aslan chetore begim ya hame mirim sare kelas ya hichkas!!vaghan age balaye 100 bo0din inkaro mikardin!!
من از خدامه 1 هفته بیشتر بمونم خونه !!!
اخه برا علوم پایه که میخوندیم من و دوتا دوستام خونه ما بودیم.مامان بابام کربلا بودن هر وقت خسته میشدیم اینجوری استراحتمیکردیم.ولی تا صبح می خوندیماdelet khoshe ha:78::1dco2x0p1lilzhfpg1t
افرین افرین داره طرفدارا زیاد میشه.چیه این علوم پایهها کی گفت قلیون؟منم میخوام....
chi mikho0ndi?? avaz?:thanks:اخه برا علوم پایه که میخوندیم من و دوتا دوستام خونه ما بودیم.مامان بابام کربلا بودن هر وقت خسته میشدیم اینجوری استراحتمیکردیم.ولی تا صبح می خوندیما
be che mozo0ee? do0stam? be inke chera steres nadari? be inke in 6maho che konim? be inke kodo0m bimarestani? be inke chera fekret mashghoole...:black_eyed:
دکتر جان اشکال نداره جمع خودیه به بقیه میگیم بده نکشن!!!جناب دکتر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اخه برا علوم پایه که میخوندیم من و دوتا دوستام خونه ما بودیم.مامان بابام کربلا بودن هر وقت خسته میشدیم اینجوری استراحتمیکردیم.ولی تا صبح می خوندیما
چشممان روشن !!!
من تا جایی که میتونستم خوندم.حتی اسفند 90 رو تستاشو نزدم تا هفته اخر اون موقع 130 زدم به خودم اطمینان داشتم ولی ازمون واقعا سخت بودمحمد صادق به نظرت خوب خوندی یا کم کاری کردی؟
ahhh to0 gozineham nabood!!! fek konam manam nato0nam dar ayande tarah soale kho0bi besham chon gozineye morede alagheye daneshjumo nemido0nam chieبه اینکه چرا بیخودی هی دارم این صفحه رو رفرش میکنم و نمیرم بخوابم :دی
تفریحات کنار قلیون رو امتحان کنید جک میگیم میخندیم.خیلی هانمیکشن ولی همیشه با اکیپما میانey baba man ke az ghelyun badam miad!!! che konam50):
are yadam ndakhty mohamad jan! hamishe ba do0stam ke miraftam bro0n o0na ghelyuni bo0dan man hey chayi mikhordamتفریحات کنار قلیون رو امتحان کنید جک میگیم میخندیم.خیلی هانمیکشن ولی همیشه با اکیپما میان