نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی شهریور 91

sina88

New member
shoma az koja motmaenin?
vaghean farda ya pasfarda miyan natayej?
az khode vezaratkhune shenidin?

آخرین ویرایش:

sina88

New member
are!!
shayadam hanuz dir nashode bashe!eslahiyaro farda ya pasfarda bezanan natayejo shanbe elam konan!

soheil

New member
آره...فردا یا پس فردا نمره میدن
من از وزارت خونه پرسیدم

فقط خدا کنه فردا بدن و 20 تا هم به همه داده باشن با همون کلید اولیه
پنجشنبه که فک کنم وزارت خونه تعطیله پس احتمال 99% فردا نمره رو میدن:heart:

msm

New member
dr.sahar omidet be khoda bashe.be nazare man be dalile ghalat ziad eslahiye ro nemidan chon ta alan bayad midadan.ishala ye shifte asasi midan.

dr_armin

New member
age farda ham eslahie nadan be omide khoda ye shifte bozorg khahand kard,enshala 20 ta midano hame ghabul mishan

Pari.GH

New member
طبق اون کاغذی که قبل امتحانا دادن نتایج باید فردا بیاد.وای بچه ها یونی ما گفته نتایجتونو میزنیم توسایت....آبرو همه میره.... خداکنه اضافه کنن بیستا..... ای بابا عجب مصیبتی برامون درست کردنا.... ولی خودمونیم این همه حرف زدیم یکیمون نگف چشممون کور یه کم بیشتر میخوندیم شب بیداری میکشیدیم صبحا زودتر پامیشدیم (این فقط در مورد خودم صدق میکنه چون صبحا 11 پامیشدم)اونوقت الان مثل اون آدمایی که بالای صد شدن و کمتر تو سایت پیداشون میشه ما هم بیخیال همه چی فکر ترم بعدمون بودیم..........................

raya91

New member
بچه ها من دندون می خونم ... 95 تا درست دارم واقعا فکر می کنید چه قدر اضافه می کنن من دارم سکته می کنم از استرس

Pari.GH

New member
خیالت راحت پاسی... ما پزشکیارو بگووووووووووووووووووووووو

jojo

New member
به وزارت خونه هیچ اعتباری نیست..نه به اصلاحیه ندادنشون..نه به فردا جواب دادنشون...مهمه چیز بستگی به سیاست هاشون داره.این که زیر نود یا صد زیاد باشه دلیل شیفت زیاد کردنشون نمیشه....ترم پیش سیاستشون این بود که خیلی ها رو بندازن....وگرنه تعداد 80 تا صدای ترم پیش کم نبود....به ما میگفتن از ترم بعد بیش تر سخت گیری میکنیم....اگه فردا قراره نمره اعلام بشه امروز همه کارا رو کردن و لیست نمره ها آماده ست....کسی نرفت اعتراض؟هیچ تجمعی نبود؟

آخرین ویرایش:

raya91

New member
bacheha torokhoda hame doa kkonin. vaziate bachehaye dandunam aslan khoob nist...beyne navad ta sad kheiliiii darim...khoda kone nomre bedan....

raya91

New member
sanaz mohandes lotfan alan nagoo khosh behaletoon ke man hazer budam 10 sal az omram kam she amma in yeki do hafte inghadr estress nemikeshdam... vaghean zendegie sakhtiee va stresse badiee....

sanazmohandes

New member
sanaz mohandes lotfan alan nagoo khosh behaletoon ke man hazer budam 10 sal az omram kam she amma in yeki do hafte inghadr estress nemikeshdam... vaghean zendegie sakhtiee va stresse badiee....
خب همه استرس دارن یه جورایی ولی شما ها که دکترین خیلی موفقین منم ارزو داشتم دندون یا پزشکی میخوندم ولی نشد:image170:

amir.sh

New member
bache ha manam hodudan 86-87 ta zadam
man ke ziad nakhundam o haghame age bioftam :D ama kashki nomre bedan
hodud 20 ta age bedan kheila khube
Ishallah ke harchi salahe etefagh biofte

بالا