte bayad natayej biad ta bebinim vaziat kole daneshgaha chetore??hala age vaziate kollii beyne 80 ta 90 ziad bashe 20 nomre midan ama age beyne 90 ta 100 bashe hamun 10 taro midan,tanha kari ke mishe alan kard ine ke yejuri amar begirim bebinim vaziat kolii chetore...??

jojo

New member
همه چیز بستگی به تعداد افتاده ها داره......از اولش هم گفتم این ترم نتایج بهتر از ترم پیش بود....همون ده تا رو به زور بدن...من خیلی میترسم.....

medic

New member
تا جایی که من از دانشگاه ها اطلاع دارم بین 90 تا 100 بیشتر از 80 تا 90 هست .

dr_armin

New member
khob shoma maslan chanta daneshgaho daghigh midunid???tu un siti ke man tu commente ghablim gozashte budam nameyi ke dar eteraz be vezarat neveshtan aksare un daneshgahayi ke emza kardan be 20 nomre ehtiaj daran...hala bayad bebinim tu kolle iran amar chetore na inek sare 3 4 daneshgah ghezavat konim..

dr.mahdi

New member
بچه ها که رفتن وزارت خونه گفتن نمره ها رو میبرن رو نمودار
وزارت خونه 20 نمره به بچه های پزشکی و دندون میده و عدالت رو برقرار میکنه

شهریور سال قبل 30 تا به پزشکی و به دندون ها در اسفند و شهریور هم 20 تا اضافه شد

سلام
باور کنین ما برای اسفند 90 ، 2 ماه اعتراض کردیم و وزارت رفتیم ، دفتر ریاست جمهوری رفتیم، با تک تک مسولان آموزش حرف زدیم، مجلس رفتیم ، هیچ کس راست نمیگه، اینکه خود وزارت نمره بده رو از ذهنتون خارج کنین، اسفند 90 رو با 90 بچه ها افتادن، یعنی اصلا 10 نمره سوالات اشتباه به زیر 91 تعلق نگرفت!! فقط پیله کنین شاید کاری بشه!
فقط دندون پزشکی ها رو پاس میکنن

medic

New member
آره خوب حق با شماست...من هم گفتم تا جایی که اطلاع دارم و مسلما آمار کل ایران رو نمیدونم ...در هر صورت امیدوارم که 20 نمره رو به همه بدن.

hasty

New member
سلام ، دانشگاهمون روش ریفورم بود، آزمون سخت بود:wacsmiley:. سوالامون از شیوه سنتی مطمئنم سخت تره.دوره های قبلی که مقایسه کردم اینطور بود!:33:
نتایج کی میاد گفته بودن 26 ام ،نیومد که!:New (6):

dr saahaar

New member
salam . dostan man daneshgahe dolati khodemun ro ke khabar daram. bachehaye term ma az bachhaye terme pishemun ghavitar bodan. ama alan az 27 nafar 7 nafar zire 90 hastan. aslan to uniye ma sabegheye oftadan vojud nadare. man az amuzeshe daneshgaham ke porsidam goft khiyaleton rahat ibaran ro nemidor.. faghat ye masale hast. unam inke bekhan az emsal bacheharo betarsonan ta bishtar bekhonan. in vasat maro bokonan tome. pas be nazaram eteraz javab mide.bacheha be khoda soalate a aslan ghabele moghayese ba salaye pish nabod. dostam migan faghat 25 tasoale tekrari bode ke mishode ba darsname javab bedi, baghiyeye soalat ro bayad ba refrence j midadim

jojo

New member
همیشه علوم پایه حداکثر یکی دوتا افتاده میداد از هر کلاسی...ولی اسفند خیلی ها رو انداختن....مثل یونی تنکابن که دوازده نفر موندن ....اگه روال سالهای پیش بود هممون پاس بودیم....ولی بخوان مثل اسفند با سرنوشت بچه ها بازی کنن باز می افتیم.حتی بیس 95 هم دور از ذهن نیست......اعتراض هم تا الان که خبری نبوده..بعد دادن نتایج هم زمین به آسمون بیاد فایده نداره..حداقل روز اعلام نتایج اون جا تجمع کنیم....سه شنبه و 4 شنبه...

dr_armin

New member
ba tavajoh beinke soalate ghalat kheyli ziade momkene ina aslan eslahie nadan va yedafe ye shifte 20tayi mesle shahrivare pish bokonano ba natayej yeja bedan....albate baz bastegi dare be vaziate kolii,vali ta jayi ke man yadam miadam shahrivare pish bekhatere inke soale ghalat ziad dasht dige eslahie nayumad yedafe natayej umad unam ba shifte ziad ke dige kesi eteraz nakone....

بالا